България-Сърбия(да загреем с малко мнения и очаквания)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ОбичамеЛевски
Контакти:

Re: България-Сърбия(да загреем с малко мнения и очаквания)

Мнениеот ОбичамеЛевски » 03 сеп 2009 19:58

На мен пък ми се стори че играем срещу този Милкович само.. Това говори лошо.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 сеп 2009 20:00

Незнам......аз за себе си, имам страхотно предчувствие за това Европейско ! А и в крайна сметка, ако се запитаме......кой е по добър отбор от нас.....кой не сме били през последните години от силните европейски състави ? Всичките ! Всичките в едно или друго състезание, са преминавали под българският юмрук !
Единствените ми притеснения, са от руснаците......и то не игрови......а съдииски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 03 сеп 2009 20:01

Италия в близките 5 години има 1 или 2 победи и имат голям страх от нашите..А за мача с плавите аз лично не вярвах че може да ги победим..изключително опитен отбор имат и поначало с сърби и руснаци ние не можем да разкрием потенциала си НО този път ме изненадаха положително.Успех на лъвчетата и дай боже да влезнем в първата четворка а на 1\2 финалите нищо не се знае

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 03 сеп 2009 20:03

PFC Litex написа:Инатересно, че за редакторите на гонг, победа няма място сред ТОП новините им, жалко това ли заслужават момчетата на Пранди :|

Да, прав си! Победа на български национален отбор на европейско и то сред най-успешния колективен спорт и да не се отразява във водещите топ новини, това вече ДИСКРИМИНАЦИЯ. И аз обичам много повече футбола, но момчетата заслужават повече внимание особено след такава важна и трудна победа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 сеп 2009 20:07

ОбичамеЛевски написа:На мен пък ми се стори че играем срещу този Милкович само.. Това говори лошо.

Ами пич, нормално е......той им е най добрият и най опитният играч.....в един момент им хванахме всички нападатели на блок, и разпределителя им, нямаше друг вариант.....освен Милкович ! А той днес в действителност, правеше чудеса, за да остави сърбите по дълго в мача......но само един Милкович не стига......не и срещу България !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 03 сеп 2009 20:10

yasen написа:
PFC Litex написа:Инатересно, че за редакторите на гонг, победа няма място сред ТОП новините им, жалко това ли заслужават момчетата на Пранди :|

Да, прав си! Победа на български национален отбор на европейско и то сред най-успешния колективен спорт и да не се отразява във водещите топ новини, това вече ДИСКРИМИНАЦИЯ. И аз обичам много повече футбола, но момчетата заслужават повече внимание особено след такава важна и трудна победа.

ПОЗОРНО!!!!Грее ми новинка за Челси на първа страница ..айде , дано се поправят !! Сякаш не сме български сайт да го еВА!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 03 сеп 2009 20:13

Ахааа???? ... ще дойдете на моето. Аз съм бивш слушател на гонг, мога да кажа, че ще си остана бивш. Днес не съм гледал и сайта, няма и да го правя. Всички като се интересували само от футбол, защо сега всички са луднали тук.
Мога да кажа, че съм много благодарен на най-оплюваната медия - отново важните неща се случват там, ако ще и с всичките им недостатъци.
Браво на наш'те - голям мач. И утре ще е трудно, но вярвам в успеха. Още съвсем малко неща могат да се поизчистят.
Също така, когато Андрей е бил слаб, съм го критикувал, сега трябва да кажа, че беше на супер ниво.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 03 сеп 2009 20:23

Сега проверих как е точкуването в сайта на европейската федерация - http://www.cev.lu. Така още една добра новина, точкуването е както обикновено - 2т за победа и 1т. за загуба. Това означава, че въпреки, че бихме с 3:2 ще получим максимума точки, а Сърбия минимума. Аз предпочитам това точкуване, а не това от Световната лига.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 03 сеп 2009 20:31

Честито на всички българи. Страхотен мач и дано повторят тази игра и с/у Италия ;)

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 03 сеп 2009 20:36

DamonHill написа:

Всички като се интересували само от футбол, защо сега всички са луднали тук.

Цар Футбол си е факт , НО всички сме БЪЛГАРИ ..и милеем за България !! Някои и волейбол сме тренирали ;) Винаги лудваме , споко ..сега и Пини да започне летящо в баскетбола и ще е същото :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Върни се в “Волейбол”