Севиля - Барселона 29.09.12 /23:00/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Antonella Messi
Контакти:

Re: Севиля - Барселона 29.09.12 /23:00/

Мнениеот Antonella Messi » 30 сеп 2012 15:49

gunnersbg написа:Очаквам този сезон най-после да имаме и първият съдия вкарал топката в противниковата на Барселона врата със мощен шут, а не само със съдийска свирка. Време е. Играта футбол може да падне още по-ниско.

Уорни :) и тук ли цапаш с тъпите си писания, откачен врачански боклук?

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 15:53

MORSKI написа:Това казва всичко ;) Не виждам защо се дърлим- и вашите фенове миналата година ни вдигнаха нервите в нашия раздел, сега ние във вашия.... Оня индивид ФКБ така сме му събрали, че не е истина. Между впрочем той защо не коментира сега, къде е :mrgreen: :lol: Скри се в мишата си дупка..

ПС: ЗА това говоря- аз всичките тея мачове съм ги гледал - обаче не помня конкретните ситуации... Имаш фактологическа памет, което помага в правото. Аз заради това и не записах нещо свързано с право- толкова членове и алинеи не са ми по вкуса да помня. :lol:

Както казах вашият раздел не го следя и не мога да знам кой то колегите ми дали, как и колко ви лази по нервите във вашият раздел, ама нима hajitsu, меренге, а преди и sl321 (той поне взе пример от мен и спря да троли при нас), че дори и Без име не идват след всеки мач да тролят при нас? Нима те не ни провокират. И ако оправдаме собствените си провокации с провокациите на съперика тогава никога няма да има край! Колелото ще си се върти и ще бъде все едно и също. Знаеш, че пиша във форума от ужасно много време (Ноември месец ще станат 4 години)... знаеш и каква памет имам, еми има потребители от феновете на Реал, които откакто са се регистрирали тук във форума не са спрели да ни провокират в раздела ни! Трябва ли да ги изброя с никовете им? Та не се сърдете после, че има наши фенове, които идват да ви тролят вас!

А защо в момента пиша само аз от нашите фенове? Защото отлично знаят, че нямам нужда от помощ и докато аз съм във форума няма да оставя да се плюе по Барса без ответен удар! :twisted:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 15:56

hellsgate написа:Ти влез във форума на Юнайтед , та тогава да видиш какво значи тролене по форум. Аз друг форум не съм видял така да се изсипват различни фенове от други отбори и да тролят и изнервят обстановката във форума :D

Какво пък да търся в раздела на МЮ? Аз си гледам Барса и си пиша в нашият раздел. А замисли се дали ако поне от време на време си признавахте, че реферите ви подпират дали щяха да ви тролят толкова много? Както се казва, когато наглеете и се правите все на света вода ненапита няма как да няма и поне една дузина хора, които да ви навират в лицата всеки еди случай, когато ви се помага.

Antonella Messi
Контакти:

Мнениеот Antonella Messi » 30 сеп 2012 15:59

MORSKI написа:
Antonella Messi написа:Майките си ли дирите тука, господа Недоволни Жалки Хейтърчета? При всяка победа на Барселона форумът се пълни с навлеци, които почват да опяват, да реват, да хленчат, да редят три реда сополи и два реда сълзи.
Това не било мъжко, онова не било мъжко, не било честно, мрън-мяу и пак три реда сополи.
То вашето поведение е много "мъжко" - хленчене и мрънкане. Повечето от вас сигурно още живеят до полата на мама, че при всяко нещо, което не им харесва почват с големия рев от типа " Госпожо, госпожо, пък еди кой си ми взе куклите"
Не ви харесва - има си съдия, който е отсъдил как стоят нещата на терена - ако не съвпада с възвишените ви представи за справедливост, поревете на майчиното рамо, оплачете се от съдията, ако искате пишете на Арменския поп.
Ама поведението ви в този форум е срамно, женско, лигаво и в него НЯМА нищо мъжко.

Честита победа на Барса и всички фенове!
Хейтърите си хейтват, победителите ПОБЕЖДАВАТ!

Изображение

ахахаха крадеца вика дръжте крадеца! По-големи хейтърчета от феновете на Барса няма. Я се освести малко... Цяла година предния сезон ни опявахте как ни били пдопирали (ахаххахаха така и не го доказахте обаче с факти), а сега каква стана тя! Смешна история! И много говориш нещо за майки, данеби още да си сукаче и да си до мама!

Обърка тона! Нито ме познаваш, нито някога съм идвала някъде по други форуми да хленча и да плачкам, както правиш ти примерно и още 20 като теб. Адресирай си мненията към мен, само ако лично аз преди това съм ти писала на теб нещо конкретно!
За първи и последен път ти го казвам :) Аз не съм ти пиклата от съседния блок да ми се лигавиш. Майка ми я виждам два пъти в годината, имам повече топки от 90% от мъжете в този форум, защото нито съм хленчалка, нито рева като бебе.Ти и останалите можете да вземете пример от едно момиче в това отношение.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 сеп 2012 16:02

Сега като чета цялата тема около 2/3 от коментарите не са свързани с мача. Нека поне се спазва някакъв нормален тон, в крайна сметка си мисля, че за един средноинтелигентен човек, не е чак толкова трудно да спазва някаква култура на поведение . Да знам, че във спортен форум е напълно нормално да има спорове, но все пак нека има някаква граница.
Относно съдийството - винаги на големите отбори се е помагало най-много. Да знам, че е несправедливо, но за съжаление животът като цяло е несправедлив. Мегън,мога да се обзаложа , че аналогична ситуация на тази на Игуаин в наказателното поле на Барселона, Манчестър Юнайтед и т.н. в 95 - та минута никога няма да се свири . Пресен пример от миналата година - Бускетс в 90-та минута изби с юмрук една топка при гостуването на Висенте Калдерон , и тогава също не беше отсъдена дузпа.
Няма как да пропусна да кажа няколко думи за мача. Гледах малко от първото полувреме и второто след 60-та. Мисля, че равния беше най-заслужения резултат. Изгонването на Медел беше ключово за крайния изход, защото дотогава той опази напълно Меси, а в крайна сметка накрая именно Меси подаде на Вия за победния гол (ако не се лъжа Меси подаде и на Фабрегас за втория му гол) . В същото време, няма как да кажа на черното бяло и да не поздравя Барселона за духа, който показват вече в няколко мача - с Осасуна обърнаха накрая, с Гранада също, вчера след 0:2 не се предадоха и спечелиха срещата. Поне дотук в първенството, това е основната разлика между миналия и сегашния сезон при каталунците. Тогава губеха точки накрая, а сега е точно обратното. Мисля, че Барселона дори и да не бяха спечелили на Санчес Писхуан, шест точки в Примера са твърде много и трудно ще стане някакъв обрат за първенството. Другата седмица, всичко различно от победа на Реал Мадрид на Ноу Камп, ще означава почти сигурна титла за каталунците ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2012 16:03

megan fox написа:
MORSKI написа:Това казва всичко ;) Не виждам защо се дърлим- и вашите фенове миналата година ни вдигнаха нервите в нашия раздел, сега ние във вашия.... Оня индивид ФКБ така сме му събрали, че не е истина. Между впрочем той защо не коментира сега, къде е :mrgreen: :lol: Скри се в мишата си дупка..

ПС: ЗА това говоря- аз всичките тея мачове съм ги гледал - обаче не помня конкретните ситуации... Имаш фактологическа памет, което помага в правото. Аз заради това и не записах нещо свързано с право- толкова членове и алинеи не са ми по вкуса да помня. :lol:

Както казах вашият раздел не го следя и не мога да знам кой то колегите ми дали, как и колко ви лази по нервите във вашият раздел, ама нима hajitsu, меренге, а преди и sl321 (той поне взе пример от мен и спря да троли при нас), че дори и Без име не идват след всеки мач да тролят при нас? Нима те не ни провокират. И ако оправдаме собствените си провокации с провокациите на съперика тогава никога няма да има край! Колелото ще си се върти и ще бъде все едно и също. Знаеш, че пиша във форума от ужасно много време (Ноември месец ще станат 4 години)... знаеш и каква памет имам, еми има потребители от феновете на Реал, които откакто са се регистрирали тук във форума не са спрели да ни провокират в раздела ни! Трябва ли да ги изброя с никовете им? Та не се сърдете после, че има наши фенове, които идват да ви тролят вас!

А защо в момента пиша само аз от нашите фенове? Защото отлично знаят, че нямам нужда от помощ и докато аз съм във форума няма да оставя да се плюе по Барса без ответен удар! :twisted:

Монетата има две страни. Не се опитвай сега да им изкараш как едва ли не вашите фенове, които киснат и дразнят в нашия форум го правят заради напите :lol: А защо да не е обратното, а? То да беше един ФКБ с мед да го намажеш. Ти линка дето го постна от мача с Майорка е показателен. То е пълно с тролове, които само това чакат и влизат в нашия форум да се заяждат. Намери на кой да го казваш. С теб сме от най-старите и сме спорили още с ника ти с хилядите мерцедеси :lol: Както ти отдавна не влизаш в нашия, така аз във вашия влизам само за "Ел Класико" и сега по изключение просто защото ми писна и бях насъбрал толкова на тези индивиди, дето цяла минала година ни тровиха живота!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2012 16:06

Antonella Messi написа:

Обърка тона! Нито ме познаваш, нито някога съм идвала някъде по други форуми да хленча и да плачкам, както правиш ти примерно и още 20 като теб. Адресирай си мненията към мен, само ако лично аз преди това съм ти писала на теб нещо конкретно!
За първи и последен път ти го казвам :) Аз не съм ти пиклата от съседния блок да ми се лигавиш. Майка ми я виждам два пъти в годината, имам повече топки от 90% от мъжете в този форум, защото нито съм хленчалка, нито рева като бебе.Ти и останалите можете да вземете пример от едно момиче в това отношение.

Нищо не съм объркал! Ти точно пък също не ме познаваш, че да говориш каквосъм правил аз или не! Точно пък аз най-малко се интересувам от вашия форум и влизам тук на високосна година както се казва... Обаче ми писна от вашите хейтърски потребители и техните мнения след всеки мач на Реал мималата година как ни "били подпирали" и реших да видя какви ги пишете във форума. И пак се хванах за главата. Така че не ми говори глупости, защото точно от вашите хейтърски мнения ми е дошло до гуша. И бъд така добър/ добра не те знам от какъв пол си, другия път като пишеш нещо подобно да си поне малко запознат/а със ситуацията! И нито те знам каква/ какъв си, нито ме интересуваш! Ясно! Не те знам дали имаш топки (много лошо, ако си момиче и имаш :lol: ), обаче пишеш изключително арогантно и грубо за момиче! Да не говорим, че говориш наизуст! И, ако има 20 фена на Реал, които да влизат тук и да "тровят", то миналата година имаше 40 такива на Барселона в нашия форум!

ПС: Един съвет към теб- когаот пишеш във форум и не познаваш дори 1% от хората в него- не говори какви са били или не са били още повече за майките им и роднините им, капиш!? Защото сигурно аз си изкарвам прехраната поне 10 години преди ти да си се отделила от родителите си, ако въобще си!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 сеп 2012 16:12

MORSKI написа:Монетата има две страни. Не се опитвай сега да им изкараш как едва ли не вашите фенове, които киснат и дразнят в нашия форум го правят заради напите :lol: А защо да не е обратното, а? То да беше един ФКБ с мед да го намажеш. Ти линка дето го постна от мача с Майорка е показателен. То е пълно с тролове, които само това чакат и влизат в нашия форум да се заяждат. Намери на кой да го казваш. С теб сме от най-старите и сме спорили още с ника ти с хилядите мерцедеси :lol: Както ти отдавна не влизаш в нашия, така аз във вашия влизам само за "Ел Класико" и сега по изключение просто защото ми писна и бях насъбрал толкова на тези индивиди, дето цяла минала година ни тровиха живота!

Ами честно да си кажа, причината да има такава вражда поне тук във форума съм аз! Навремето, когато 90% от сегашните фенове на Барса във форума ги нямаше аз бях този, който ви тролеше и провокираше най-много! Почти нямаше ден, в който да не се заяждам с вас (с теб, с Виктор и Зидан най-вече) и това е факт. И това предизвика ответната реакция на част от по-старите ви фенове във форума да идват да тролят нас в нашият раздел. Само, че аз отдавна спрях да ви троля вас, но вашите хора така и не спряха да идват да провокират нас. И когато сравнително по-новите потребители (на фона на мен и теб над 98% от потребителите във форума са такива) виждат какво правят вашите фенове в нашият раздел, без да знаят, че това се дължи заради едно времешното ми поведение... най-нормалната за тях реакция е те да идват и да провокират вас.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 сеп 2012 16:14

Прекалено много се вкарвате в матрицата. ;) Животът не е чак толкова сложен .За всички има място под слънцето. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2012 16:15

аз не виждам нищо нормално в троленето. Нито в твоето поведение преди годни, нито в тяхното, нито в това на нашите потребители, които се заяждат.... Ако всички се държаха като Виктор и Зидана, Тибидадо от вашите примерно всичко щеше да е тип, топ. Ама уви...

Върни се в “Барселона”