Севиля - Барселона 29.09.12 /23:00/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Севиля - Барселона 29.09.12 /23:00/

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 16:16

MORSKI написа:ПС: Един съвет към теб- когаот пишеш във форум и не познаваш дори 1% от хората в него- не говори какви са били или не са били още повече за майките им и роднините им, капиш!? Защото сигурно аз си изкарвам прехраната поне 10 години преди ти да си се отделила от родителите си, ако въобще си!

Ето сега ще стане грозно! Това няма как да бъде подминато, без отговор от нейна страна...

Морски, с теб се знаем от маса много време, познавам и Антонела Меси, повярвай ми на повече години от теб е и тя живее самостоятелно далеч още преди ти да си почнал да студентстваш. И понеже съм от достатъчно дълго време тук напълно подкрепям мнението й, че фигуративно казано тя има много повече топки от 90% от потребители във форума. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 сеп 2012 16:17

Мегън, ако искаш може да преброим миналия сезон кой е бил бутан повече ? Дал си две ситуации, в които ни е помогнато - ОК! Сега аз ще ти дам пример в мача със Сарагоса при 2:1 в полза на Барса игра с ръка на Кейта, което означава дузпа и втори жълт !
Сега се сетих за мача ви с Атлетико. Можеш да изгледаш всичките 4 минути.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aY1Vj2dcz0s[/youtube]
Сега ще потърся видео и на ситуацията с Кейта, но да се надявам, че я помниш!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 30 сеп 2012 16:17

Не мисля, че сравнението между Барселона и Юнайтед, което дават феновете на каталунците, е правилно. Едно е съдията да даде дузпа, която я няма, и друго да симулираш, a той да се заблуди. Говоря за конкретната ситуация - да, хванал се е на преструвката на Сеск, защото наистина беше професионална (не го обвинявам), но да не вижда неща, които стават на няколко метра пред него и да не прави нищо...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 16:20

MORSKI написа:аз не виждам нищо нормално в троленето. Нито в твоето поведение преди годни, нито в тяхното, нито в това на нашите потребители, които се заяждат.... Ако всички се държаха като Виктор и Зидана, Тибидадо от вашите примерно всичко щеше да е тип, топ. Ама уви...

Действие и противодействие. Трябва ли да се върнем в ученическите години и да ползвам законите на физиката, за да ти го обясня това нещо. Навремето аз ви тролех, като ответна реакция последва това, че вие почнахте да тролите нас. Ок, всичко беше на кантар и на мен не ми пречеше, даже се забавлявах, само че аз спрях да ви троля, а вие продължихте. И тук вече идват новите потребители във форума, които заварват следната картинка: те виждат как част от вашите потребители идват мач след мач да тролят при нас, изнервят се и почват да тролят вас. После се появяват нови потребители при вас, те виждат какво правят нашите и почват те да идват да тролят нас... И така до безкрай, защото всеки се счита за длъжен да защити честта на любимият си клуб и да отговори на провокацията с провокация.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 16:21

hajitsu написа:Не мисля, че сравнението между Барселона и Юнайтед, което дават феновете на каталунците, е правилно. Едно е съдията да даде дузпа, която я няма, и друго да симулираш, a той да се заблуди. Говоря за конкретната ситуация - да, хванал се е на преструвката на Сеск, защото наистина беше професионална (не го обвинявам), но да не вижда неща, които стават на няколко метра пред него и да не прави нищо...

Ей го и тоя... Прочете какво написах на Морски по въпроса, за да не мисе налага да се повтарям. Ти ако виждаш през телатаан хората, другите не са като теб. ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 сеп 2012 16:23

Без име написа:Мегън, ако искаш може да преброим миналия сезон кой е бил бутан повече ? Дал си две ситуации, в които ни е помогнато - ОК! Сега аз ще ти дам пример в мача със Сарагоса при 2:1 в полза на Барса игра с ръка на Кейта, което означава дузпа и втори жълт !

миналия сезон и с Барса и с Реал ни рязаха брутално - то не бяха дузпи, картони, засади..... затова казах че тази подкрепа дето ни биха с Бетис тази седмица ще ни излезе солено - идват мачовете с грандовете :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 16:24

Без име написа:Мегън, ако искаш може да преброим миналия сезон кой е бил бутан повече ? Дал си две ситуации, в които ни е помогнато - ОК! Сега аз ще ти дам пример в мача със Сарагоса при 2:1 в полза на Барса игра с ръка на Кейта, което означава дузпа и втори жълт !

Мислиш ли, че миналият сезон имаше само тези две ситуацииза вас, които споменах? Мога да ти изброя поне още 10!!! Трябва ли да подновим спора отначало? Не прочете ли какво си писахме с Морски досега? Това "замерване" с клипове е безсмислено, защото и на нас, и на вас се помага! Само, че ние не го отричаме и снощи веднага след мача си го признахме, че рефера ни подпря, а вие с изключение на Виктор никога не си ги признавате тези неща. Те това е разликата. И на двата отбора се помага, но само феновете на единият отбор си го признават...

Не търси видеото с Кейта, помня го.
Последна промяна от megan fox на 30 сеп 2012 16:24, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2012 16:24

megan fox написа:
MORSKI написа:ПС: Един съвет към теб- когаот пишеш във форум и не познаваш дори 1% от хората в него- не говори какви са били или не са били още повече за майките им и роднините им, капиш!? Защото сигурно аз си изкарвам прехраната поне 10 години преди ти да си се отделила от родителите си, ако въобще си!

Ето сега ще стане грозно! Това няма как да бъде подминато, без отговор от нейна страна...

Морски, с теб се знаем от маса много време, познавам и Антонела Меси, повярвай ми на повече години от теб е и тя живее самостоятелно далеч още преди ти да си почнал да студентстваш. И понеже съм от достатъчно дълго време тук напълно подкрепям мнението й, че фигуративно казано тя има много повече топки от 90% от потребители във форума. ;)

Каквото имахме да си го кажем, си го казахме ;) Аз не оставям да ми се говори така, независимо за кого става въпрос ;) Нормално е когато някой е по-възрастен да работи по-отдавна, но не и повече време ;) Попринцип работя от 15- годишен, а това е далеч преди студентсвото ми. Така че когато не знаеш кой седи от другата страна на монитора е меко казано неуместно да се изказваш така. Толкова от мен по темата ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 сеп 2012 16:25

много радвате как феновете на двата най-подпирани отбора спорите в рамките на 15 страници кой е по-подпирания :roll: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 сеп 2012 16:26

megan fox написа:
MORSKI написа:аз не виждам нищо нормално в троленето. Нито в твоето поведение преди годни, нито в тяхното, нито в това на нашите потребители, които се заяждат.... Ако всички се държаха като Виктор и Зидана, Тибидадо от вашите примерно всичко щеше да е тип, топ. Ама уви...

Действие и противодействие. Трябва ли да се върнем в ученическите години и да ползвам законите на физиката, за да ти го обясня това нещо. Навремето аз ви тролех, като ответна реакция последва това, че вие почнахте да тролите нас. Ок, всичко беше на кантар и на мен не ми пречеше, даже се забавлявах, само че аз спрях да ви троля, а вие продължихте. И тук вече идват новите потребители във форума, които заварват следната картинка: те виждат как част от вашите потребители идват мач след мач да тролят при нас, изнервят се и почват да тролят вас. После се появяват нови потребители при вас, те виждат какво правят нашите и почват те да идват да тролят нас... И така до безкрай, защото всеки се счита за длъжен да защити честта на любимият си клуб и да отговори на провокацията с провокация.

:roll:
Аз не мога да разбера, какво значи "тролене" ? Идвам и отбелязвам грешките на съдията. Ако някой тръгне да ми опонира го подхващам. Това тролене ли е?
Искате да ми кажете, че е по-добре всеки да си седи във форума и да не се получава никаква комуникация между двата лагера? Ми че то така е скучно!
[center]1914[/center]

Върни се в “Барселона”