gunnersbg написа:Очаквам този сезон най-после да имаме и първият съдия вкарал топката в противниковата на Барселона врата със мощен шут, а не само със съдийска свирка. Време е. Играта футбол може да падне още по-ниско.
Уорни
[offtopic]
[/offtopic]Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Antonella Messi » 30 сеп 2012 15:49
gunnersbg написа:Очаквам този сезон най-после да имаме и първият съдия вкарал топката в противниковата на Барселона врата със мощен шут, а не само със съдийска свирка. Време е. Играта футбол може да падне още по-ниско.
[/offtopic]Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 15:53
MORSKI написа:Това казва всичкоНе виждам защо се дърлим- и вашите фенове миналата година ни вдигнаха нервите в нашия раздел, сега ние във вашия.... Оня индивид ФКБ така сме му събрали, че не е истина. Между впрочем той защо не коментира сега, къде е
![]()
Скри се в мишата си дупка..
ПС: ЗА това говоря- аз всичките тея мачове съм ги гледал - обаче не помня конкретните ситуации... Имаш фактологическа памет, което помага в правото. Аз заради това и не записах нещо свързано с право- толкова членове и алинеи не са ми по вкуса да помня.
Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 15:56
hellsgate написа:Ти влез във форума на Юнайтед , та тогава да видиш какво значи тролене по форум. Аз друг форум не съм видял така да се изсипват различни фенове от други отбори и да тролят и изнервят обстановката във форума :D
Мнениеот Antonella Messi » 30 сеп 2012 15:59
MORSKI написа:Antonella Messi написа:Майките си ли дирите тука, господа Недоволни Жалки Хейтърчета? При всяка победа на Барселона форумът се пълни с навлеци, които почват да опяват, да реват, да хленчат, да редят три реда сополи и два реда сълзи.
Това не било мъжко, онова не било мъжко, не било честно, мрън-мяу и пак три реда сополи.
То вашето поведение е много "мъжко" - хленчене и мрънкане. Повечето от вас сигурно още живеят до полата на мама, че при всяко нещо, което не им харесва почват с големия рев от типа " Госпожо, госпожо, пък еди кой си ми взе куклите"
Не ви харесва - има си съдия, който е отсъдил как стоят нещата на терена - ако не съвпада с възвишените ви представи за справедливост, поревете на майчиното рамо, оплачете се от съдията, ако искате пишете на Арменския поп.
Ама поведението ви в този форум е срамно, женско, лигаво и в него НЯМА нищо мъжко.
Честита победа на Барса и всички фенове!
Хейтърите си хейтват, победителите ПОБЕЖДАВАТ!
ахахаха крадеца вика дръжте крадеца! По-големи хейтърчета от феновете на Барса няма. Я се освести малко... Цяла година предния сезон ни опявахте как ни били пдопирали (ахаххахаха така и не го доказахте обаче с факти), а сега каква стана тя! Смешна история! И много говориш нещо за майки, данеби още да си сукаче и да си до мама!
Мнениеот Madridist » 30 сеп 2012 16:02
Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2012 16:03
megan fox написа:MORSKI написа:Това казва всичкоНе виждам защо се дърлим- и вашите фенове миналата година ни вдигнаха нервите в нашия раздел, сега ние във вашия.... Оня индивид ФКБ така сме му събрали, че не е истина. Между впрочем той защо не коментира сега, къде е
![]()
Скри се в мишата си дупка..
ПС: ЗА това говоря- аз всичките тея мачове съм ги гледал - обаче не помня конкретните ситуации... Имаш фактологическа памет, което помага в правото. Аз заради това и не записах нещо свързано с право- толкова членове и алинеи не са ми по вкуса да помня.
Както казах вашият раздел не го следя и не мога да знам кой то колегите ми дали, как и колко ви лази по нервите във вашият раздел, ама нима hajitsu, меренге, а преди и sl321 (той поне взе пример от мен и спря да троли при нас), че дори и Без име не идват след всеки мач да тролят при нас? Нима те не ни провокират. И ако оправдаме собствените си провокации с провокациите на съперика тогава никога няма да има край! Колелото ще си се върти и ще бъде все едно и също. Знаеш, че пиша във форума от ужасно много време (Ноември месец ще станат 4 години)... знаеш и каква памет имам, еми има потребители от феновете на Реал, които откакто са се регистрирали тук във форума не са спрели да ни провокират в раздела ни! Трябва ли да ги изброя с никовете им? Та не се сърдете после, че има наши фенове, които идват да ви тролят вас!
А защо в момента пиша само аз от нашите фенове? Защото отлично знаят, че нямам нужда от помощ и докато аз съм във форума няма да оставя да се плюе по Барса без ответен удар!![]()
Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2012 16:06
Antonella Messi написа:
Обърка тона! Нито ме познаваш, нито някога съм идвала някъде по други форуми да хленча и да плачкам, както правиш ти примерно и още 20 като теб. Адресирай си мненията към мен, само ако лично аз преди това съм ти писала на теб нещо конкретно!
За първи и последен път ти го казвамАз не съм ти пиклата от съседния блок да ми се лигавиш. Майка ми я виждам два пъти в годината, имам повече топки от 90% от мъжете в този форум, защото нито съм хленчалка, нито рева като бебе.Ти и останалите можете да вземете пример от едно момиче в това отношение.
Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 16:12
MORSKI написа:Монетата има две страни. Не се опитвай сега да им изкараш как едва ли не вашите фенове, които киснат и дразнят в нашия форум го правят заради напитеА защо да не е обратното, а? То да беше един ФКБ с мед да го намажеш. Ти линка дето го постна от мача с Майорка е показателен. То е пълно с тролове, които само това чакат и влизат в нашия форум да се заяждат. Намери на кой да го казваш. С теб сме от най-старите и сме спорили още с ника ти с хилядите мерцедеси
Както ти отдавна не влизаш в нашия, така аз във вашия влизам само за "Ел Класико" и сега по изключение просто защото ми писна и бях насъбрал толкова на тези индивиди, дето цяла минала година ни тровиха живота!
Мнениеот Madridist » 30 сеп 2012 16:14
Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2012 16:15
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта