Черно Море-Черноморец FT. 1-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Черно Море-Черноморец FT. 1-1
ами както отбеляза "искам си акаунта" с трима централни защитници в линия бяхме , а венко и крумчо бекове , но изтегелни малко по-напред. Аз лично си мисла дека , ако бяхме завършели с 11 човека , Черно море и до мръкване да бяха нападали нямаше да ни вкарат гол . Страшно стабилна игра в защита този път . Контрол над мача до 80 минута га изръвниха "моряците" . Грешки стават и за това има и голове , но личи си че този път играхме с мисъл . След гола стадиона им се вдигна и започна яко по да подкрепя отбора си . Тогас малко напълнихме гащите ,че ще истървем мача , но издържахме . Още не мога си обесня и Стоян Колев също
, как може Куатар да пропусне това положение сам срещу вратаря ... топката отиде чак в черно море..баси
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Въпреки дефанзивната схема, с която играхме, искам да кажа, че до червения картон седяхме много по-добре на терена. Той си беше реален, но за останалите отсъждания на съдиите, особено страничните, няма да говоря.
Не се обадихме за по бира, защото имахме уговорка по пътя, моряци извинявайте.
Не се обадихме за по бира, защото имахме уговорка по пътя, моряци извинявайте.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черно Море-Черноморец FT. 1-1
ntodorov написа:Devian написа:Предполагам,че не сте имали добра видимост на стадиона,но някой ще опише ли опита за спукване на топката от страна на двата отбора,червения картон за Гаел и т.н. Много странен състав на Черноморец и още по странни ми се видяха смените след картона на Гаел,когато играем с един тежък нападател,3 дефанзивни полузащитника и 5 защитникаАз лично очаквах,че при това развитие на мача и очаквания масиран натиск на Черно море Херо ще заложи на бързината и индивидуалните отигравания на Уатара и Даниел Младенов срещу поразредената защита на домакините.Честно казано такъв бетон и панически опит да не се загуби мача не си спомням да съм гледал,в който и да е от отборите водени от Херо
Странностите не свършват само до тук. Ако беше видял с, какви екипи излязохме ? Черни фланелки, сини гащи и сини чорапи - Мю-мю.
За мача: Странен мач. Скучен, първичен и вял. От където гледахме почти нищо не виждахме. Гаел си беше за червен картон след, като потърси реванш за нокаутирания Уатара. Коментирахме, че действията му бяха плод на расова основа. Към 75-тата минута на мача мръкна на стадиона и ...Херо извади тъмнокожите.
Приятелю, няма стадион в "А" група, който в кошарата да се вижда добре. И на "Лазур" не се вижда нищо ;( И на "Лаута" и на "Герена"
Ужасяващ мач. Само това може да се каже. И двата тима са за "Б" група
MORSKI написа:ntodorov написа:Devian написа:Предполагам,че не сте имали добра видимост на стадиона,но някой ще опише ли опита за спукване на топката от страна на двата отбора,червения картон за Гаел и т.н. Много странен състав на Черноморец и още по странни ми се видяха смените след картона на Гаел,когато играем с един тежък нападател,3 дефанзивни полузащитника и 5 защитникаАз лично очаквах,че при това развитие на мача и очаквания масиран натиск на Черно море Херо ще заложи на бързината и индивидуалните отигравания на Уатара и Даниел Младенов срещу поразредената защита на домакините.Честно казано такъв бетон и панически опит да не се загуби мача не си спомням да съм гледал,в който и да е от отборите водени от Херо
Странностите не свършват само до тук. Ако беше видял с, какви екипи излязохме ? Черни фланелки, сини гащи и сини чорапи - Мю-мю.
За мача: Странен мач. Скучен, първичен и вял. От където гледахме почти нищо не виждахме. Гаел си беше за червен картон след, като потърси реванш за нокаутирания Уатара. Коментирахме, че действията му бяха плод на расова основа. Към 75-тата минута на мача мръкна на стадиона и ...Херо извади тъмнокожите.
Приятелю, няма стадион в "А" група, който в кошарата да се вижда добре. И на "Лазур" не се вижда нищо ;( И на "Лаута" и на "Герена"![]()
Ама няма и друг стадион с шест метрова оградна мрежа
[center]
[/center]
[/center]- калпазанчо
- Контакти:
MORSKI написа:ntodorov написа:Devian написа:Предполагам,че не сте имали добра видимост на стадиона,но някой ще опише ли опита за спукване на топката от страна на двата отбора,червения картон за Гаел и т.н. Много странен състав на Черноморец и още по странни ми се видяха смените след картона на Гаел,когато играем с един тежък нападател,3 дефанзивни полузащитника и 5 защитникаАз лично очаквах,че при това развитие на мача и очаквания масиран натиск на Черно море Херо ще заложи на бързината и индивидуалните отигравания на Уатара и Даниел Младенов срещу поразредената защита на домакините.Честно казано такъв бетон и панически опит да не се загуби мача не си спомням да съм гледал,в който и да е от отборите водени от Херо
Приятелю, няма стадион в "А" група, който в кошарата да се вижда добре. И на "Лазур" не се вижда нищо ;( И на "Лаута" и на "Герена"![]()
ЗА съжаление и аз съм на мнение, че отборите са на ниво челото на Б група
[center]Member of Old School Boys [/center]
Гледам видеозаписа на положението, при което Гаел получи червен картон. На стадиона, от нашата позиция си изглеждаше като класически червен картон, но я вижте видеото. Според мен Гаел играе за топката и С НЕЯ! А съдията взема решение, което според мен е повлияно от нахвърлилите се играчи на Черно море върху него.
Проблем при разглеждането на ситуацията е водното лого, цапнато в средата на екрана.
http://www.chernomoretz.bg/мултимедия/219/Черно-море-Черноморец-1-1
Проблем при разглеждането на ситуацията е водното лого, цапнато в средата на екрана.
[center]
[/center]
[/center]-
k.dimitrov
- Контакти:
petkan написа:Гледам видеозаписа на положението, при което Гаел получи червен картон. На стадиона, от нашата позиция си изглеждаше като класически червен картон, но я вижте видеото. Според мен Гаел играе за топката и С НЕЯ! А съдията взема решение, което според мен е повлияно от нахвърлилите се играчи на Черно море върху него.
Петьо, тук се вижда на голям екран http://www.novsport.com/video312291_1062.html,
Според мен явно е , че Гаел играе за топката -хвърля се към нея, не към краката на противника, може би закача и крака на противника, но повече е жълт, отколкото червен картона. Виж при техния гол протестите на Петър Колев за изпълнението на тъча, по правилник мисля, че трябва да се изпълнява на не повече от 2 метра(Никито да уточни разстоянето) от мястото, където е напуснала терена, а моряците изпълняват на около 15 и то по-напред. Веднага се дава обратен тъч, преди 10-тина години много следяха за това, но никой не го е отменил и сега.
petkan написа:Ама няма и друг стадион с шест метрова оградна мрежаОще гледам на квадратчета
Тая мрежа я направиха от "добро"... Най-вече от съгражданите и ЦСКА
k.dimitrov написа:petkan написа:Гледам видеозаписа на положението, при което Гаел получи червен картон. На стадиона, от нашата позиция си изглеждаше като класически червен картон, но я вижте видеото. Според мен Гаел играе за топката и С НЕЯ! А съдията взема решение, което според мен е повлияно от нахвърлилите се играчи на Черно море върху него.
Петьо, тук се вижда на голям екран http://www.novsport.com/video312291_1062.html,
Според мен явно е , че Гаел играе за топката -хвърля се към нея, не към краката на противника, може би закача и крака на противника, но повече е жълт, отколкото червен картона. Виж при техния гол протестите на Петър Колев за изпълнението на тъча, по правилник мисля, че трябва да се изпълнява на не повече от 2 метра(Никито да уточни разстоянето) от мястото, където е напуснала терена, а моряците изпълняват на около 15 и то по-напред. Веднага се дава обратен тъч, преди 10-тина години много следяха за това, но никой не го е отменил и сега.
Вече съм напълно убеден, че няма и нарушение даже! Всъщност има, но то е преди това срещу Уатара. А Гаел играе за топката, играе първо с нея и след това с играча на Черно море. Дори когато Гаел е вече посегнал на шпагат, играчът на Морето все още не е с гръб! Съдията взима неправилно решение в следствие на натиска от страна на футболистите на домакините.
п.п. Добреде, това видео няма ли го някъде без водно лого? Баси!
[center]
[/center]
[/center]Re: Черно Море-Черноморец FT. 1-1
MORSKI написа:petkan написа:Ама няма и друг стадион с шест метрова оградна мрежаОще гледам на квадратчета
Тая мрежа я направиха от "добро"... Най-вече от съгражданите и ЦСКА
Сигурно е така, но на мен все още ми се "мрежи" погледа
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта