МИХАЙЛОВ: ДОКАТО АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ, МЪРИ И НАСКО ЩЕ РАБОТЯТ С

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: МИХАЙЛОВ: ДОКАТО АЗ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ, МЪРИ И НАСКО ЩЕ РАБОТЯТ С

Мнениеот L_Messi » 03 сеп 2009 20:13

Едва ли някога сме имали селекционер, който да е имал толкова много врагове, както е сега с Мъри. И то не заради резултатите му в националния, както например беше намразен и оплют Стоичков, когато провали 2 цикъла (тук моето мнение е, че Стоичков е един от малцината, които могат да си позволят този лукс заради това, което направи като играч, но това е друга тема). Няма по-добър начин да се запушат устите на червените лайномети от това, което направи Боби. Излизаш и казваш кратко и ясно как стоят нещата, а онези нека си лаят.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 сеп 2009 20:20

Тук не коментираме толкова Мъри, колкото Б. Михайлов :!:
Бием, падаме тандема Стоилов, Сираков, Цветанов остава.
Михайлов имам усещане, че има БФС за лично ползване, а Стоилов не зная какъв треньор е, но е идеална мариоентка.
Изображение

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 03 сеп 2009 20:25

Мъри ще го призная за треньор ако изкара на скамейката някои от така наречените неизменни титуляри, които ясно се вижда, че не са в най-добрата си форма. Някои могат да ме оспорят, но Бербатов не е във форма. Защо тогава постоянно е неизменен титуляр? Божинов пък беше пълна глупост да го викат срещу Ейре. Да викат играчи които са във форма. Стоилов, лично аз не го харесвам като треньор, НО евала на Михайлов, че го защити от същите тези плюнчещи се спортни журналисти, които преди месеци го обявиха за най-качествения треньор, а сега изведнъж стана "прекаленно разгадаем".

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 03 сеп 2009 20:26

Знам, че този форум го четат много жулналисти. Да попитат Борислав Михайлов защо не остави Пламен Марков да си изкара квалификационния цикъл докрай. Какво по лошо от сегашното положение щеше да се случи ? Стоилов и Сираков ги изгониха от Левски поради некадърност... Отделно Стоилов го гонят и от Литекс със същия мотив. Какво правят в националния ни отбор откровени некадърници, като тези двамата ? Щом, като тези бездарници ще са в националния отбор докато Михайлов е президент, значи е време той да бъде махнат от този пост. То отдавна е време да бъде махнат, но явно сега вече е навремило, и това е за доброто на българския футбол. Октомври месец по закон трябва да има редовен конгрес на БФС, там ще се решава и дали ще има бъдеще футбола ни. Дано да не е умрял от това мафиотско, тъмно синьо управление през последните 20 години и бъде изправен на крака, защото той е и лицето на нацията ни. 8-)

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 03 сеп 2009 20:28

Да направят едно хорце -Михайлов,Сираков,Стоилов;..за ръчичка..и последният да затвори вратата!
Бла-бла-бла-само приказки,нищо наяве :evil:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 03 сеп 2009 20:52

Ами пускат като титуляри и синчето му и зетчето му,защо да ги маха?
Иначе според мене Стоилов не е лош треньор ама е доста мекушав,подава се на натиск отгоре,а Сирака и онзи Танев си го въртят на малкия пръст.И какво се получава накрая шефовете отгоре го натискат да пуска родата има като титуляри,приятелчетата му и те си вкарат 3-4ма играчи с които имат договори,оделно от това Стоилов явно все още живее със спомените на онзи 1/4 финал отпреди 3-4 години и вика 2-3ма негови играчи отогава,които за съжаление обаче не са в онази форма отпреди 3-4 години.
И какво се получава в национала има 10 играча дето въобще не са за там и 3-4 ма от тях даже са титуляри,същото беше и при Пламне Марков само дето тогава червеното преобладаваше.
Извода от всичко това е следния.Няма да го махнат поне три години защото първо е удобен на всички,второ отбора наистина играе малко по добре от преди и трето наистина в момента няма по добър български треньор от него.
Ако решат да го махат няма кого да сложат на негово място,Балъка неще защото много добре ги познава какви са мафиоти и как ще му се бъркат в работата.Пък ако вземат чужденец онзи ще си прави каквото си поиска,ще вземе да вика разни играчи от Черноморец,Пирин и Берое и на нашите селски тарикати ще им се присере от зор.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 03 сеп 2009 20:53

Не искам да защитавам Мъри, но какво очаквахте от него? Хора слезте на Земята и осъзнайте, че не сме някаква огромнааа футболна сила да мачкаме наред! Пламен Марков като викаше други футболисти какво постигна? С Черна гора си беше късмет, че не паднахме в мач който трябваше да спечелим, срещу Грузия трябва да изгорят по 10 кила свещи в някоя църква заздраве на Гошо Петков, за Италия ще се въздържа от коментар (по-слаба Италия не виждам кога ще ни се падне) ! Ами контролата срещу Сърбия 6:1 ! Като тъпан на сватба ни биха хората! Даже с малко се отървахме! Не бяхте ли отписали всички мача с Ейре? Вярно на късмет изравнихме, но изравнихме! Дайте поне енда загуба на Мъри да изчакме, а?

Относно това дали разбират от футбол само ще кажа кои играчи купиха за Левски

Рабех, Бензукан, Зе Соареш, Жоазиньо- кой от тях е слаб? Българите на тяхното ниво, ако ги има се броят на пръстите на една ръка! Оставете хората да си вършат работата и тогава говорете! Как може да излеете толкова помия? Стоичков като треньор какво направи бе? Пак не се изля толкова простотия по негов адрес!
УТОЧНЕНИЕ:
ГОВОРЯ КАТО ТРЕНЬОР, А НЕ КАТО ФУТБОЛИСТ!
На футболиста Стоичков чест му отдавам!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 03 сеп 2009 21:30

PFC Litex написа:Тук не коментираме толкова Мъри, колкото Б. Михайлов :!:
Михайлов имам усещане, че има БФС за лично ползване, а Стоилов не зная какъв треньор е, но е идеална мариоентка.

Аз останах с впечатлението, че повече се коментират Мъри, Наско, Сина и Зетя. За Боби - никакъв го няма по въпросите с клубния футбол и тинята в първенството. Там неговата политика е да се угоди на всички възможни страни - хем вълкът сит, хем и агнето цяло, което не води до нищо добро. Но поне за националите се опитва да прави каквото е по силите му.
Боби, Наско и Мъри имат огромен интерес от това да класират отбора за голям форум. Ако някой не може да го проумее това, значи е глупак.

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 05 сеп 2009 20:56

Какъв си ти бе Михайлов ??? Някой който в цялата си кариера спаси 2 дузпи и стана ГЕРОЙ !!! Ти си едно ГОВЕДО , както Сирака и Мъри !!! Докога ГОВЕДА ще се гаврят с всички нас ??? Докога шибаните Лефскари дето се усират в Европа ще водят БГ Футбола ???
ДОКОГА ГОСПОДА ГОВЕДА ???
Имам 4 думи за вас но всички ги знаят - свързани са с ваши роднини по женска линия , ако ми паднете ГОВЕДА ЩЕ ВИ ВКАРАМ В КЛАННИЦАТА .
Вие сте изроди и затова трябва да умрете , направете го като Гунди поне ще имате история но не и минало ... Майка Ви да Е.А ГОВЕДАРИ . НИЕ ИСКАМЕ ФУТБОЛ И ПОБЕДИ !!! ВИЕ СЕ МАХАЙТЕ НЕКАДЪРНИЦИ !!!!!!!!!!!
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Потребителски аватар
denis888
Контакти:

Мнениеот denis888 » 05 сеп 2009 21:05

L_Messi написа:
PFC Litex написа:Тук не коментираме толкова Мъри, колкото Б. Михайлов :!:

Аз останах с впечатлението, че повече се коментират Мъри, Наско, Сина и Зетя. За Боби - никакъв го няма по въпросите с клубния футбол и тинята в първенството. Там неговата политика е да се угоди на всички възможни страни - хем вълкът сит, хем и агнето цяло, което не води до нищо добро. Но поне за националите се опитва да прави каквото е по силите му.
Боби, Наско и Мъри имат огромен интерес от това да класират отбора за голям форум. Ако някой не може да го проумее това, значи е глупак.

Виж е пич интерес е едно а да можеш да го правиш е друго - ясно ли ти е ????
като не могат да се справят да се махат защото имаме играчи а нямаме кой да ги организира , тея искат да лапат а как става няма значение дали в лефски дали в литекс или в националния тях не ги е.е тяхния джоб се пълни . като си голям разбирател стани един от нас не е срамно направи го навреме иначе така ще гледаме аматьори , нима не ни стигат загубите на Лефски ... :/ мен ме е срам за вас не знам
АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ

Върни се в “Национален отбор”