Балак приключи с футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Балак приключи с футбола

Мнениеот Жозе Моуриньо » 02 окт 2012 21:22

Изображение
На 36 години Михаел Балак прекрати футболната си кариера. Бившият капитан на Германия бе освободен от Байер Леверкузен през лятото и се смяташе, че е преговарял с австралийски клуб, но в крайна сметка се оказа, че двубоят му от 5 май е бил последен за него.

„Сега, когато съм на 36 години и мога да погледна назад смятам, че се насладих на прекрасна професионална кариера. Като дете никога не съм и мечтал за нещо подобно. За мен бе привилегия да работя с първокласни треньори и фантастични съотборници. Разбира се ще ми липсват мачовете пред 80 000 зрители и отбелязването на голове” се казва в официално съобщение на Балак разпространено от Байер.

„През последните няколко месеца не играх футбол и това ми показа, че е дошъл моментът да се откажа. Благодарен съм на семейството си и на всички хора, които ме подкрепяха през годините, защото те имат важен принос за моя успех” добавя халфът.

Започнал професионалния си път през 1998-а година Балак става шампион на Германия през 1998-а. Следва трансфер в Байер и разочароващия сезон 2001-02, когато тимът загуби финалите в Шампионската лига и купата на Германия и остана 2-и в първенството.

След това премина в Байерн Мюнхен, където за 4 години спечели 3 титли, а след това изкара 4 сезона и в Челси, като спечели титлата на Висшата лига и 3 купи на ФА. Последва двугодишен период в Леверкузен и сега обяви, че спира с футбола.

За националния отбор той изигра 98 мача, в които отбеляза 42 гола и през 2002-а загуби финала на световното първенство, а през 2008-а сблъсъка за титлата на Еврофиналите.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Балак приключи с футбола

Мнениеот mormona » 02 окт 2012 21:33

На 36 години Михаел Балак прекрати футболната си кариера. Бившият капитан на Германия бе освободен от Байер Леверкузен през лятото и се смяташе, че е преговарял с австралийски клуб, но в крайна сметка се оказа, че двубоят му от 5 май е бил последен за него.

:lol: :lol:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 окт 2012 21:49

Време беше.

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 02 окт 2012 22:01

Много го харесвах...ама време му беше, наистина (:
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 окт 2012 22:36

Няма да ми липсва. Каквото с него, такова и без него. Един аматьор по-малко. Навремето спортните журналисти го бяха нарекли вечният втори... :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 окт 2012 23:25

megan fox написа:Няма да ми липсва. Каквото с него, такова и без него. Един аматьор по-малко. Навремето спортните журналисти го бяха нарекли вечният втори... :lol: :lol: :lol:

Балак аматьор? И от к`ъв зор? Малко инкогнито приключва с футбола, иначе един от добрите немски халфове през последното десетилетие! Аз му пожелавам да е жив и здрав и успех в това, с което смята да се занимава оттук насетне!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 окт 2012 23:40

Беше добър играч...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 окт 2012 23:57

Мнго голям играч! Жалко че спечели много по- малко от колкото заслужаваше. Да е жив и здрав!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 03 окт 2012 03:51

megan fox написа:Няма да ми липсва. Каквото с него, такова и без него. Един аматьор по-малко. Навремето спортните журналисти го бяха нарекли вечният втори... :lol: :lol: :lol:

Ти си сбъркан ве брат...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Wincky
Контакти:

Мнениеот Wincky » 03 окт 2012 10:50

storm написа:

Ти си сбъркан ве брат...

Остави го. За него няма друго освен великата Барса.

Върни се в “Футбол - Свят”