hristo1306 написа:ntodorov написа:Защо си мисля, че ги настройваш ли? Ами отговори ми на въпроса за цифрите и сам ще видиш отговора
Петьо нали знаеш...Приказки на аба и стрелба на халос раждат само едно - недоразумения и случайни жертви.
ПС: Ицо. Подобни поустове наистина не са геройство. Да се трошат 15-16 годишни деца, а ти да твърдиш, че си носят "последствията" заради Събев е меко казано... болно мислене.
Не е болно мислене ! За да се лекува една болест, първо се почва от вирусо носителя, а след това на лечение на пострадалите ! Разберете ме правилно-не навиждам насилието по стадионите, това е вандалщина !
Ицо , че Събев не е цвете , две мнения няма . Но ти си по-стар от децата в зелено и много добре трябва да си спомняш ситуацията . Идвайки на власт , кмета Николов веднага обяви , че Бургас е малък град и няма възможност да се издържат 2 професионални отбора . След това седнаха със Събев и кмета му е казал най-общо следното :
"Има 2 варианта - връщам стадиона в акациите на Дражев , защото има решение на ВАС за това и започват дела с Петрол ... или не изпълнявам съдебното решение . И трябва да избереш единия от двата отбора . Ако е Нафтекс , губиш базата и земята в Акациите . Ако е Черноморец , положението си остава както си е . Най-добрия вариант е да се обединят двата отбора в един и той да се казва "Бургас" .

[/center]