Реал Мадрид - Ла Коруня - 5:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Ла Коруня |30.09.2012г. 20:50ч.|

Мнениеот TodorT » 30 сеп 2012 22:47

russia написа:Честита победа на Реал! Тоз Жозе голям бързак бе, шмугна се като сурикат в дупката си, сакън да не поздрави някой или да не го урочасат! :roll:

Mоу почти винаги така се прибира .... да не говорим, че понякога не дочаква посл. съдийски сигнал на първата част, ами влиза в съблекалнята ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Ла Коруня - 5:1 FT

Мнениеот paceto » 30 сеп 2012 22:48

Чиста дузпа си е това и няма как да бъде подмината дори в нашето поле да беше.
Все пак топката спира движението своето движение и се насочва надолу към земята.

Това ако се подмине без значение в кое поле се намира ситуацията си е престъпление.

Хубава победа преди Класикото, в което ни чакат доста нерви и се надявам да не са само заради съдията.
Сега обаче гледаме към Амстердам в сряда по Ринг.бг 8-)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2012 22:50

UNBEATABLE написа:Супер победа срещу супер депор ... :) Честито и да мислим за Аякс вече... На мен Варан ми хареса, не знам, защо ви е бил "супер неориентиран" ...

Нищо "супер" не е останало в Депор!
По скоро-ритане на едно умряло кученце!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 сеп 2012 22:52

Днес играчите (с малки изключения) играха с насторение и желание за победа и спечелиха заслужено. Според мен, втората дузпа въпреки, че имаше явна ръка на играчът на Ла Коруня можеше да не се свири. 4 или 5 не е чак толкова голяма разликата. Отново се пропуснаха доста положения с лека ръка - веднага се сещам за едно положение на Ди Мария през първото полувреме, когато от много трудна позиция се опита да прехвърля вратаря, при положение, че Роналдо беше сам на празна врата . От атакуващ план ми хареса играта на всички футболисти, с изключение на Игуаин. Абсолютен фигурант на терена , напълно незабележим.Борето Касабов ми хареса с култовия коментар за деликатесния :!: пас на Роналдо към Марсело.Честито на всички фенове, напълно заслужена победа. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 сеп 2012 22:55

Не съм съгласен, че не е трябвало да се даде такава дузпа, защото си е има и трябва да се дава ако ще и да е 10:1.
Не може да делим ситуациите и да си избираме кога да е дава и кога не щом е има трябва да е даде, защото ако беше 1:1 щеше да говориш друго :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 сеп 2012 22:57

Паце прав си. Иначе ми направи впечатление, че Кака като добър християнин се извиняваше една минута на защитника на Ла Коруня, че след негов удар топката е срещнала ръката му :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2012 23:32

paceto написа:Не съм съгласен, че не е трябвало да се даде такава дузпа, защото си е има и трябва да се дава ако ще и да е 10:1.
Не може да делим ситуациите и да си избираме кога да е дава и кога не щом е има трябва да е даде, защото ако беше 1:1 щеше да говориш друго :lol:

Запомни си думите.Може да се наложи още на мача с Барселона да ти ги припомня. ;)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 01 окт 2012 01:17

Модрич е за по-напред (трябва да играе по-напред) а Йозил е за бой :) .Чаби Алонсо си е едва ли не незаменим,Варан много ми харесва като цяло но в тия мачове които игра през този сезон направи доста грешки.Трябва все пак според мен да играе защото има потенциала за Реал а няма как да го постигне ако не играе.Не ми харесва това че в няколко мача се случва след контра-атака положението да е 5-3 за Реал в наказателното поле на съперника и да нямаме идея какво да правим ...... Иначе като цяло играта си беше такава каквато сме свикнали да гледаме от миналия сезон.

Тоя дето постоянно пише за "шибаните милионери" аз се надявах да затихва с времето,а то все повече участие взима тук :x ..... Все повече ми харесва едно друго място за общуване с мадритисти и все по-малко тук.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 01 окт 2012 11:18

Тоя дето постоянно пише за "шибаните милионери" аз се надявах да затихва с времето,а то все повече участие взима тук ..... Все повече ми харесва едно друго място за общуване с мадритисти и все по-малко тук.

Не си ти човекът който ще ми казва къде да пиша.А за шибаните милионери - ако мислиш че си взимам думите назад - НЕ ГО ПРАВЯ ,резилите на 1/8 финалите си остават,трагичните загуби и игри срещу Барселона също,позора срещу Алкоркон също ...всичко тези "страхотни успехи" бяха постигнати от милионери които "радваха" феновете ;)
За сегашният отбор вече това определение - НЕ ВАЖИ ,доказаха че са силен отбор и с такива обиди няма да ги наричам ,от началото на сезона когато Реал Мадрид не победи- аз го отдавам на НЕ НАПЪВАНЕ в мачовете,защото отбора доказа че е много силен побеждавайки и надигравайки Барселона и Сити и в Примера като се понапъне с Райо и вчера и играе добре ,та този отбор наистина е силен,а за по-миналите ...предвождани от туристите Кейрош,Люксембурго,Лопез Каро мнението си ми е "ш........и м.........и" 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 окт 2012 11:43

blue avalanche написа:
paceto написа:Не съм съгласен, че не е трябвало да се даде такава дузпа, защото си е има и трябва да се дава ако ще и да е 10:1.

Запомни си думите.Може да се наложи още на мача с Барселона да ти ги припомня. ;)

Аз никога няма да седна и да "рева" за нещо, което го има.
Уви в случаите с Барселона нещата не са до имане, а до симулации, неправилно дишане в наказателното поле и т.н. за което се дават нарушения или дузпи за тях.

На последният им мач в събота всички видяха за какво става дума и как си повеждат топките с ръце при, което падат след това голове и как се провокира играч от другият тим да бъде изгонен и то не при 1:2 или 0:2 за Барселона, а когато съперника води в резултата и наближават заключителните минути на мача.

Както и да е това не е тема на разговор сега, но за жалост след няколко дни ще бъде, само че в друга тема.
Дано допусна грешка в това свое виждане за предстоящият мач, но се съмнявам.

Върни се в “Реал Мадрид”