zlobul написа:TristaNNN написа:Teo написа:
Ралке какво да си показва? вие продавате мачове най-много от всички, а колко уговорени мачове имахте последните години, само и само да играете Европа.
Виж сега, ако ще се напваш да разтягаш тия локуми тук, се надявам да подплътиш твърдението "вие продавате мачове най-много от всички" с малко аргументи. Не за друго, но това си е сериозно обвинение... не е шега работа

Ако пък ще тропаш с крак в опит да почешеш стара и неприятно сърбяща пуберска пъпка, нека да е по-оригинално та поне да се посмеем.
Нека сега те попитам аз тебе : В тази държава има ли доказано престъпление ?
Президентът на футболен клуб Левски е адвокат на международен престъпник , агент е на бившата държавна сигурност , т.е. тоя е от тия дето разбиваха живота на обикновените граждани ,доказано е също че тоя ощети държавата със заменките които направи ,в същото време обаче му дават и орден "Стара планина " ....и му го дава "червеното правителство" ...за кво говорим изобщо ? Някой вярва ли му на тара освен 15 годишните наивници изявяващи се като фенове на Левски ?
Ами ще ти отговоря от чиста любезност, макар че за мен си предател на синята идея и типичен пример олицетворяващ кратуната на българина-плюем до дупка и нищо не предлагаме като идеи, пък да става каквото ще.
Сега, ще забравим факта че за пореден път защитаваш красноармейско мнение в
НАШИЯ подфорум. Също така, ще се абстрахираме и от факта че аз съвсем не исках доказателства, вместо това попитах за аргументи. Правиш разлика между съдебен процес и лафче във форум, нали? Ала нека да не се отплесваме повече, между другото те сътветвам преди да ми се нахвърляш толкова донкихотски смело, вземи да прочетеш мненията ми поне дваж, и преди да се пробваш да ми пишеш контриращи коментари да премислиш "идеята" си поне три пъти.
Тоя дето е от тия, които разбивали живота на трети и пети граждани е само прашинка от онзи апарат. Всъщност, ти наистина ли си мислиш че през ония години само Батков е бил единственият зъл и безскрупулен агент на ДС. Абе готин, та по ония години всеки десети е бил такъв, такава е била системата. Добра или лоша, това е била релността но всичко това си остава в историята, наистина не разбирам защо някои псевдо-комунисти все още се напъват да го изкарат проблем на настоящето.
За заменките ... не обвинявай само Тара, обвини малко и същото това правителство дето позволи, а и се облажи като сватбарин покрай тия заменки. Същата тая червена държавна пасмина успя да замени гора с кози пътеки за имоти в най-апетитните морски курорти ... къде ми изкарваш Тара главен виновник. Тара та Тара ... ами всичките все още вкоренени червени номенклатурчици из общините, кажи нещо за тях бре политиче. Кой е виновен: тоя дето яде баницата или тоя дето му я дава.