Норич - Ливърпул (29.09.12,, 17:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Норич - Ливърпул (29.09.121,, 17:00 ч.)

Мнениеот liverpool96 » 30 сеп 2012 20:07

dsadsadasdasdasd написа:Отново същият стил със същите подавания предимно в защита. Добре, че имахме късмет при 3 от головете иначе отново най-много точка. И поредното доказателство, че единствено Сусо гледа топката да се разиграва зад центъра

Викам да се укротите малко, а? Отбора показва невероятно израстване с всеки мач, предпочитам да започнем от това, отколкото да гледам безцелни центрирания цял мач и да заспя от скука. Или пък дървения Адам и неориентирания Хендерсън да се чудят какво да правят когато получат топка. Цял мач един сценарий - опити за уцелване на кратуната на Керъл.

Потребителски аватар
Laleff
Контакти:

Мнениеот Laleff » 30 сеп 2012 21:52

Тука правите Х - 2:2
[wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/ad56581260869a3f4c2d037d91b34bed/tumblr_n2un9ytRSh1shaydvo2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 30 сеп 2012 21:53

Laleff написа:Тука правите Х - 2:2

ти сериозно ли ???

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 сеп 2012 22:59

Neftochimic1892 написа:
Laleff написа:Тука правите Х - 2:2

ти сериозно ли ???

хахахахахахаха :mrgreen:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 30 сеп 2012 23:41

liverpool96 написа:
dsadsadasdasdasd написа:Отново същият стил със същите подавания предимно в защита. Добре, че имахме късмет при 3 от головете иначе отново най-много точка. И поредното доказателство, че единствено Сусо гледа топката да се разиграва зад центъра

Викам да се укротите малко, а? Отбора показва невероятно израстване с всеки мач, предпочитам да започнем от това, отколкото да гледам безцелни центрирания цял мач и да заспя от скука. Или пък дървения Адам и неориентирания Хендерсън да се чудят какво да правят когато получат топка. Цял мач един сценарий - опити за уцелване на кратуната на Керъл.

Аз викам хора, които не разбират от футбол да не казват на другите какво да правят А? Стига вече със стария Ливърпул не сравнявай двата, а говори за това, което е отбора в момента, ако този стил продължи по-високо от 10 място няма да видим. Ще се повторя не винаги ще имаме късмета, който имахме в този мач. А с тези разигравания на друго освен на късмет неможе да се разчита...

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 01 окт 2012 10:13

стиопа приятел нали осъзнаваш че си единствения кадето не му харесва този стил мен лично ми пълни душата на моменти приличаме на барса ти какво искаш? защото знаем че от 1 месец пишеш че играем без трениор и никой не си продавал колата преди да вземе нова ма май нещо със старата кола ако бяхме всяка атака щеше да умира така че спести ни твойте песимистични мнения

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 01 окт 2012 10:24

wozniacki123 написа:стиопа приятел нали осъзнаваш че си единствения кадето не му харесва този стил мен лично ми пълни душата на моменти приличаме на барса ти какво искаш? защото знаем че от 1 месец пишеш че играем без трениор и никой не си продавал колата преди да вземе нова ма май нещо със старата кола ако бяхме всяка атака щеше да умира така че спести ни твойте песимистични мнения

Ти вземи си пусни една атака на Барса и виж колко паса най-много правят в защита и тогава говори, че сме приличали на тях! Бих казал, че приличаме на Суонси от миналия сезон с тези пасове отзаде и айде стига вече с това преди какво е било, защото не беше кой зане колко зле точно срещу Норич пък да ти кажа имахме 30 голови положения и 10 от тях чисти, онази вечер имахме ли толкова?
И нали толкова много сравнявате КД със БР айде вижте какви резултати направи Ливърпул още когато беше назначен и ги сравнете с тези. Или ще кажете ама той тогава имаше по-добри играчи. Да ама не играеше със Спиъринг в центъра и с контузен Джерард и именно той започна да налага младите като Кели Робинсън Фланагън и т.н

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 01 окт 2012 19:06

dsadsadasdasdasd написа:
liverpool96 написа:

Аз викам хора, които не разбират от футбол да не казват на другите какво да правят А? Стига вече със стария Ливърпул не сравнявай двата, а говори за това, което е отбора в момента, ако този стил продължи по-високо от 10 място няма да видим. Ще се повторя не винаги ще имаме късмета, който имахме в този мач. А с тези разигравания на друго освен на късмет неможе да се разчита...

Хайде да не си мерим знанията, защото съм убеден, че ще си от губещата страна. ;) Този стил е всепризнат, а дърварския начин на игра на Далглиш до никъде не ни докара. Тотално сбъркани начални състави, голова немощ, над 100 млн. за отрепки, които в момента изглеждат смешни в лицето на играчите, които БР докара и наложи. Даунинг го виждаме как се вписва в цялата идилия, Хендерсън е дълбока резерва, което е красноречиво, а и голямо БРАВО на мениджъра, който вижда, че подобни играчи не са за Ливърпул. Искаше ми се Керъл да остане, за да видите, че атаките ни щяха да продължат да са толкова бавни и безцелни, след което едно е ясно - безобразни центрирания в посока неговата куха глава. Аз съм горд, че отбора ми играе подобен стил на игра, а мениджъра просто е човек на място и е един истински ТАКТИК!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 01 окт 2012 19:38

Колко пъти трябва да се повтарям за да го разберете не мога вече едно и също да пиша. Стил на игра ще е ако започне топката да се разиграва опасно в момента нейното движение е просто между защитата и халфовата линия, чака се грешка зада се опита атака, този стил е абсолютно познатия за далеч по-неизвестните отбори, които държат топката не да правят нещо опасно, а просто да не я владее техният противник т.е абе не е важно аз да съм добре ами и другият да не е добре това е. Ако отбора започне да разиграва така както трябва ще бъде наистина страхотно, но в момента не е така и дори играем по-салбо от миналата година това е за сега коментирам сегашната ситуация, ако в даден мач нещата се променят още тогава ще кажа страхотна игра момчетата се справиха страхотно и уникална тактика от страна на БР, но за момента немога да го кажа, защото не е така !

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 окт 2012 20:01

dsadsadasdasdasd написа:Колко пъти трябва да се повтарям за да го разберете не мога вече едно и също да пиша. Стил на игра ще е ако започне топката да се разиграва опасно в момента нейното движение е просто между защитата и халфовата линия, чака се грешка зада се опита атака, този стил е абсолютно познатия за далеч по-неизвестните отбори, които държат топката не да правят нещо опасно, а просто да не я владее техният противник т.е абе не е важно аз да съм добре ами и другият да не е добре това е. Ако отбора започне да разиграва така както трябва ще бъде наистина страхотно, но в момента не е така и дори играем по-салбо от миналата година това е за сега коментирам сегашната ситуация, ако в даден мач нещата се променят още тогава ще кажа страхотна игра момчетата се справиха страхотно и уникална тактика от страна на БР, но за момента немога да го кажа, защото не е така !

Абе не знам дали с теб сме гледали един и същ мач... Това, което каза е абсурдно и много глупаво...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”