Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Батков - официална тема
Г-н Батков напусна стадиона видимо щастлив след атрактивния успех срещу Ботев: "Въпреки традиционните грешки съм изключително доволен от първите и последните 30 минути" - заяви мастития адвокат. Очевидно отбора намира стила си и труда на момчетата и ръководството започва да дава резултати

TB1957 написа:Г-н Батков напусна стадиона видимо щастлив след атрактивния успех срещу Ботев: "Въпреки традиционните грешки съм изключително доволен от първите и последните 30 минути" - заяви мастития адвокат. Очевидно отбора намира стила си и труда на момчетата и ръководството започва да дава резултати
Тодоре, защо???
Който не харесва Г-н Батков като собственик, може да отиде някъде и да се гръмне 

TB1957 написа:Който не харесва Г-н Батков като собственик, може да отиде някъде и да се гръмне
Ти не беше ли от ЦСКА? Това, че се правиш на Тодор Батков, е доста забавно

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
След мача с Локо Сф 1:1
Скандално съдийство, честитя на момчетата от Локомотив премиите от Лудогорец“, избухна бизнесменът.
Ей богууу, не Тонев, а и Господ да слезе на земята, пак ще докарате инфаркт и байпас на мастития адвокат
Скандално съдийство, честитя на момчетата от Локомотив премиите от Лудогорец“, избухна бизнесменът.
Ей богууу, не Тонев, а и Господ да слезе на земята, пак ще докарате инфаркт и байпас на мастития адвокат

Значи Локо са играли заради премиите от Лудогорец.Ако не са били те, са щели да играят за премиите от Левски ли?
Тоя е по-смешен и от виц на Къци!
Тоя е по-смешен и от виц на Къци!
TB1957 написа:След мача с Локо Сф 1:1
Баткоооооов, Батков, боли нали?!
Ха сега се върни няколко месеца назад, три кръга преди края на първенството, когато плати на Локо Сф. пътуването до Бургас, хотела и по 1000 лв. на калпак за да ни скочат на кръв за ремито в Бургас! Това ви направи трети за сметка на нас! Палачинката се обръща, а?

[center]
[/center]

Имам тайна информация, че мастития адвокат обмисля продажба на клуба
Г-н Тодор Батков е недоволен от постоянното стимулиране на противниците на Левски от страна на Делиорманския чорбаджния: "Омръзна ми от шмекериите и мръсотиите в българския футбол. Време е тази свинщина да престане..." - заяви мастития адвокат
Ibrik4iq написа:Г-н Тодор Батков е недоволен от постоянното стимулиране на противниците на Левски от страна на Делиорманския чорбаджния: "Омръзна ми от шмекериите и мръсотиите в българския футбол. Време е тази свинщина да престане..." - заяви мастития адвокат
Казано от Батков, това звучи много сериозно..мдаа.