Севиля - Барселона 29.09.12 /23:00/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Севиля - Барселона 29.09.12 /23:00/

Мнениеот fcb_bg » 30 сеп 2012 19:11

MORSKI написа:аз не виждам нищо нормално в троленето. Нито в твоето поведение преди годни, нито в тяхното, нито в това на нашите потребители, които се заяждат.... Ако всички се държаха като Виктор и Зидана, Тибидадо от вашите примерно всичко щеше да е тип, топ. Ама уви...

Тихо, тихо, Моралиста... Колко пяна си сипвал и ти по клавиатурата, не мога да изброя кофите бре... Щом не се даваш и ти за пример как можеш да съдиш другите? Аз съм си рязък, понякога прекалявам. Това не го отричам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 30 сеп 2012 19:35

Жалко че съдията развали мача! Севиля са доста солиден отбор през този сезон и заедно с Малага и Атлети се надявам да се задържат в челото на класирането и да дадат отпор на двата гранда. Барселона ако продължава с тази игра ще бере много ядове и лошото е че идва мача с Реал. Макар че досега са с пълен актив както в Лигата така и в ШЛ това скоро може да се промени. Единственото позитивно в мача са головете на Сеск и Вия 8-)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 30 сеп 2012 21:07

tibidabo написа:
Мегън не си прав. Знаеш, че принадлежността към даден отбор не те прави обективен. Виктор винаги е бил супер (даже понякога прекалено) обективен. Феновете са еднакви навсякъде. Хейтъри бол.

Megan fox : Понеже пак ми банираха другият акаунт, разбира се, че ще банират точно мен, да ти отговоря тук:
Разбира се, не забравям Виктор, но една причка пролет не прави! Дето се казва изключението потвърждава правилото. На Вики шапка му свалям за неговата честност и обективност, едва ли има по-честен и обективен човек във форума от него, уви останалите фенове на неговият отбор упорито отказват да последват неговият пример.

Част от този форум от 2008-а година, скоро (след месец и половина) правя 4 години тук. Виждал съм какво ли не, карал съм се с всеки, абсолютно всеки, знаеш, че дори и с феновете на Барса съм спорил и съм се хващал за гушите и една от най-дъвканите теми е тази за безкрайните провокации. На времето аз бях най-големият провокатор в раздела на Реал - не го отричам, не го крия, виж ме сега. Дори не им посещавам раздела, за да не ги дразня с присъствието си, все пак съм куле, а те са меренгета. Кога те ще последват този пример? Ние си седим в нашият раздел и си коментираме отбора, те да си седят в техният и да си коментират техният отбор, вместо да се хващаме за гушите и после модовете да трябва да ни наказват? Айде като дойде време за Класико е разбираемо да има закачки, ама за другите мачове за чий х*й им е да идват и да тролят в нашият раздел? Нима това ще промени изхода на мача? Нима ще се почувстват по-добре, след като се нахраним взаимно? Не, няма! Е тогава за какво го правят?
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 окт 2012 10:53

Дани Алвеш не му ли се играе повече за Барса : ( , това беше най - слабия мач който съм му гледал от доста време насам :С ако бях на Тито щях да го смена още след първия гол на Севиля , просто бяхме трагични в защита : ( Севиля са доста силен отбор ! късмета и съдията ни покриха този мач ;с , но с тази игра не ни чака нищо добро ... Иниеста Пике и Пуйол ни трябват много .
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 01 окт 2012 15:43

Според мен и на Меси, не му се играе особено. Започва малко в повече да обсебва отбора. Всяка топка да се опитва д асе дава на Меси, дори и да не е в идеална позиция. Така станаха няколко грешки и контраатаки на Севиля.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 окт 2012 16:02

tibidabo написа:Според мен и на Меси, не му се играе особено. Започва малко в повече да обсебва отбора. Всяка топка да се опитва д асе дава на Меси, дори и да не е в идеална позиция. Така станаха няколко грешки и контраатаки на Севиля.

Реално Меси всеки сезон има по една такава мини кризата, когато леко му пада нивото и някак си се изключва от играта. Досега винаги тая мини криза идваше в края на сезона и затова нещо никога не е ставало на въпрос, заради десетките голове, които аржентинеца е вкарал преди това, тоя път отпускането/миникризита дойде доста по-рано, но ако питате мен по-добре да е сега, докато не са дошли важните мачове, а и имаме стабилна преднина пред Реал, донякъде благодарение на Меси и неговите голове в първите 4 кръга! ;) Кофти е, че тая миникризи е точно преди Класико, но според мен за Класико ще се събуди и ще ни покаже отново на какво е способен. В крайна сметка да не забравяме, че говорим за най-добрият футболист на света, но дори и той прави по някой друг слаб мач, все пак не е машина. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 окт 2012 16:09

Middlesbrough написа:Дани Алвеш не му ли се играе повече за Барса : ( , това беше най - слабия мач който съм му гледал от доста време насам :С ако бях на Тито щях да го смена още след първия гол на Севиля , просто бяхме трагични в защита : ( Севиля са доста силен отбор ! късмета и съдията ни покриха този мач ;с , но с тази игра не ни чака нищо добро ... Иниеста Пике и Пуйол ни трябват много .

Може милионите на ПСЖ да са му размътили мозъка, ще видим. Според мен проблеме е в Тито. Досега играчите ни с много старание, воля и импровозации в ключовите моменти ни измъкваха от ситуациите, в които се озовавахме заради малоумният Тито, но вече като дойдоха и контузиите + умишленото държане на Вия на пейката и понякога нещата просто не се получават. Виланова е видно, че не може да надъхва отбора, тактически е неграмотен, стартовите му състави винаги са сбъркани, смените са смешни и винаги заскъснели, а нашите играчи са доста опитни, печелили са всичко и това нещо го виждат и няма как малко или много да не загубят желание за игра! Пред медиите може и да се застъпват за треньора си, ама кой знае какви майни му теглят когато той не е наблизо.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Барселона”