Ювентус-Шахтьор Донецк (2.10/21.45ч.) Champions League

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Ювентус-Шахтьор Донецк (2.10/21.45ч.) Champions League

Мнениеот Sardukar » 02 окт 2012 22:35

levskar_95 написа:Много слаб Вучинич .............. :evil:

хаха ти кой мач гледаш? Та Мирко е най-добрия на терена за ЮВЕ....

ПП Пак почнахме сковано...Все пак е радващо, че този състав има характер, какъвто подобава на ЮВЕНТУС! Супер гол на Лео и за малко да вкара втори :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 02 окт 2012 23:35

Безобразни......... :evil:
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 02 окт 2012 23:37

Нещата стават по-сложни от колкото можеха да бъдат.... Все пак е добре, че не загубихме. Шахтьор играха по-добре, но това не оправдава сериозните пропуски. Не разбрах, защо смениха Мирко, но не ги тренирам аз. Като гледах как играят датчаните с/у ЧЕЛСИ и те няма да са лесни :|
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 окт 2012 23:41

Без нападател толкова ;) Сандро Матри 200 %-ово положение изпусна , накрая късметът ни покри . С тия равни къде ги правим може да ни се наложи да се борим със зъби и нокти в декемврийския студ на Донбас Арена :evil: Ммм неприятна изненада като цяло...

И този път ще победиш шампионе!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 окт 2012 23:50

Видях, че Стормчо нещо ми писал като отговор, но не съм го дочел. Бях близо да позная, но шанс. Украйна не е слаба. Пак ви казвам, Италия тук беше смазана от нашите "лъвове" и само шансът ги спаси не от загуба, а от РАЗГРОМ.
Тази група е една от най - лесните изобщо, тоест очакванията "Юве" да продължи са огромни, но "Шахтьор" се намира в страхотна серия и нищо чудно до края на нова година да не допуснат загуба. Не се изненадвайте този мач всъщност да съдържа първенецът в групата. Според мен "Челси" е по - слаб в момента от "Шахтьор". И не говоря като единици, а като ОТБОР. Между индивидуалности и ОТБОР правите разлика нали?
"Челси" няма отборната игра на "Ювентус", по - скоро се наслаждава на играта все още, което може да им изиграе лоша шега в директния мач.
"Бенфика" са наритали май "Барселона".
Гледам сега, че Алекси Сокачев се е притеснил за "Барселона". Интересно да не живее в Каталуния?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 окт 2012 23:54

daniel875 написа:Видях, че Стормчо нещо ми писал като отговор, но не съм го дочел. Бях близо да позная, но шанс. Украйна не е слаба. Пак ви казвам, Италия тук беше смазана от нашите "лъвове" и само шансът ги спаси не от загуба, а от РАЗГРОМ.
Тази група е една от най - лесните изобщо, тоест очакванията "Юве" да продължи са огромни, но "Шахтьор" се намира в страхотна серия и нищо чудно до края на нова година да не допуснат загуба. Не се изненадвайте този мач всъщност да съдържа първенецът в групата. Според мен "Челси" е по - слаб в момента от "Шахтьор". И не говоря като единици, а като ОТБОР. Между индивидуалности и ОТБОР правите разлика нали?

Шахтьор не са нищо особено , просто марота не си свърши лятото работата :!: Изпускаме 2 чисти положения при 0-0 на в Лондон , тук отново чисти положения изпускаме . Конте ни липсва в такива моменти , но очаквам тоя път да познаеш и първенецът в групата ще сме ние :geek:

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 окт 2012 00:00

Без треньор толкова .Видя се ,че Юве не са нещо особенно когато срещу тях излезе сериозен отбор . браво на миньорци , сега остава и у дома да победят !
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 03 окт 2012 00:06

Труден мач но след доста години отсъствие от ШЛ се очакваше в началото на турнира да сме по сковани и да ни е трудно.Сигурен съм,че ще излезем от групата дори и като победители.Грешката на ръководството и в частност на Марота е,че им се досвидя лятото да извадят 40-50 милиона за Кавани,ако това се беше случило сега нямаше да имаме ядове.А ние взехме Бенднер и Джовинко(които в този мач ми се понрави защото аз съм малко резервиран към него и ще трябва доста да покаже да ми промени мнението).Но все пак да не забравяме,че сме продължавали напред след 5 поредни равенства и победа в посленият мач(при продължаване напред само на 1 в групата).Така че споко и по оптимистично ще се класираме САМО ЮВЕ

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 окт 2012 01:17

Слаб мач за Юве. Трябва да сме доволни и от точката. Шахтьор са доста добър отбор и ще затруднят и Челси. Въпроса е ,че и ние ще берем ядове с датчаните...
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 окт 2012 03:53

Ее лоша работа е този резултат... до последно рефрешвах телефона в опит да видя резултат 2:1 за наще..
Повтаря се сезона от 2009/2010.. мамицата му..
Не знам как сме играли, ама от това което чета е , че не ние сме играли слабо, а Шахтьор е играл добре...

Върни се в “Ювентус”