Мнениеот tibidabo » 30 сеп 2012 21:07
tibidabo написа:
Мегън не си прав. Знаеш, че принадлежността към даден отбор не те прави обективен. Виктор винаги е бил супер (даже понякога прекалено) обективен. Феновете са еднакви навсякъде. Хейтъри бол.
Megan fox : Понеже пак ми банираха другият акаунт, разбира се, че ще банират точно мен, да ти отговоря тук:
Разбира се, не забравям Виктор, но една причка пролет не прави! Дето се казва изключението потвърждава правилото. На Вики шапка му свалям за неговата честност и обективност, едва ли има по-честен и обективен човек във форума от него, уви останалите фенове на неговият отбор упорито отказват да последват неговият пример.
Част от този форум от 2008-а година, скоро (след месец и половина) правя 4 години тук. Виждал съм какво ли не, карал съм се с всеки, абсолютно всеки, знаеш, че дори и с феновете на Барса съм спорил и съм се хващал за гушите и една от най-дъвканите теми е тази за безкрайните провокации. На времето аз бях най-големият провокатор в раздела на Реал - не го отричам, не го крия, виж ме сега. Дори не им посещавам раздела, за да не ги дразня с присъствието си, все пак съм куле, а те са меренгета. Кога те ще последват този пример? Ние си седим в нашият раздел и си коментираме отбора, те да си седят в техният и да си коментират техният отбор, вместо да се хващаме за гушите и после модовете да трябва да ни наказват? Айде като дойде време за Класико е разбираемо да има закачки, ама за другите мачове за чий х*й им е да идват и да тролят в нашият раздел? Нима това ще промени изхода на мача? Нима ще се почувстват по-добре, след като се нахраним взаимно? Не, няма! Е тогава за какво го правят?
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]