Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 19:03

Ми няма го напълним , ма гледам председателя пламенски влиза и чете , но гузно ли у е нещо какво му е неще да каже какво правим от тук насетне .
В петък пак имаме мач по тъмното . Да каже да си носим ли там някакви предпазни средства , ще ни правят ли пак засади какво е . Поне да ни предупредят един път
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 02 окт 2012 19:07

Искам си Акаунта написа:
Bartolomej написа:
White Fang написа:Айде сега накарайте хората да идат на мач на Черноморец. Ако успеете, по една ракия от мен.

е що да не идем .. то проблема не е с тиването , а с приБирането :)

То като се замислиш ... сега всеки като вземе по 3-4 човека да не се прибира сам , накрая ще вземем да напълним стадиона :mrgreen:

E колко да се напълни? 20 цаци с по 4-5 охранителя = 80-100 човека. Къде са 18 000 ? ;)

White Fang, ясно е, че вече нито Черноморец, нито Нефтохимик, нито който и да е български отбор ще види стадиона си пълен. Причините всички ги знаем, като вандализма също е една от тях!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 19:23

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: То като се замислиш ... сега всеки като вземе по 3-4 човека да не се прибира сам , накрая ще вземем да напълним стадиона :mrgreen:

E колко да се напълни? 20 цаци с по 4-5 охранителя = 80-100 човека. Къде са 18 000 ? ;)

White Fang, ясно е, че вече нито Черноморец, нито Нефтохимик, нито който и да е български отбор ще види стадиона си пълен. Причините всички ги знаем, като вандализма също е една от тях!

Аз викам да помолим "зелените" да увеличат лимита на 40 цаци поне ... че се чудя тия над 60 човека дето бяха във Варна как да ги броя :mrgreen:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 19:26

Ся Пламенски
ти кат председател ми е интересно по колко пъти на ден даваш обяснения на милиционерите и дали вече не ти е писнало от галфонските изпълнения на мартиновци , комари и маноли и т.н утайки

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 02 окт 2012 20:19

http://www.youtube.com/watch?v=JxBfVXDAtgg гол-а на Аатиф срещу Бешикташ

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 02 окт 2012 20:24

стадиона ще се напълни само и единствено с повече юноши на клуба.Логиката ми е че доста роднини и приятели ще дойдат да гледат играта им.Заради един Яни Пехливанов на стадиона идват около 15-20 момчета въпреки,че не играе засега

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 02 окт 2012 20:29

От: dsa
Видях,че ми споменаваш името с лошо не знам виждал ли си ме какво, но това да говориш/пишеш имена без да си наясно кой къв е не е нормално нещо.
Мога да ти дам телефон ако искаш да ми кажеш какво си видял ти от мен лошо?
за да пишеш такива неща?
Аз съм "Манолчитата" дето ги говориш .. и с тези коментари допринасяш за някви дразги между агитките

ами в грешка си ... знам ви кои сте и какви работи правите там групичката дет сте . И пламенски вместо да се крие може да ви реши проблема много лесно .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 окт 2012 20:56

kme7a написа:стадиона ще се напълни само и единствено с повече юноши на клуба.Логиката ми е че доста роднини и приятели ще дойдат да гледат играта им.Заради един Яни Пехливанов на стадиона идват около 15-20 момчета въпреки,че не играе засега

Той Яни засега си е по-добре на пейката, че като влезе една минута преди края във Варна изтръпнах, то и допира му до топката си беше за изтръпване.

kme7a
Контакти:

Мнениеот kme7a » 02 окт 2012 21:03

k.dimitrov написа:
kme7a написа:стадиона ще се напълни само и единствено с повече юноши на клуба.Логиката ми е че доста роднини и приятели ще дойдат да гледат играта им.Заради един Яни Пехливанов на стадиона идват около 15-20 момчета въпреки,че не играе засега

Той Яни засега си е по-добре на пейката, че като влезе една минута преди края във Варна изтръпнах, то и допира му до топката си беше за изтръпване.

То 1-во е хубаво да му се намири мястото в отбора защото до сега е играл като централен защитник,опорен и нападател :)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 02 окт 2012 21:07

kme7a написа:
k.dimitrov написа:

То 1-во е хубаво да му се намири мястото в отбора защото до сега е играл като централен защитник,опорен и нападател :)

Ами кат не мож се доказа ни на едно от тез места, остава само пейката.

Върни се в “Черноморец”