България-Сърбия(да загреем с малко мнения и очаквания)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: България-Сърбия(да загреем с малко мнения и очаквания)
На мен пък ми се стори че играем срещу този Милкович само.. Това говори лошо.
-
Незнам......аз за себе си, имам страхотно предчувствие за това Европейско ! А и в крайна сметка, ако се запитаме......кой е по добър отбор от нас.....кой не сме били през последните години от силните европейски състави ? Всичките ! Всичките в едно или друго състезание, са преминавали под българският юмрук !
Единствените ми притеснения, са от руснаците......и то не игрови......а съдииски !
Единствените ми притеснения, са от руснаците......и то не игрови......а съдииски !
Италия в близките 5 години има 1 или 2 победи и имат голям страх от нашите..А за мача с плавите аз лично не вярвах че може да ги победим..изключително опитен отбор имат и поначало с сърби и руснаци ние не можем да разкрием потенциала си НО този път ме изненадаха положително.Успех на лъвчетата и дай боже да влезнем в първата четворка а на 1\2 финалите нищо не се знае
PFC Litex написа:Инатересно, че за редакторите на гонг, победа няма място сред ТОП новините им, жалко това ли заслужават момчетата на Пранди
Да, прав си! Победа на български национален отбор на европейско и то сред най-успешния колективен спорт и да не се отразява във водещите топ новини, това вече ДИСКРИМИНАЦИЯ. И аз обичам много повече футбола, но момчетата заслужават повече внимание особено след такава важна и трудна победа.
-
ОбичамеЛевски написа:На мен пък ми се стори че играем срещу този Милкович само.. Това говори лошо.
Ами пич, нормално е......той им е най добрият и най опитният играч.....в един момент им хванахме всички нападатели на блок, и разпределителя им, нямаше друг вариант.....освен Милкович ! А той днес в действителност, правеше чудеса, за да остави сърбите по дълго в мача......но само един Милкович не стига......не и срещу България !
yasen написа:PFC Litex написа:Инатересно, че за редакторите на гонг, победа няма място сред ТОП новините им, жалко това ли заслужават момчетата на Пранди
Да, прав си! Победа на български национален отбор на европейско и то сред най-успешния колективен спорт и да не се отразява във водещите топ новини, това вече ДИСКРИМИНАЦИЯ. И аз обичам много повече футбола, но момчетата заслужават повече внимание особено след такава важна и трудна победа.
ПОЗОРНО!!!!Грее ми новинка за Челси на първа страница ..айде , дано се поправят !! Сякаш не сме български сайт да го еВА!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛЕВСКАР до гроб!
PFC Litex написа:Инатересно, че за редакторите на гонг, победа няма място сред ТОП новините им, жалко това ли заслужават момчетата на Пранди
Ахааа???? ... ще дойдете на моето. Аз съм бивш слушател на гонг, мога да кажа, че ще си остана бивш. Днес не съм гледал и сайта, няма и да го правя. Всички като се интересували само от футбол, защо сега всички са луднали тук.
Мога да кажа, че съм много благодарен на най-оплюваната медия - отново важните неща се случват там, ако ще и с всичките им недостатъци.
Браво на наш'те - голям мач. И утре ще е трудно, но вярвам в успеха. Още съвсем малко неща могат да се поизчистят.
Също така, когато Андрей е бил слаб, съм го критикувал, сега трябва да кажа, че беше на супер ниво.
Сега проверих как е точкуването в сайта на европейската федерация - http://www.cev.lu. Така още една добра новина, точкуването е както обикновено - 2т за победа и 1т. за загуба. Това означава, че въпреки, че бихме с 3:2 ще получим максимума точки, а Сърбия минимума. Аз предпочитам това точкуване, а не това от Световната лига.
Честито на всички българи. Страхотен мач и дано повторят тази игра и с/у Италия 

DamonHill написа:PFC Litex написа:Инатересно, че за редакторите на гонг, победа няма място сред ТОП новините им, жалко това ли заслужават момчетата на Пранди
Всички като се интересували само от футбол, защо сега всички са луднали тук.
Цар Футбол си е факт , НО всички сме БЪЛГАРИ ..и милеем за България !! Някои и волейбол сме тренирали

ЛЕВСКАР до гроб!