Майкъла е новия спортен директор на ЦСКА.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Майкъла е новия спортен директор на ЦСКА.

Мнениеот astra » 02 окт 2012 15:34

Георги Илиев - Майкъла е новият спортен директор на ЦСКА, пише "Стандарт" в онлайн изданието си!

Бившият футболист на "червените" се видя с отбора след сутрешната тренировка. Стойчо Младенов напусна видимо щастлив стадиона. Треньорът минава за особено близък на Майкъла. Наставникът се размина за секунди с националния селекционер Любо Пенев, който се появи за традиционните мачове на изкуственото игрище.

Според запознати "Титан" са привикали на разговор преди няколко дни Илиев и Стефан Орманджиев. До четвъртък двамата трябвало да дадат отговор. Бившият рефер и шеф на ЦСКА явно е решил да откаже. Орманджиев отхвърля трета оферта на "Титан" за тази календарна година.

Потърсен за коментар от репортер на медията ни, самият бивш футболист на столичните Локо, Славия и разбира се ЦСКА, коментира накратко следното:

"Моля ви, в момента съм в чужбина. По-натам ще говорим. Не е удобно сега да се коментират каквито и да било неща".

ЩЕ има ли полза ЦСКА от него и какво е мнението ви? АЗ съм раздвоен ако това е вярно, но тук ми се струва има нещо друго, а то е предстоящата смяна на собствеността в ЦСКА, за която именно Майкъла каза/ думите му бяха от сорта на : ВЪЗРАЖДАНЕ няма да са новите собственици на ЦСКА/. Явно е знаел кой ще са и затова сега решава да се върне ,а не се знае дали това не е едно от условията. Дано да е за доброто на ЦСКА.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Майкъла е новия спортен директор на ЦСКА.

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 02 окт 2012 15:36

astra написа:Георги Илиев - Майкъла е новият спортен директор на ЦСКА, пише "Стандарт" в онлайн изданието си!

Бившият футболист на "червените" се видя с отбора след сутрешната тренировка. Стойчо Младенов напусна видимо щастлив стадиона. Треньорът минава за особено близък на Майкъла. Наставникът се размина за секунди с националния селекционер Любо Пенев, който се появи за традиционните мачове на изкуственото игрище.

Според запознати "Титан" са привикали на разговор преди няколко дни Илиев и Стефан Орманджиев. До четвъртък двамата трябвало да дадат отговор. Бившият рефер и шеф на ЦСКА явно е решил да откаже. Орманджиев отхвърля трета оферта на "Титан" за тази календарна година.

Потърсен за коментар от репортер на медията ни, самият бивш футболист на столичните Локо, Славия и разбира се ЦСКА, коментира накратко следното:

"Моля ви, в момента съм в чужбина. По-натам ще говорим. Не е удобно сега да се коментират каквито и да било неща".

ЩЕ има ли полза ЦСКА от него и какво е мнението ви? АЗ съм раздвоен ако това е вярно, но тук ми се струва има нещо друго, а то е предстоящата смяна на собствеността в ЦСКА, за която именно Майкъла каза/ думите му бяха от сорта на : ВЪЗРАЖДАНЕ няма да са новите собственици на ЦСКА/. Явно е знаел кой ще са и затова сега решава да се върне ,а не се знае дали това не е едно от условията. Дано да е за доброто на ЦСКА.

Да се надяваме да е за добро!Майкъла е сериозен човек и съм склонен да му се доверя!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 окт 2012 15:37

много бързо е излетял за чужбина :?
а и сигурно е бил в самолета още, когато са се свързали с него :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 02 окт 2012 15:43

дано да не е вярно, Майкъла е въздух под налягане :evil:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 окт 2012 15:52

и да и не, раздвоен съм, въпреки че разбира от тая работа е доста груб като характер.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 окт 2012 16:01

В момента в ЦСКА липсват управленци!Майкъла е точно такъв и е ЦСКА-р!До колкото съм чувал има сериозен бизнес и е успешен!Аз съм за!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 02 окт 2012 16:02

Това е ход може би за замазване на очите,но не трябва да се спира с ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 окт 2012 16:05

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Това е ход може би за замазване на очите,но не трябва да се спира с ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Едното няма общо с другото!Когато беше в разгара си така наречените преговори на титан с Възраждане,Майкъла в едно интервю каза за скорошна смяна на собственоста на ЦСКА,но нямало да са Възраждане!Ако ще е с БОКЛУЦИТЕ съм против!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 окт 2012 16:06

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Това е ход може би за замазване на очите,но не трябва да се спира с ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Майкъла не е назначен от титан, ако въобще е назначен :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 02 окт 2012 16:09

Не го харесвам като държане, но за да си върнем клубовете, трябва да има хора на които наистина им пука, а той май е от тях?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “ЦСКА”