Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Kobra666 написа:FK_Montana написа:Red_champions написа:Говедата подивеха.
хвана ги лудата крава
houser_1948 , още ли си на хероин ?
А вие живеете , за да мразите ..60% от феновете ви са анти-левскариЖалка картинка , ама то от Дучето какво друхо да прихванеш.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!
Айде със здраве , че ми се гади докато я чета тази тема
UltraBlue написа:redkiko написа:Колега кажи му ГОВЕДО и повече не го обиждаи ,за тях 60% владеене на топката си е победа,нищо че юнак гошко са го одупили поне 3-4 пъти,още дълго ще са ЕВРОИДИОТИТЕ на европа
АБе научете нещо ново бе ..... само едно и също мелите, като преяла свиня... Ние като сме евроидиоти, вие сте евроидиоти х2 (на квадрат)
redkiko написа:ултрабоклука, не моиш са разплачиш,ще ти олекне верваи ми
Бижутера написа:Боднар,на ква сума искаш да се хванем на бас,че след седмица никой няма да знае,че съществуваш в тоя форум?
modor написа:Още една малоумна тема,
миришешта на СВИНСКО И ГОВЕЖДО.
Ласло Боднар написа:Бижутера написа:Боднар,на ква сума искаш да се хванем на бас,че след седмица никой няма да знае,че съществуваш в тоя форум?
Противно на "националите" от последната спирка на автобус 120, формирали спортния си характер не под звуците на победен марш, а на багера за 7 000 000 евро, дето им строи общежитията. Дишали не шампионския въздух в "Борисовата градина", а дима от долнопробния фас на Гонзо. Ходили не по стъпките на великите Стоичков, Пенев, Георги Димитров, а след цървулите на Бисер Иванов
....БОЛИ МЕ КУРА ЗА ГОВЕЖДИЯ ви ФОРУМ>>>АЙДЕ У ЛЕВО>>>>>
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост