Фенска война в Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фенска война в Бургас
Обаче ме кефи за какви мишкарски изпълнения става въпрос (приемам, че и двете неща са станали в действителност) - една кола олигофрени дебне кога от автобуса от Варна ще слязат достатъчно малка бройка (двама), за да е сигурно, че ще постигнат великата победа, а другите пък 10 гонят 1 (това е малко по- смислено, защото от текста излиза, че и от Нафтата са били 6-7-8 човека).
- Искам си Акаунта
Бургас е Зелен...!!! написа:Искам си Акаунта написа: Ами Благо Митрев да се замисли , за какво отиват парите които дава на феновете на Нефтохимик .
ето заради подобни мнения се случват случките ...
момче правиш си лоша услуга ... на теб и на останалите ..
чисто приятелски ти го казвам ... момента не е за шеги и закачки ..
Случките се случват заради комплексите на шепа рептилоиди и от двата цвята ... като въпросния Мартин с ножчето ( на снимката във Фейсбук ) . И благодарение на работата която "вършат" полиция и прокуратура . Защото ако подобни индивиди биват вкарвани в затвора ( дори и за по 2-3 месеца ) , да се порадват на всеобща "любов" , това няма да се случва .
Благодаря ти за приятелския съвет ... а за "момчето" ще почерпя , тъй като съм попрехвърлил тази възраст
- Bartolomej
- Контакти:
Няма никаква война , но има едни комплексарчета зелени на по 20 години дето са се взели за правораздавателен орган и обикалят комплексите "Изгрев" и "Славейков" по нощите , защото Бургас е зелен .
ДА има вече три инцидента , регистрирани в полицията , в които пред домовете им или в тъмни улички въпросния правораздавателен орган пребива не групичка , а единични фенове на акулите.
След като преди години бяха пребивани и възрастни хора около стадиона , вече се нападат и деца , защото Бургас е зелен .
Винаги когато една дузина правораздавателни членове на органа пребият фена акулите , следва опровержение в медиите . Феновете на акулите по-принцип са 20 - на само , но винаги пребитите са странични сини фенове , да се чудиш от къде са щом Бургас е зелен .
ДА има вече три инцидента , регистрирани в полицията , в които пред домовете им или в тъмни улички въпросния правораздавателен орган пребива не групичка , а единични фенове на акулите.
След като преди години бяха пребивани и възрастни хора около стадиона , вече се нападат и деца , защото Бургас е зелен .
Винаги когато една дузина правораздавателни членове на органа пребият фена акулите , следва опровержение в медиите . Феновете на акулите по-принцип са 20 - на само , но винаги пребитите са странични сини фенове , да се чудиш от къде са щом Бургас е зелен .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- Искам си Акаунта
truegreen написа:Искам си Акаунта написа:За какви пари говориш който ни бил давал Благо?И защо вие пак се изкарвате жертвите и не казвате нищо за случая с Кристиян.
Който минути след нашия мач с Любимец е бил подгонен от около 10 ваши който са крещяли след него ей мазУт шита убИем уе. И кой сте вие че сте щели да казвате на Киряков да прекратява договора за наем на стадиона?
Феновете на един отбор имат правото да поставят искания на ръководството на отбора ( в лицето на президента Събев ) . Който се явява и собственик на стадиона . Дали той ще ги приеме е друг въпроса . Ако не ги приеме , няма лошо . Но пък феновете могат да решат да бойкотират срещите на отбора .
- Искам си Акаунта
truegreen написа:Bourgas написа:Значи всички 20 шарана бяхме на мача във варна и с тези 10, станахме 30. И в другата тема го писах, ще го напиша и тук. Ако сте ги видели, пуснете жалба, за да ги издирят. Не ми се вярва да се били и те с маски. А сини фланелки на мач на Нефтохимик... Има ли смисък да обяснявам. Не ми се спори, отвратен съм.
Питайте вашия приятел Венко където се хвалил че били гонили мазути.
Аз приятел Венко нямам ( доколкото ми е известно и в Олд Скул няма подобно лице ) ... но след като знаете кой е , обърнете се към полицията . Дори да се окаже , че въпросния няма нищо общо със случая , нека си поговорят с него .
- Искам си Акаунта
Bartolomej написа:Няма никаква война , но има едни комплексарчета зелени на по 20 години дето са се взели за правораздавателен орган и обикалят комплексите "Изгрев" и "Славейков" по нощите , защото Бургас е зелен .
Ами явно доста хора посиняват от яд , че Бургас е зелен
Миро, има много фенове на Нефтохимик, които са полицаи. Сещай се сам 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Миро, има много фенове на Нефтохимик, които са полицаи. Сещай се сам
Е , аз пък имам приятели които са им началници
калпазанчо написа:Работата е от ясна по-ясна, само не зная защо си хабим времето да обясняваме, че всички бяха във Варна и че не е имало фенове със сини фланелки на мача на Нефтохимик. Аз лично си м исля, че го правите, защото имате съмнение че ще го прочете някой полицай. Да, наистина си го мисля, не се заяждам. Номерата са едни и същи, само датите се менят.
Пламенски, ти и останалите които бяхте на тази среща преди около месец, кажете какво мислите по въпроса. Сега като ви познавам ми е интересно да чуя личната ви позиция. Не като фенклуб, твоята лична. За набитите момчета, за шития нос, за битите деца...
Позицията ми е следната - аз не подкрепям насилието и беззаконието, както ви го заявих и на срещата. Такова е и мнението на всеки един фен на Нефтохимик. Такова е и мнението на фенклуба - http://www.burgasutre.bg/sport/9429-fen ... _bitia_fen
Относно писаниците по медиите, ще кажа че съм запознат по-детайлно само със случая с Кристиян. Определно от това, което знам и четох днес по медиите от двата случая, този с Кристиян е доста по-сериозния! Какъвто и бой да е ставал някъде, вадене на ножове и викове "Ей мазут, майката ти ще еба! Сваляй фланелката...Дръжте го. Убийте го" го прави доста по-криминален. Самите думи подбуждат към УБИЙСТВО, което е тежко углавно престъпление, нали? И това няма , защо да се отрича и премълчава както се опитвате да го правите!
П.П. Като заговори за срещата, какво стана с нашето предложение към вас? Ние нашето становище не го променяме. Но няма никакви сигнали от вас, че предприемате нещо. Ако разбира се ще го правите. До тогава нещата остават по старому а вие ги знаете...
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
- Bartolomej
- Контакти:
Виж сега и на теб ти е ясно ,че инцидента с Кристиянчо не е станал минути след мача Ви с Любимец . Ние се прибрахме около 22:30 в Бургас когато се случва първо инцидента с нашето момче в изгрев пред входа му и милицията веднага отива на мястото и доколкото знам в едно кафе са намерили този вашия Кристиян скрит и при разпита му той казал ,че са го гонили с една кола фенове на черноморец . даже за една кама знам ,че милиционерите са намерили в него ,ама както и да е . Та този Кристиянчо да не се окаже ,че е бил от групичката дето са нападнали нашето момче и се е каширал в близкото кафе да види какво ще стане .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒