ЧУДЕТЕ СЕ ПОСЛЕ ЧУДЕНКИ ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Бургас е Зелен...!!! написа:„Вендета между фенове разбуни духовете в Изгрев„. Фенове на Нефтохимик бяха подгонени и се спасиха от здрав линч след домакинската победа над Любимец в неделя /б.а. 1:0/. Един от тях обаче не е успял да избяга – Християн Шедев. Момчето е отнесло юмруците от 5-6 лумпени, които го наричали „мазут“. Те го гонили в комлекс „Изгрев“ с думите „убийте го“. Момчето е спасено от бащата на приятелката си.
Bourgas написа:Бургас е Зелен...!!! написа:„Вендета между фенове разбуни духовете в Изгрев„. Фенове на Нефтохимик бяха подгонени и се спасиха от здрав линч след домакинската победа над Любимец в неделя /б.а. 1:0/. Един от тях обаче не е успял да избяга – Християн Шедев. Момчето е отнесло юмруците от 5-6 лумпени, които го наричали „мазут“. Те го гонили в комлекс „Изгрев“ с думите „убийте го“. Момчето е спасено от бащата на приятелката си.
Поръчкова статия на Черноморски фар. Няма нищо истинско в нея. Но мисля, че точно на теб и да ти обясня, няма да ме разбереш.
Бургас е Зелен...!!! написа:Bourgas написа:Бургас е Зелен...!!! написа:„Вендета между фенове разбуни духовете в Изгрев„. Фенове на Нефтохимик бяха подгонени и се спасиха от здрав линч след домакинската победа над Любимец в неделя /б.а. 1:0/. Един от тях обаче не е успял да избяга – Християн Шедев. Момчето е отнесло юмруците от 5-6 лумпени, които го наричали „мазут“. Те го гонили в комлекс „Изгрев“ с думите „убийте го“. Момчето е спасено от бащата на приятелката си.
Поръчкова статия на Черноморски фар. Няма нищо истинско в нея. Но мисля, че точно на теб и да ти обясня, няма да ме разбереш.
каква поръчкова статия ве маняче ..? аз сега си пиша с момчето ..!
следващия път пак се опитайте да инициирате среща с цел помиряване ...![]()
диалога с вас приключи ..
Melqta написа:Здравейте на всички и благодаря за топлото посрещане![]()
Бургас е Зелен...!!! написа:Bourgas написа:Бургас е Зелен...!!! написа:„Вендета между фенове разбуни духовете в Изгрев„. Фенове на Нефтохимик бяха подгонени и се спасиха от здрав линч след домакинската победа над Любимец в неделя /б.а. 1:0/. Един от тях обаче не е успял да избяга – Християн Шедев. Момчето е отнесло юмруците от 5-6 лумпени, които го наричали „мазут“. Те го гонили в комлекс „Изгрев“ с думите „убийте го“. Момчето е спасено от бащата на приятелката си.
petkan написа:Относно новите инциденти - явно срещата ни с феновете на Нефтохимик е била напразнаВижда се, че и те са безсилни да се справят с вандалите си... или по-лошо - не им пука, а вероятно някои от тях дори поощряват подобни действия! Това ме кара да се чувствам малко гузен пред съфорумниците тук, тъй като аз бях главният инициатор за онази среща, вярвайки че с общи усилия бихме могли да променим нещата в положителна насока, но явно съм бил прекалено голям оптимист и мечтател
![]()
Нещата няма да се променят! Ясно е! Затова предлагам да направим нова среща, този път само на наши привърженици и да решим как ще процедираме занапред. Според мен трябва да се организира среща с Ръководството на Черноморец, което от своя страна да инициира срещи с представители на Общината (Кмет, Зам. Кмет), Полиция, Прокуратура и т.н., но този път нещата трябва да се изведат докрай! По законов ред! В противен случай може да се стигне до реваншизъм, който само ще задълбочи проблема!
Ако сте съгласни, посочете удобен ден и час през седмицата.
Искам си Акаунта написа:Бургас е Зелен...!!! написа:Bourgas написа:Поръчкова статия на Черноморски фар. Няма нищо истинско в нея. Но мисля, че точно на теб и да ти обясня, няма да ме разбереш.
Ок , спираме диалозите , няма проблем ... Марш тогава в Долно Езероо , или където ви приемат . Още на следващата среща с Киряков ще искаме да постави пред Събев въпроса с прекратяване договора за наем на Нефтохимик за стадиона в Лазур . А кмета да внимава с изявите си по медиите по въпроса , че идват избори .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта