Анкета: Има ли според вас Пенев проблем с Генков?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Има ли според вас Пенев проблем с Генков?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Анкета: Има ли според вас Пенев проблем с Генков?

Мнениеот Pride » 02 окт 2012 22:27

Много ме учуди викане на Божинов и Рангелов за новите срещи на националния. Първия може и да е минал през нашата школа и аз като локомотивец би трябвало да съм за него. но незнам читав мач да е записал напоследък. Вярно че беше страхотен талант, но чалгата няма прошка. За рангелов пък каво да коментираме, последния месец провал след провал. Генков може да не е Бербатов, но поне бележи за Висла. Чудя се Пенев проблем ли има с Генков? Просто друга причина да не го вика не виждам.
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Любослав Пенев обяви имената 25-те футболисти, на които ще разчита за предстоящите световни квалификации срещу Дания и Чехия другата седмица.

След като пропусна мачовете срещу Италия и Армения, Валери Божинов отново получи повиквателна, а след дълго прекъсване в отбора се завръща капитанът на Черно море Георги Илиев.

Димитър Рангелов също е в групата за изключително важните срещи, но Цветан Генков остана извън състава.

Групата на България за мачовете срещу Дания и Чехия:

Вратари: НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ (Твенте), СТОЯН КОЛЕВ (Черноморец), ВЛАДИСЛАВ СТОЯНОВ (Шериф Тираспол).

Защитници: ЙОРДАН МИНЕВ (Лудогорец), НИКОЛАЙ БОДУРОВ (Литекс), ИЛИЯ МИЛАНОВ (Литекс), ИВАН ИВАНОВ (Партизан Белград), АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ (Черно море), ПЕТЪР ЗАНЕВ (Волин Луцк), ВЕСЕЛИН МИНЕВ (Анталияспор)

Полузащитници и нападатели: СВЕТОСЛАВ ДЯКОВ (Лудогорец), ГЕОРГИ СЪРМОВ (Касъмпаша), СТЕФАН ВЕЛЕВ (Берое), ВЛАДИМИР ГАДЖЕВ (Левски), ГЕОРГИ МИЛАНОВ (Литекс), ХРИСТО ЗЛАТИНСКИ (Локомотив Пд), АЛЕКСАНДЪР ТОНЕВ (Лех Познан), СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ (ПСВ Айндховен), ЕМИЛ ГЪРГОРОВ (Лудогорец), ИЛИЯН МИЦАНСКИ (Кайзерслаутерн), ИВЕЛИН ПОПОВ (Кубан Краснодар), ИВАН СТОЯНОВ (Лудогорец), ГЕОРГИ ИЛИЕВ (Черно море), ДИМИТЪР РАНГЕЛОВ (Люцерн), ВАЛЕРИ БОЖИНОВ (Верона).

http://gong.bg/view_article.php?article_id=301369
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

sandi74

Re: Има ли Пенев проблем с Генков?

Мнениеот sandi74 » 02 окт 2012 22:34

Не.Пенев е треньора и той решава кого да повика.

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 02 окт 2012 22:38

и аз съм се чудил тва...и на мача с Армения накрая вместо Рангелов според мен трябваше да пусне Генков...щеше да отиграе онази ситуация 1в1 с вратаря много по добре сигурен съм ;)
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 02 окт 2012 22:39

Да , проблемът е че се казва Генков , а не Гънков :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 окт 2012 22:43

Не са ли по-важни резултатите от това кои играят?
Стига сте дърпали конците с клубни пристрастия.
Дреме ми кой вика и кой играе, важно е след последният съдийски сигнал да е 1 гол в повече за нас.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 02 окт 2012 22:44

Просвети ме само кога Божинов е бил в школата ви?

Отборът върви. В крайна сметка това решение не е от особено значение според мен...сигурен съм, че Пенев си има причини да вика и налага Рангелов за сметка на Генков. Сега това, че Генков щеше да вкара положението срещу Армения са празни приказки. Оставете човека да си върши работата...Генков ако наистина има сили да играе за България ще си продължи с дбрите игри във Висла и ще си получи повиквателната
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 02 окт 2012 23:00

Проблема е че Генков не става за националния.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 окт 2012 23:02

puhisamolevski написа:Просвети ме само кога Божинов е бил в школата ви?

Отборът върви. В крайна сметка това решение не е от особено значение според мен...сигурен съм, че Пенев си има причини да вика и налага Рангелов за сметка на Генков. Сега това, че Генков щеше да вкара положението срещу Армения са празни приказки. Оставете човека да си върши работата...Генков ако наистина има сили да играе за България ще си продължи с дбрите игри във Висла и ще си получи повиквателната

[offtopic]божинката беше в школата им, когато и баща му(втория) беше в Локото. Май две години изкара при тях :roll:[/offtopic]
Пенев си знае, щом така е решил, дано да е за хубаво!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

dimo95bs
Контакти:

Re: Анкета: Има ли според вас Пенев проблем с Генков?

Мнениеот dimo95bs » 02 окт 2012 23:33

Абе, то да беше само Рангелов. Кво да говорим - Сърмов титуляр. Дето не влиза в груапата на Хасанпаша. Макриев се скъсва да вкарва в Израел, ама кой да го види...

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 02 окт 2012 23:40

шивача написа:
puhisamolevski написа:Просвети ме само кога Божинов е бил в школата ви?

[offtopic]божинката беше в школата им, когато и баща му(втория) беше в Локото. Май две години изкара при тях :roll:[/offtopic]
Пенев си знае, щом така е решил, дано да е за хубаво!

[offtopic]Тоест между 10 и 12 годишна възраст? :roll: Чист локомотивец...[/offtopic]
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Върни се в “Национален отбор”