Черно море - Берое 05.10 16.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Черно море - Берое 05.10 16.00ч.

Мнениеот ogrizko » 30 сеп 2012 20:29

След изключително слабата игра срещу Черноморец, надявам се играчите и новия треньор да вземат поправителния при следващото домакинство и да се поздравим с победа. Или поне да не гледаме толкова много грешки колкото имаше днес... щото толкова зле не бяхме играли, или поне аз не се сещам скоро да съм ги гледал така да не могат 2 точни паса да си дадат. Ще дам и примерна схема как според мен трябва да почнем срещу Берое:

.....................Китанов..................
Сашко - Росен - Шерифа - Ивелин
.........Жоро Илиев - Камазола......
Капитанов......Божилов..........Дончо
.............Паломино/Наско..............

Мисля, че Мартин Дечев играе изключително зле - няма самочувствие и желание за игра, или поне така изглежда. Сашко да се върне на титулярното си място, защото само дефанзивен халф не го бяха пускали май :shock:
Днес всичко по-интересно за мен поне го направи Капитанов, доста добре се освобождаваше и даваше сравнително добри пасове, така че със Сашко зад него мисля, че нещата ще изглеждат добре по дясната зона.
Дончо колкото и куц да е според някои, поне си е крило....... Паломино или Наско вече нека треньора преценя кой да е титуляр, така или иначе вероятно и двамата ще играят в мача :roll:

Надявам се на победа с половин гол разлика, но ПОБЕДА :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от ogrizko на 01 окт 2012 13:06, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Черно море - Берое

Мнениеот we are the champions » 30 сеп 2012 20:32

Берое са много зле,7:0 за моряците

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 30 сеп 2012 20:44

5:1 и ТИМперията започва офанзивата към евроучастието ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 сеп 2012 21:59

ogrizko написа:След изключително слабата игра срещу Черноморец, надявам се играчите и новия треньор да вземат поправителния при следващото домакинство и да се поздравим с победа. Или поне да не гледаме толкова много грешки колкото имаше днес... щото толкова зле не бяхме играли, или поне аз не се сещам скоро да съм ги гледал така да не могат 2 точни паса да си дадат. Ще дам и примерна схема как според мен трябва да почнем срещу Берое:

.....................Китанов..................
Сашко - Росен - Шерифа - Ивелин
.........Жоро Илиев - Камазола......
Капитанов......Божилов..........Дончо
.............Паломино/Наско..............

Мисля, че Мартин Дечев играе изключително зле - няма самочувствие и желание за игра, или поне така изглежда. Сашко да се върне на титулярното си място, защото само дефанзивен халф не го бяха пускали май :shock:
Днес всичко по-интересно за мен поне го направи Капитанов, доста добре се освобождаваше и даваше сравнително добри пасове, така че със Сашко зад него мисля, че нещата ще изглеждат добре по дясната зона.
Дончо колкото и куц да е според някои, поне си е крило....... Паломино или Наско вече нека треньора преценя кой да е титуляр, така или иначе вероятно и двамата ще играят в мача :roll:

Надявам се на победа с половин гол разлика, но ПОБЕДА :mrgreen: :mrgreen:

И според мен това е състава.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 30 сеп 2012 22:23

Не съм оптимист за този мач.Берое бе много слаб днес срещу Монтана.При вас положението явно е много зле и ножът и опрял о кокъла.Дано не спукаме топката от ритане,кюскане и блъскане.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 01 окт 2012 00:48

То хубаво мислите състава, но Зафето играе диамант или поне вчера игра така. Много съм доволен от включването на Стамен Ангелов! Раздвижи дясната ни зона, според мен състава трябва да е нещо подобно:

-----------------------------33.Китанов----------------------------
25.Сашо А.---15.Александров---3.Р.Колев---4.Д.Димитров
----------------------------5.Камазола-----------------------------
20.Ангелов----------------------------------------11.Д.Атанасов
-------------------21.Г.Илиев---14.Г.Божилов-------------------
-----------------------------9.Паломино-----------------------------

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 01 окт 2012 09:32

DanielGeorgiev написа:То хубаво мислите състава, но Зафето играе диамант или поне вчера игра така. Много съм доволен от включването на Стамен Ангелов! Раздвижи дясната ни зона, според мен състава трябва да е нещо подобно:

-----------------------------33.Китанов----------------------------
25.Сашо А.---15.Александров---3.Р.Колев---4.Д.Димитров
----------------------------5.Камазола-----------------------------
20.Ангелов----------------------------------------11.Д.Атанасов
-------------------21.Г.Илиев---14.Г.Божилов-------------------
-----------------------------9.Паломино-----------------------------

Tи пък къде го видя тоя диамант? И кои ръбове на скъпоценния камък бяха Сашко и Камазола? :lol:
Детелин е твърдо аут, може би трябва да пробваме със Сталев. Г.Илиев да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО до Камазола, иначе пак ще гледаме изнасяне с дълги топки от страна на централните защитници.Не зная защо продължаващ да включваш Пантерата в титулярния състав, може би като награда за добрите му мачове досега. ;)

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 01 окт 2012 09:35

Този мач го вземаме, вярно с много мъка с половин гол, но го вземаме. Просто няма на къде вече. Не че очаквам някакви кардинални промени в играта, но победата е задължителна и трябва да се вземе дори само с гол ентусиазъм.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 01 окт 2012 11:49

we are the champions написа:Берое са много зле,7:0 за моряците

Това 7:0 сигурно на десктопа си си го изкарал. Къде ли не го написа. Те и Ботев Пд щяха да ни бият с 8-0 ама ги попарихме на сред Колежа им.
Труден за прогнозиране мач, за мен е троен с предимство на Х-а.

Върни се в “Черно море”