Фенска война в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Фенска война в Бургас

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 16:02

hetfield написа:
bianchi написа:Явно и в Бургас са трьгнали по стьпките на Пловдив.

Тръгнали са по пътя на простотията.Жалко ако някой поощрява тези глупости.

Ами Благо Митрев да се замисли , за какво отиват парите които дава на феновете на Нефтохимик .

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 02 окт 2012 16:09

Искам си Акаунта написа:
hetfield написа:

Ами Благо Митрев да се замисли , за какво отиват парите които дава на феновете на Нефтохимик .

ето заради подобни мнения се случват случките ...
момче правиш си лоша услуга ... на теб и на останалите ..
чисто приятелски ти го казвам ... момента не е за шеги и закачки ..
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 окт 2012 16:12

Това е язва в града ни. Не я ли пресечем днес - ще бъде късно утре.
Нещата излизат извън контрол. За последните два месеца това не е
първия случай. Ако органите на реда не си свършат работата се опасявам
от лоша интерпретация на думичката "възмездие"...Това е най-страшното.
Призовавам разумните фенове на двата отбора да съдействат на органите на реда за
намирането и локализирането на гамените.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 02 окт 2012 16:21

Бургас е Зелен...!!! написа:
Bourgas написа:
"Фенове на Черноморец са пътували организирано с автобус до Варна, където любимият им отбор е играл със Черно море Варна. Автобусът е бил придружаван от полицейска кола. След мача феновете на Черноморец се прибират и слизат в к-с Изгрев и се разотиват. Тръгва си и колата на МВР, защото всички фенове са си пристигнали живи и здрави и без инциденти.

Малко преди това обаче е приключила срещата на Нефтохимик на стадион Лазур. След този мач фенове на НХК - 7-8 момчета с качулки решават да пресрещат фенове на другия бургаски отбор - Черноморец.

Издебват слизането им от автобуса и тръгването на полицейската кола и нападат две момчета. Имало е гонка из комплекса, но са успели да настигнат само две момчета, които понабиват. Единият от извършителите е задържан и е образувано досъдебно полицейско производство. Другият обаче се издирва по описание и поради тази причина второто досъбедно производство е срещу неизвестен извършител".

По думите на полицията пострадалите са с леки наранявания и без опасност за живота.

Това е истината, интервю на началник охранителна полиция при 5-то РПУ-Бургас. А горното е статия от вестник Черноморски фар. Всеки да си прави сам изводите.

така така .... а за истината около Кристиян Шедев нищо не казваш ...

Дай да не избързваме с "истините" , какво ще кажеш ... Има си органи които да преценят . Ако това което е споделил Кристиян е вярно , то съвсем спокойно е можел да види модела , цвета и номера на колата която го е следвала дълго време , преди от нея да изскочат биячите . Както битите фенове на Черноморец са дали описание на колата , номера и единия от извършителите . Отделно ... "всичките 20 фена на цаците" са били във Варна по това време ( в интерес на истината даже бяха поне 4 пъти повече ) ... Така , че ми позволи да се съмнявам , че побоя е извършен от фенове на Черноморец . Поне докато полицията не си свърши работата .

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 02 окт 2012 17:00

Искам си Акаунта написа:
hetfield написа:

Благодаря, че ни информираш за тези пари. Ще се позаинтересуваме , къде отиват и на кой ги дава. Ако имаш информация давай - твоята дума срещу моята!!! И колегата е прав...с такива думи сами си палите тиганя...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
truegreen
Контакти:

Мнениеот truegreen » 02 окт 2012 17:03

*
Последна промяна от truegreen на 03 окт 2012 00:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 окт 2012 17:10

Значи всички 20 шарана бяхме на мача във варна и с тези 10, станахме 30. И в другата тема го писах, ще го напиша и тук. Ако сте ги видели, пуснете жалба, за да ги издирят. Не ми се вярва да се били и те с маски. А сини фланелки на мач на Нефтохимик... Има ли смисък да обяснявам. Не ми се спори, отвратен съм.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
truegreen
Контакти:

Мнениеот truegreen » 02 окт 2012 17:16

Bourgas написа:Значи всички 20 шарана бяхме на мача във варна и с тези 10, станахме 30. И в другата тема го писах, ще го напиша и тук. Ако сте ги видели, пуснете жалба, за да ги издирят. Не ми се вярва да се били и те с маски. А сини фланелки на мач на Нефтохимик... Има ли смисък да обяснявам. Не ми се спори, отвратен съм.

Питайте вашия приятел Венко където се хвалил че били гонили мазути.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 окт 2012 17:20

Работата е от ясна по-ясна, само не зная защо си хабим времето да обясняваме, че всички бяха във Варна и че не е имало фенове със сини фланелки на мача на Нефтохимик. Аз лично си м исля, че го правите, защото имате съмнение че ще го прочете някой полицай. Да, наистина си го мисля, не се заяждам. Номерата са едни и същи, само датите се менят.
Пламенски, ти и останалите които бяхте на тази среща преди около месец, кажете какво мислите по въпроса. Сега като ви познавам ми е интересно да чуя личната ви позиция. Не като фенклуб, твоята лична. За набитите момчета, за шития нос, за битите деца...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 02 окт 2012 17:25

Гледай сега какво намерих - в сайта на бесове има статия за битите, и виж само колко евтин трик да се оправдаят после с поредния побой над деца...
Има коментар от индивид, който се представя с ника Олд скуул бойс........Повече от евтина манипулация. Няма край ей :roll: Old School Boys....който ни познава знае, че няма такива лумпени сред нас :!:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”