Левски - Литекс | 05.10.2012 | 19:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Левски - Литекс | 05.10.2012 | 18:00

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2012 20:53

blue avalanche написа:По вашата логика(спрямо Ил.Илиев) Стоилов трябваше да бъде изхвърлен още през първия си сезон.
След загуба в директния двубой от ЦСКА(той изобщо не можа да бие ЦСКА),загуба на Герена от Литекс и в разултат-профукана титла.
И отпадане от Беверен за УЕФА!
И то при положение,че наследи готов отбор! ;)

Мъри нямаше как да бъде махнат, защото се виждаше чудесно, че Левски имаше игра ... Дори и в първите 2 месеца.
Дори и при отпадането от белгийците имахме невероятни атаки и комбинации, а съперникът бе задушаван от преса.

Само малоумник би махнал треньор, при който отборът си е променил играта в супер-положителна посока.
Да, в началото липсваха изцяло положителните резултати, но философията на Стоилов за футбола си пролича още след 4-5 мача ...

И кой готов отбор е наследил Мъри ?
Този, в който Домо, Миланов, Мечо ... И още 1-2-ма, дето рядко играеха при Гочето ?
Играчи, които бяха в основата на успехите ни в евротурнирите при Стоилов.

Да не споменавам играта - мъка при Василев ... Изключително до-потопна ! ;)

Така че, аз не искам да съм лош пророк, но ако Левски в момента няма силна, стройна и хубава игра, това неминуемо рано или късно, ще рефлектира и върху резултатите.
А ако Илиан не е успял да изгради стил, характерен тип/начин на игра за 5-6 месеца, няма да може да го направи и за 5 години. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 сеп 2012 21:15

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:По вашата логика(спрямо Ил.Илиев) Стоилов трябваше да бъде изхвърлен още през първия си сезон.
След загуба в директния двубой от ЦСКА(той изобщо не можа да бие ЦСКА),загуба на Герена от Литекс и в разултат-профукана титла.

Мъри нямаше как да бъде махнат, защото се виждаше чудесно, че Левски имаше игра ... Дори и в първите 2 месеца.
Дори и при отпадането от белгийците имахме невероятни атаки и комбинации, а съперникът бе задушаван от преса.

Само малоумник би махнал треньор, при който отборът си е променил играта в супер-положителна посока.
Да, в началото липсваха изцяло положителните резултати, но философията на Стоилов за футбола си пролича още след 4-5 мача ...

Този, в който Домо, Миланов, Мечо ... И още 1-2-ма, дето рядко играеха при Гочето ?
А ако Илиан не е успял да изгради стил, характерен тип/начин на игра за 5-6 месеца, няма да може да го направи и за 5 години. ;)

1.За сезон 2004/5 Стоилов наследи:
Д.Иванков(39 мача при Гочето)
Ел.Топузаков(40 мача)
Д.Телкийски(33 мача)
Г.Чиликов(34 мача)
Е.Ангелов(13 мача)
Л.Вагнер(31 мача)
С.Симонович(25 мача)
Ст.Ангелов(21 мача)
Г.Марков(15 мача)
и т.н.
2.Илиев кога направи 6 месеца,че вече му дадохте "оценка"?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2012 21:46

Повечето играчи не бяха твърди титуляри при Гочето ...
Да не говорим за формата им.

Както и да е ... Миналото си е минало.

Така или иначе, искаме-не искаме, Илиев няма да го чакат вечно ...
Особено при кофти игра и колебливи резултати.
Истината е, че първите 2 победи в първенството му спасиха главата.

Но ако Левски продължава да играе както срещу Сараево и в следващите мачове, при 2 поредни лоши резултата, вероятно ще е пътник.
И за мен това ще бъде правилно решение.

Сега, мнозина ще кажат - "Ами играчите нестават".
То хубаво, ама селекцията си я направи той.
Пък ако не е имал думата по-селекцията, е и това си е достатъчен повод, сам да си тръгне ... При лошо развитие на обстоятелствата, разбира се.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 сеп 2012 22:04

И какво ще правим после ,Жоре? Пак ще почне едно търсене на ''специалисти''. Да не говорим ,че при изгонване на Илиан има реалната опасност Гонзо да се завърне на бял кон :shock: Нека да дадем време и възможност на един треньор да се развие. Според мен затова трябва поне един цял сезон. Живи и здрави пролетта ще теглим чертата и ще видим какво е свършил. Все пак трябва да отчетем ,че имаме и доста силен конкурент в лицето на Лудогорец. Аз лично си мисля ,че този сезон трудно ще станем шампиони. Дано греша...
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2012 22:16

Е, както посочих, то ако се стигне до освобождаване на Илиан, ние едвали ще имаме думата ...

Аз съм съгласен да се остави един треньор да работи, но трябва все пак през определен период от време, да има някакъв прогрес.
Съгласи се, че не е нормално един отбор да играе едно и също през първите си 2 мача за сезона ... И след примерно, още 20.
И като го пиша това имам напредвид, че според всички специалисти и наблюдатели, в повечето мачове досега Левски играе същото, като срещу Сараево.
Аз бих добавил, добре че босненците са по-силни от повечето БГ отбори !
Това разбира се, не е особено добра оценка за "А" група ... :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 сеп 2012 22:42

1:3

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 30 сеп 2012 22:48

THE G.A.M.E написа:Повечето играчи не бяха твърди титуляри при Гочето ...
Да не говорим за формата им.

Както и да е ... Миналото си е минало.

Така или иначе, искаме-не искаме, Илиев няма да го чакат вечно ...
Особено при кофти игра и колебливи резултати.
Истината е, че първите 2 победи в първенството му спасиха главата.

Но ако Левски продължава да играе както срещу Сараево и в следващите мачове, при 2 поредни лоши резултата, вероятно ще е пътник.
И за мен това ще бъде правилно решение.

Сега, мнозина ще кажат - "Ами играчите нестават".
То хубаво, ама селекцията си я направи той.
Пък ако не е имал думата по-селекцията, е и това си е достатъчен повод, сам да си тръгне ... При лошо развитие на обстоятелствата, разбира се.

... ако все пак Илиан Илиев беше от Сливен, решението дали ще бъде правилно :? ???
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 30 сеп 2012 22:54

blue avalanche написа:
THE G.A.M.E написа:

1.За сезон 2004/5 Стоилов наследи:
Д.Иванков(39 мача при Гочето)
Ел.Топузаков(40 мача)
Д.Телкийски(33 мача)
Г.Чиликов(34 мача)
Е.Ангелов(13 мача)
Л.Вагнер(31 мача)
С.Симонович(25 мача)
Ст.Ангелов(21 мача)
Г.Марков(15 мача)
и т.н.
2.Илиев кога направи 6 месеца,че вече му дадохте "оценка"?

В началото липсвали ИЗЦЯЛО ПОЛОЖИТЕЛНИ резултати... една игра се вихреше с/у Ловеч и др. С такива мачове Левски си САМОСЪЗДАВАШЕ конку*енция :!: !!!
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2012 23:50

Fabrizio Ravanelli написа:... ако все пак Илиан Илиев беше от Сливен, решението дали ще бъде правилно :? ???

Нещо не схващам, защо да не е правилно ?

Аз още от началото бях против назначаването на Илиан.
И Моуриньо да е, като не вървят нещата ( след като голяма част зависи от него ) ... Вън и толкова.
Никой не е по-голям от Левски.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 01 окт 2012 09:58

Миналата година Литекс бяха готови да отнесат поне 5 парцала, но вместо при 2 на 0 да ги размажем ги върнахме в играта. добре, че накрая все пак победихме. Сега ще е хубаво Илиян да им пусне запис на този мач и да не се повтаря същата история. Прогноза 3/4 на нула за лавината!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Архив”