Фенска война в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Фенска война в Бургас

Мнениеот burgazliqta » 02 окт 2012 22:29

И да допълня. Май нещо им стана навик да нападат по едно момче с МОМИЧЕ. Преди време пак имаше такъв случай, в който бяха нападнати непълнолетно момче, което е вървяло с още две непълнолетни момичете, без да провокират с нищо нападателите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 02 окт 2012 22:32

pankara77 написа:Ех Пламене Пламене какво момче беше какво си сега . Ма одавна не съм те виждал и много ми домъчня за тебе , откога стана ти такъв запален фен на Нефтохимик? Аз лично съм ходил на шест гостувания на Нефтохимик и на ни едно не те видях бре момко едно от което беше онова в Ловеч където бяхме и двете агитки заедно какви времена бяха Пламене а ;)

Еми така е. Аз ходих на седмото. Ходих, щото ми казаха че ще си там -да се видим..ама нейсе..след 20години пак се засичаме.Да пием по бира,а?

П.П. Аз от тогава се запалих по Нафтата!
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 22:39

plamenski написа:
pankara77 написа:Ех Пламене Пламене какво момче беше какво си сега . Ма одавна не съм те виждал и много ми домъчня за тебе , откога стана ти такъв запален фен на Нефтохимик? Аз лично съм ходил на шест гостувания на Нефтохимик и на ни едно не те видях бре момко едно от което беше онова в Ловеч където бяхме и двете агитки заедно какви времена бяха Пламене а ;)

Еми така е. Аз ходих на седмото. Ходих, щото ми казаха че ще си там -да се видим..ама нейсе..след 20години пак се засичаме.Да пием по бира,а?

Пламене дръж са на положение . Ся тука тес твойте аверчета манолчита и комари пак са накацали . Кажи за петък вечер да са готвим ли за битка
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 02 окт 2012 23:01

Bartolomej написа:
plamenski написа:

Пламене дръж са на положение . Ся тука тес твойте аверчета манолчита и комари пак са накацали . Кажи за петък вечер да са готвим ли за битка

Как да ти кажа. Ние сме навсякъде. Милиони. Току виж, някой тиган се е развъртял в петъка...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 23:16

plamenski написа:
Как да ти кажа. Ние сме навсякъде. Милиони. Току виж, някой тиган се е развъртял в петъка...

евала смешно ти е и имаш чуство за хумор..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 окт 2012 23:19

Искам си Акаунта написа:
hristo1306 написа:
ntodorov написа:Петьо нали знаеш...Приказки на аба и стрелба на халос раждат само едно - недоразумения и случайни жертви.
ПС: Ицо. Подобни поустове наистина не са геройство. Да се трошат 15-16 годишни деца, а ти да твърдиш, че си носят "последствията" заради Събев е меко казано... болно мислене.

Не е болно мислене ! За да се лекува една болест, първо се почва от вирусо носителя, а след това на лечение на пострадалите ! Разберете ме правилно-не навиждам насилието по стадионите, това е вандалщина !

Ицо , че Събев не е цвете , две мнения няма . Но ти си по-стар от децата в зелено и много добре трябва да си спомняш ситуацията . Идвайки на власт , кмета Николов веднага обяви , че Бургас е малък град и няма възможност да се издържат 2 професионални отбора . След това седнаха със Събев и кмета му е казал най-общо следното :
"Има 2 варианта - връщам стадиона в акациите на Дражев , защото има решение на ВАС за това и започват дела с Петрол ... или не изпълнявам съдебното решение . И трябва да избереш единия от двата отбора . Ако е Нафтекс , губиш базата и земята в Акациите . Ако е Черноморец , положението си остава както си е . Най-добрия вариант е да се обединят двата отбора в един и той да се казва "Бургас" .

Миро, този разговор (с малки различия) се е водил още по времето на Костадинов, знам го от човек от администрацията на кмета, който е присъствал на срещата, занимаваше се с юридическите въпроси в старата администрация. Като последното изречение е казано от Събев, не от кмета. Кметът е държал да се казва Черноморец.
Последна промяна от k.dimitrov на 02 окт 2012 23:24, променено общо 1 път.

ЗЕЛЕН ДО ГРОБ
Контакти:

Мнениеот ЗЕЛЕН ДО ГРОБ » 02 окт 2012 23:24

Малоумник никой наш фен и още по малко гоненото момче не е казало че случката е преди да се върнете от Варна. Да разпознати са + още 2-ма които няма да пусна тук. Да има жалба . Не медицинско няма защото не е докоснато с пръст. Случката става след връщането от Варна , не четете глупави медии като бесове или бургас24.
Бургас е малък а вие сте жалки имайте едно наум :lol: ;) ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 окт 2012 23:26

ЗЕЛЕН ДО ГРОБ написа:Малоумник никой наш фен и още по малко гоненото момче не е казало че случката е преди да се върнете от Варна. Да разпознати са + още 2-ма които няма да пусна тук. Да има жалба . Не медицинско няма защото не е докоснато с пръст. Случката става след връщането от Варна , не четете глупави медии като бесове или бургас24.

Нали беше след вашия мач с Любимец. Нещо не се връзват около 3,5 часа.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 окт 2012 23:37

ЗЕЛЕН ДО ГРОБ написа:Малоумник никой наш фен и още по малко гоненото момче не е казало че случката е преди да се върнете от Варна. Да разпознати са + още 2-ма които няма да пусна тук. Да има жалба . Не медицинско няма защото не е докоснато с пръст. Случката става след връщането от Варна , не четете глупави медии като бесове или бургас24.

Аре,млъкни,бе!! Баси наглостта.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

ЗЕЛЕН ДО ГРОБ
Контакти:

Мнениеот ЗЕЛЕН ДО ГРОБ » 02 окт 2012 23:39

k.dimitrov написа:

Нали беше след вашия мач с Любимец. Нещо не се връзват около 3,5 часа.

Тъпак като всеки един шаран. Аз ти казвам че става след връщането от Варна , така е описано в жалбата , така е обявено в полицията.
не чети глупави медии като теб нещастник.
жалко за счупените носове :cry:

Върни се в “Черноморец”