Дебилите, които са блокирали магистралата трябва първо да формулират някакви адекватни изисквания преди да излязат да протестират по толкова категоричен начин. Какво значи "да бъдат взети мерки за изваждането на Титан от ЦСКА"? На кого трябва да бъде предаден ЦСКА? Кой ще компенсира собствениците на клуба? Кой ще плати дълговете? Идиоти!
Стотици фенове на ЦСКА блокираха магистрала "Хемус"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стотици фенове на ЦСКА блокираха магистрала "Хемус"
Познавам много истински фенове на ЦСКА, които уважавам, но намирам тези на магистралата (странна подредба на думите
) и онези, които смятат, че действията на "магистралните" са правилни за абсолютни идиоти. Не съм най-големият поддръжник на Бойко, да не говорим за лапачите около него, но човекът направи всичко по силите си, за да помогне на ЦСКА. Кой стои зад бързото организиране на "ЦСКА Възраждане", кой се опита да уреди Газпром за спонсор? Но няма толкова голям идиот, който да подарява пари на Титаните и няма и да се намери, защото с всичките тези милиони дългове от едната титанична фирма към другата, къде ще отидат парите на руския гигант? Никой не обича да го правят на маймуна, а пеунишките кюфтета дължат пари из цялата страна и отвъд нея и не се ползват с особено голямо доверие. Също така държавата няма механизми, с които да може просто така да отнеме имуществото на една фирма - тя трябва да го купи! А е невъзможно ЦСКА да стане държавен клуб!
Дебилите, които са блокирали магистралата трябва първо да формулират някакви адекватни изисквания преди да излязат да протестират по толкова категоричен начин. Какво значи "да бъдат взети мерки за изваждането на Титан от ЦСКА"? На кого трябва да бъде предаден ЦСКА? Кой ще компенсира собствениците на клуба? Кой ще плати дълговете? Идиоти!
Последна промяна от Paralel на 30 сеп 2012 21:05, променено общо 1 път.
-
samatoranaga
- Контакти:
Държавата не е намерила спонсор на Ботев Пловдив. Когато започнахме от В група Цветан Василев си ни бе спонсор и после като се запали още повече увеличи сумата, а държавата видя колко хора следват отборът си из долните групи и помогна само за стадиона. Феновете на Ботев протестираха срещу Христолов по различни начини, като се стигаше и до масови безредици и в селото където живее Христолов и накрая победиха и с кеф почнаха от В група.
Много ми е чудно как такава многобройна публика като червената не се организира срещу титаните или БФС, ами търси подкрепа от държавата. Ако е вярно, че от титан са пращали и мутри да ви бият е наистина смешно и се излагате като протестирате по магистралите вместо срещу собствениците.
Кандидати за вас винаги ще има (Газпром...) Да не ви е страх от титаните та по магистралите се правите вместо на правилното място.
Много ми е чудно как такава многобройна публика като червената не се организира срещу титаните или БФС, ами търси подкрепа от държавата. Ако е вярно, че от титан са пращали и мутри да ви бият е наистина смешно и се излагате като протестирате по магистралите вместо срещу собствениците.
Кандидати за вас винаги ще има (Газпром...) Да не ви е страх от титаните та по магистралите се правите вместо на правилното място.
Е нали трябва да се обърнем подобаващо към г-н Магистралчо ,та затова позицията е изявена именно на неговата територия !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
-
samatoranaga
- Контакти:
Доста години изгубихте и с пишман собственици и не разбирам какво толкова се пъчите, че не може да почнете от нулата наново от Б или В група, защото сте ЦСКА. Точно тогава ще ви помогнат хората, които искат. Ние сме ЦСКА и не можем да идем във В или Б може да викате само ако си пълните стадиона, а вие сте шепа хора всеки мач и имате някакви претенции... Комунизмът свърши и единственият начин да накарате хората да се върнат е ако започнете начисто.
- blue avalanche
- Контакти:
Lubaka1892 написа:Само да питам има ли във форума някой пряко засегнат от протеста или всички състрадателни душички са се притеснили за горките хорица закъснели с десетина минутки?
Трябва ли да съм бил на магистралата,за да имам отношение по въпроса?
ПП.Трябва ли Стависки да е убил мои близки,за да имам мнение по въпроса за пияните шофьори?
В България системата се задвижва само при ефективна заплаха.Всякакви виртуални протести си ги слага на ....Така да удари по най- милото на пожарникаря белким спре да се бъзика с нас.Спонсори ни бил намерил лъжа и измама,всичко е отбий номер.Борисов ни мрази от дъното на душата си само с директен натиск може да се постигне нещо.
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:В България системата се задвижва само при ефективна заплаха.Всякакви виртуални протести си ги слага на ....Така да удари по най- милото на пожарникаря белким спре да се бъзика с нас.Спонсори ни бил намерил лъжа и измама,всичко е отбий номер.Борисов ни мрази от дъното на душата си само с директен натиск може да се постигне нещо.
Ми "натиснете" го пред Министреския съвет,бре!Или пред дома му!
Ама не ви стиска,нали?
blue avalanche написа:Lubaka1892 написа:Само да питам има ли във форума някой пряко засегнат от протеста или всички състрадателни душички са се притеснили за горките хорица закъснели с десетина минутки?
Трябва ли да съм бил на магистралата,за да имам отношение по въпроса?
ПП.Трябва ли Стависки да е убил мои близки,за да имам мнение по въпроса за пияните шофьори?
Аз пък ще питам следното: Трябва ли да сравняваме престъпление /Стависки/ с нарушение на обществения ред? Може и да не ми отговаряш!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
onegavon написа:В България системата се задвижва само при ефективна заплаха.Всякакви виртуални протести си ги слага на ....Така да удари по най- милото на пожарникаря белким спре да се бъзика с нас.Спонсори ни бил намерил лъжа и измама,всичко е отбий номер.Борисов ни мрази от дъното на душата си само с директен натиск може да се постигне нещо.
Защо не може да проумеете, че помощта на държавата към ЦСКА може да се изрази само в едно единствено нещо - погване на отбора за дълговете му и изваждането му от първенството. Няма как Бойко или който и да е друг да принуди боклуците да си тръгнат без да пострада отбора, но Вие феновете на ЦСКА искате хем вълкът да е сит, хем агнето да е цяло и затова не Ви се получават нещата.
T&T написа:onegavon написа:В България системата се задвижва само при ефективна заплаха.Всякакви виртуални протести си ги слага на ....Така да удари по най- милото на пожарникаря белким спре да се бъзика с нас.Спонсори ни бил намерил лъжа и измама,всичко е отбий номер.Борисов ни мрази от дъното на душата си само с директен натиск може да се постигне нещо.
Защо не може да проумеете, че помощта на държавата към ЦСКА може да се изрази само в едно единствено нещо - погване на отбора за дълговете му и изваждането му от първенството. Няма как Бойко или който и да е друг да принуди боклуците да си тръгнат без да пострада отбора, но Вие феновете на ЦСКА искате хем вълкът да е сит, хем агнето да е цяло и затова не Ви се получават нещата.
Нали са го погнали отбора? Срокове, лицензи и т.н. Ако всичко бъде изчистено в указаният срок - значи са го погнали както трябва и Титан са се стреснали/да се надяваме/! Иначе за "изгонването" не виждам как ще стане, ако не решат сами да си тръгнат! Понякога и вълкът е сит и агнето остава цяло, но не се знае съдбата на овчаря!
Последна промяна от russia на 30 сеп 2012 21:47, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.