По въпроса с покупко-продажбите, ще си позволя да публикувам едно мнение на модератора на форума на Славия, което силно подкрепям. Надявам се и нашия модератор да постъпва така.
slavia_forever написа:
И така да е, няма как да се допускат подобни коментари, защото се обезсмисля всяка дискусия, при това без аргументи. Наистина рядко коментирам неща, които не мога да докажа. Мачът в Стара Загора бил уреден, нашия ще бъде уреден, предишния щеше да е уреден, по-предишния също ни бил уреден според други. Вижте сега, колеги, пиша за последно това, в тази тема се коментира мача ни с ЦСКА! Още от началото призовавам да се коментира самия мач и всичко около него. Ако се говори за уреждане на мача, нека да е придружено с доказателства. Ако някой не му харесва да се изявява аргументирано в темата, хич по-добре да не го и прави. Ако пък на някой не му харесва действителността в България, също има начини да се освободи от неволите й и да се отправи на по-добро според вижданията му място.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- фифи перото
Re: Всекидневна около Левски.....
[quote="tiamat"]По въпроса с покупко-продажбите, ...
...ще попитам.Онова филмирано човече zlobul ,след като твърди ,че е футболист "с важен гол" ...дали е участВУВал в покупко-продажба на мачове?
И ако е, и знае,защо не каже "където трябва", а само пише глупости под формата на "фен " на Левски?
...ще попитам.Онова филмирано човече zlobul ,след като твърди ,че е футболист "с важен гол" ...дали е участВУВал в покупко-продажба на мачове?

И ако е, и знае,защо не каже "където трябва", а само пише глупости под формата на "фен " на Левски?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
фифи перото написа:tiamat написа:По въпроса с покупко-продажбите, ...
...ще попитам.Онова филмирано човече zlobul ,след като твърди ,че е футболист "с важен гол" ...дали е участВУВал в покупко-продажба на мачове?![]()
И аз го питах - не се изненадвай ако не ти отговори...
- blue avalanche
- Контакти:
...ще попитам.Онова филмирано човече zlobul ,след като твърди ,че е футболист "с важен гол" ...дали е участВУВал в покупко-продажба на мачове?![]()
И аз това го попитах преди.Но той,като "гранде джокаторе",ле-е-екичко финтира с отговора.
От което заключих,че по "негово време" всичко е било "кристално",а "покупко-продажбите" започват едва след това...

zlobul написа:Много пишеш пич , ама нищо не казваш . Чие красноармейско мнение защитавам , че не разбрах ? ....или искаш да стоя като всички останали и да си затварям очите след всяка простотия на доносника ли ? ..е няма да стане . Не всеки 10-ти българин е президент на Левски и не всеки 10-ти българин говори за "висша форма на благотворителност" , а като дойде време да продава ИСКА МИЛИОНИ . Аре само не ми защитавай мустакатия шот наистина ще почна да се съмнявам във фенската ти принадлежност . Тара си е типичния внедрен номенклатурчик , та тоя си е техен (първо ботевист и после панчаревец по линия на партията)...или ше ми кажеш , че с парите от хонорарите които получава като адвокат успява да издържа клуб като Левски ....айде някъде другаде тия . Черно тото и пране на пари през клуба ...ТОВА Е ИДЕЯТА , а който си мисли нещо по различно значи или е абсолютен наивник или пълен идиот .
Съмнява ме , че за мача с цска ще изгърмят още поне двама основни играча . Вече останахме без Гаджев , така че очаквам я някоя контузийка , я някоя настинка , я още някое друго картонче покрай мача с ловеч ...... абе гледаме .
3
ПП : За тара и тоньо , дали върви отбора , не е важно. Нито пък дали Левски е отбор . Единствено са важни "правилните" резултати които трябва да се получат , защото там е далаверата . За кво им е да налагат юноши и да ги чакат сумати време за да ги продадат , като могат да си направят една врътка с Берое и да опънат същите мангизи (просто пример),пък тара след като е толкова добър адвокат , как така се върза на един факс бе ?
Пич, сериозно се опасявам че си загубил представа за реалността в България. Донякъде може и да има малко истина в мнението, но според логиката ти трябва едва ли не трябва да лягаме и да мрем. Преди да ме заклеймиш обаче, ще си позволя да кажа че Батков съвсем не е светец нито в моите очи, нито в ничии. Да, правил е гафове. Да, иска милиони за клуба. Да, не е света вода ненапита, но е редно да отбележим че имаме стадион-кукла, на мач ходим спокойни че няма да ни паднат бомби и факли на главите, на същите тези мачове сядаме на здрави седалки, виждаме че играчите не тренират с извадени джобове, не треперим за лиценз, целият свят не води дела срещу Левски за пари или каквото и да било, юношите имат база и треньори, посещаваме официален и сравнително добре поддържан уебсайт, и т.н.
Айде сега да кажем и няколко думи за прането на пари и тотото. Ще се върна на тезата, че живеем в България, която както знаем има своята собствена действителност, и ще посоча няколко водещи родни тима: ЦСКА, Литекс, Лудогорец и Славия, останалите са още по-"криминални" и не заслужават да са обект на коментари. Та, дали пък техните президинти не перат пари и не връткат задкулисни игри? Едва ли вярваш, че в Разград например, всичко се прави от любов към играта и за радост на обществеността, нито пък че големият Венци е уравновесил белия счетоводен баланс до съвършенство, едва ли и в Ловеч успяват да издържат цялата организация от продажба на билети и приходи от реклама, за червените ... там е червено положението. Това е, ако искаш приеми реалността, ако искаш недей.
За финал, ще ти споделя че ако аз и Левски сме гаджета, и аз неистово обичам любимия човек, то бих преглътнал недостатъците на тъщата при положение че последната не прекалява с глупостите. Сигурен съм, или поне се надявам, че ме разбра.
Казах каквото имам да казвам по темата и ти пожелавам лека вечер

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Zlobul пробвах да не му обръщам внимание, ама всичкия тоз негов негативизъм не се диша просто и се наложи да го сложа в листа с враговете. Не че ми е враг, де... Следващият ще е левскар90...
- milen.hristov
- Контакти:
tiamat написа:По въпроса с покупко-продажбите, ще си позволя да публикувам едно мнение на модератора на форума на Славия, което силно подкрепям. Надявам се и нашия модератор да постъпва така.
slavia_forever написа:
И така да е, няма как да се допускат подобни коментари, защото се обезсмисля всяка дискусия, при това без аргументи. Наистина рядко коментирам неща, които не мога да докажа. Мачът в Стара Загора бил уреден, нашия ще бъде уреден, предишния щеше да е уреден, по-предишния също ни бил уреден според други. Вижте сега, колеги, пиша за последно това, в тази тема се коментира мача ни с ЦСКА! Още от началото призовавам да се коментира самия мач и всичко около него. Ако се говори за уреждане на мача, нека да е придружено с доказателства. Ако някой не му харесва да се изявява аргументирано в темата, хич по-добре да не го и прави. Ако пък на някой не му харесва действителността в България, също има начини да се освободи от неволите й и да се отправи на по-добро според вижданията му място.
Специано на злобул съм му изтрил страшно много мнения, поради тази причина, по същият начин съм постъпвал и с други подобни коментари.
Действително в последно време малко съсм отхлабил хватката, и може би си прав, че отново трябва да действам толкова строго
-
- Контакти:
milen.hristov написа:tiamat написа:По въпроса с покупко-продажбите, ще си позволя да публикувам едно мнение на модератора на форума на Славия, което силно подкрепям. Надявам се и нашия модератор да постъпва така.
slavia_forever написа:
Специано на злобул съм му изтрил страшно много мнения, поради тази причина, по същият начин съм постъпвал и с други подобни коментари.
Действително в последно време малко съсм отхлабил хватката, и може би си прав, че отново трябва да действам толкова строго
Това не е ли всекидневна и няма ли право всеки да си изразява мнението? Така като вметна, че си му изтрил доста, на Баткото трил ли си? Явно важното е да има дискусия, единствено за това колко сме велики, как нямаме късмет и т.н. Всеки с различно мнение бива изтрит. Но какво ли се чудя, то навсякъде е така, в реалния живот ти изтриват мнението ако е различно, та тук ли...
Нито го защитавам, нито си пия ракията с него (zlobul), но има право да си изразява мнението. Неговите неща са по-свесни от спамът на някои момиченца и разни лигльовци, те ще се обидят без да им казвам кои са

Със Zlobul мое се храним, да се псуваме, но момчето си има собствено мнение и си го отстоява, за което евала. И мен ме дразнят неговите простотии, но това форум и всеки има право на мнение, па макар и то да не се харесва на мнозинството. Така че, Милене, да триеш мнения само щото не те кефи е малко комплексарска история. А в същото време, докато триеше постовете на Злоби, дали забеляза многобройния спам от Шивача, баткото, тео мео и тем подобните от червената общност?
- Der Schmarotzer
- Контакти:
terata написа:Със Zlobul мое се храним, да се псуваме, но момчето си има собствено мнение и си го отстоява, за което евала. И мен ме дразнят неговите простотии, но това форум и всеки има право на мнение, па макар и то да не се харесва на мнозинството. Така че, Милене, да триеш мнения само щото не те кефи е малко комплексарска история. А в същото време, докато триеше постовете на Злоби, дали забеляза многобройния спам от Шивача, баткото, тео мео и тем подобните от червената общност?
Sorry, Милене, ама според мен, човекът е прав. Въпреки повечето не дотам изпипани неща, Zlobi казва доста истини, приятни или не много приятни, докато тези няколко елемента си разиграват свинете

Ние сме Левски, Левски (София)!!!