Фенска война в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Re: Фенска война в Бургас

Мнениеот plamenski » 02 окт 2012 19:17

Bartolomej написа:Виж сега и на теб ти е ясно ,че инцидента с Кристиянчо не е станал минути след мача Ви с Любимец . Ние се прибрахме около 22:30 в Бургас когато се случва първо инцидента с нашето момче в изгрев пред входа му и милицията веднага отива на мястото и доколкото знам в едно кафе са намерили този вашия Кристиян скрит и при разпита му той казал ,че са го гонили с една кола фенове на черноморец . даже за една кама знам ,че милиционерите са намерили в него ,ама както и да е . Та този Кристиянчо да не се окаже ,че е бил от групичката дето са нападнали нашето момче и се е каширал в близкото кафе да види какво ще стане .

пестете си догадките, защото веднъж вече се извинявахте...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 окт 2012 19:17

Откъде се взеха тези фенове на Черноморец. На стадиона във Варна имаше 90 човека. Излиза, че в Бургас са останали още и то най-бойните. Много ги превъзнасяте май феновете на Черноморец. Май стана, гузен негонен бяга. Тези, които са се обадили, че са нападнати от фенове на Черноморец са наверно същите тези нощни нападатели, след като са разбрали, че полицията влиза в действие. И като са нападнати "горките" зелени фенове, защо не е известена полицията за това, а само медиите? Момчета, разберете - викове, крясъци, обидни думи, всичко минава и заминава, но последствията от такива побои могат да бъдат страшни. Имайте ум в главата, не допускайте да се тръгне към саморазправа, може утре вие или ваш близък да е жертвата, мислете, утре и вие ще имате деца, може ли на тях така да се посяга. Никой от феновете на Черноморец не е виновен за ситуацията с Нефтохимик, нито някой от феновете може да ви върне стадиона. Тези фенове също много страдаха преди време покрай своя отбор. Омразата, ако такова чувство въобще трябва да се свързва с понятието човек, ви е насочена в неправилна посока. Има една хубава народна мисъл. Преброй до 10 и след това решавай какво да правиш, тоест мислете преди да действате, мислете като големи хора, като бъдещи бащи.
Пламенски, какви действия искаш от феновете на Черноморец, вразуми първо своите фенове.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 окт 2012 19:18

Направих си труда да прочета тази "статия" и да направя малко трафик на този тъп сайт. Направи ми впечатление това нещо
Според Тодоров не бива всички инциденти, които стават извън стадионите да се приписват на фен клубовете. Той потвърди, че във фен клуба на Нефтохимик няма хора, които умишлено да предизвикват безредици. Просто такива хора не могат да получат членски карти. Вярно е обаче, че на стадиона на мачовете идват и хора, които с поведението си подсказват, че именно създаването на напрежение е тяхната цел.
, от което разбирам, че Green Fighters не са фенове на Нефтохимик. И ако съдя по
Съвсем пресен е случаят със запаленото помещение на Лазур, в което фен клуба на акулите е държал свои атрибути. Тогава инцидента бе приписан на фен на Нефтохимик, но след това се оказа, че извършителят не е член на фен клуба.
това разбирам, че ако си фен на Нефтохимик, ще си член на фенклуба, ако не си фен, не си член. За случая с пожара се знае, че не е бил само това момче, но се потули.
Пламенски, били ли са го или само са го гонили? Тъй като не знам за такъв случай, питам, че ми стасна интересно. Щом се е намесила полицията има ли задържани? Били ли са с качулки или не, не може ли да ги разпознае? Къде са го хванали, защото чета различни версии. И съм забелязал, че коментираш и четеш избирателно, информиран си за едно, но другите неща ги знаеш, но не казваш нищо. И не слагай всеки един фен на Нефтохимик, че не подкрепя насилието и беззаконието, защото не паса трева и не падам от Луната.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 окт 2012 19:20

Пламене, от Декларацията оставам с впечатлението, че при въпросният инцидент се е намесила и Полицията! Това означава, че нападателите не са анонимни и се знаят. И от вас, и от полицаите. Така ли е? В такъв случай какъв е проблемът въпросните да бъдат подведени под отговорност! За мен няма значение кой цвят изповядват. Всеки си носи кръста!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 19:24

plamenski написа:
Bartolomej написа:Виж сега и на теб ти е ясно ,че инцидента с Кристиянчо не е станал минути след мача Ви с Любимец . Ние се прибрахме около 22:30 в Бургас когато се случва първо инцидента с нашето момче в изгрев пред входа му и милицията веднага отива на мястото и доколкото знам в едно кафе са намерили този вашия Кристиян скрит и при разпита му той казал ,че са го гонили с една кола фенове на черноморец . даже за една кама знам ,че милиционерите са намерили в него ,ама както и да е . Та този Кристиянчо да не се окаже ,че е бил от групичката дето са нападнали нашето момче и се е каширал в близкото кафе да види какво ще стане .

Догадките не си ги пестя , защото много добре Ви знам мазните номерца от вече 10 години .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 02 окт 2012 19:43

Bartolomej написа:
plamenski написа:

Догадките не си ги пестя , защото много добре Ви знам мазните номерца от вече 10 години .

Явно си сгрешил в предните. Сега също...
Относно другите въпроси за полицията и ножа имало е полиция, сигурно е имало и разпознати. За ножката - аз също нося ножка. VICTORINOX с три ножа, тирбушон, отварачка, клечка за зъби и точилка. И аз ли съм от заподозрените?
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 окт 2012 19:50

До къде докара лицето ДС футбола в Бургас ???? На единия отбор ходят по 124 човека,а на другия по 1024, че отгоре на това и се изтребват !!!! СРАМ и позор !!! Вместо да се пълни стадиона с фенове и на двата отбора, агитките си правят калташки номера !!! Обидно ми е, болно ми е за случващото се в Бургас. Вината е във всички нас - не е едностранна ! Дано дойдат по - хубави времена за футболен Бургас. Да се пълнят стадионите както преди, че и часове преди мачовете - но, надали !

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 окт 2012 19:51

plamenski написа:
Bartolomej написа:
plamenski написа:пестете си догадките, защото веднъж вече се извинявахте...

Явно си сгрешил в предните. Сега също...
Относно другите въпроси за полицията и ножа имало е полиция, сигурно е имало и разпознати. За ножката - аз също нося ножка. VICTORINOX с три ножа, тирбушон, отварачка, клечка за зъби и точилка. И аз ли съм от заподозрените?

Кои са тези разпознатите, дайте ги, сами ще ги линчуваме, а то излиза, май само приказки без факти.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 окт 2012 19:53

hristo1306 написа:До къде докара лицето ДС футбола в Бургас ???? На единия отбор ходят по 124 човека,а на другия по 1024, че отгоре на това и се изтребват !!!! СРАМ и позор !!! Вместо да се пълни стадиона с фенове и на двата отбора, агитките си правят калташки номера !!! Обидно ми е, болно ми е за случващото се в Бургас. Вината е във всички нас - не е едностранна ! Дано дойдат по - хубави времена за футболен Бургас. Да се пълнят стадионите както преди, че и часове преди мачовете - но, надали !

Христо, къде е връзката между пребитото 16 годишно момче и лицето ДС. Нещо не връзвам.

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 02 окт 2012 20:00

Bourgas написа:Направих си труда да прочета тази "статия" и да направя малко трафик на този тъп сайт. Направи ми впечатление това нещо
Според Тодоров не бива всички инциденти, които стават извън стадионите да се приписват на фен клубовете. Той потвърди, че във фен клуба на Нефтохимик няма хора, които умишлено да предизвикват безредици. Просто такива хора не могат да получат членски карти. Вярно е обаче, че на стадиона на мачовете идват и хора, които с поведението си подсказват, че именно създаването на напрежение е тяхната цел.
, от което разбирам, че Green Fighters не са фенове на Нефтохимик. И ако съдя по
Съвсем пресен е случаят със запаленото помещение на Лазур, в което фен клуба на акулите е държал свои атрибути. Тогава инцидента бе приписан на фен на Нефтохимик, но след това се оказа, че извършителят не е член на фен клуба.
това разбирам, че ако си фен на Нефтохимик, ще си член на фенклуба, ако не си фен, не си член. За случая с пожара се знае, че не е бил само това момче, но се потули.
Пламенски, били ли са го или само са го гонили? Тъй като не знам за такъв случай, питам, че ми стасна интересно. Щом се е намесила полицията има ли задържани? Били ли са с качулки или не, не може ли да ги разпознае? Къде са го хванали, защото чета различни версии. И съм забелязал, че коментираш и четеш избирателно, информиран си за едно, но другите неща ги знаеш, но не казваш нищо. И не слагай всеки един фен на Нефтохимик, че не подкрепя насилието и беззаконието, защото не паса трева и не падам от Луната.

Явно ти четеш избирателно. Тодоров казва,че не са ЧЛЕНОВЕ НА ФЕН КЛУБА.Не казва,че не са фенове на Нефтохимик въпросната фракция.Вторият абзац ясно се разбира,че не е цитиран Тодоров а са думи на журналиста и е допуснал грешка,вероятно е искал да каже ,че не е член на ФЕН КЛУБА.Още грешки има въпросната статия но нали четем избирателно.До колкото съм запознат вие нямате фен клуб как така фен клуба на акулите са държали знамена в едно помещение ;) Това са дреболии въпреки грешките става ясно общо взето за какво става въпрос.Че са изгорени знамена на привърженици на Черноморец а не на фен клуба,защото реално няма такъв.След като има човек с пълни самопризнания нещата са в ръцете на полицията да разкрие и останалите.А забравих те полицаите са фенове на Нефтохимик и именно те са потулили случая.Дайте малко по-сериозно.
Последна промяна от xadez на 02 окт 2012 20:14, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Черноморец”