Норич - Ливърпул (29.09.12,, 17:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bossar
Контакти:

Re: Норич - Ливърпул (29.09.121,, 17:00 ч.)

Мнениеот bossar » 30 сеп 2012 00:11

Ливърпул са направили 734 подавания днес, което е и рекорд от създаването на Премиер лигата!!!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 30 сеп 2012 00:12

john barnes написа:
styopa написа:Аз поради проблем с интернета гледах само първото полувреме + головете.
Поздравления за момчетата изнесоха доста силен за възможностите си мач.Като цяло много стабилно стояме от това което гледах с малки изключения.
Положителните неща са доста.Триото Алън-Сахин-Джерард изигра страхотен мач.Всеки си имаше добрите моменти и доста си помагаха един на друг.За малко време което са заедно показаха днес идеален синхрон.Суарес му тръгна мача и отбеляза доста голове.Сусо и Стърлинг в офанзивен план също се справиха на добро ниво.В защита има на къде да се работи,но там след напускането на Стив Кларк е нормално да сме по-слаби спрямо предната година.Все пак Агер макар и не на 100% си беше много стабилен,а Джонсън като цяло си владееше лявото крило.
Отрицателните неща според мен са в дясно на крилото в защитата стояхме като цяло зле.Сусо почти не се връщаше да си покрива човека,а Уиздъм на моменти беше леко неориентиран.Все пак и двете момчета това са им кажи речи дебютни срещи и е нормално да си правят грешки.Друго отрицателно е Рейна.За вратар от такава класа е недопустимо да влиза в такава дупка каквато е в момента.Може би няколко сухи мрежи биха му се отразили добре.При него всичко е въпрос на време... класата и опита си го има.

нищо не си гледал,щом казваш,че уиздъм е бил неориентиран.през неговата зона,норич нямаха свястна атака...даже си беше много стабилен за дебютант във лигата.

Аз пък за триото в центъра не съм съгласен. Някак не могат да се синхронизират засега в дефанзивен план, при много атаки на Норич ги оставяхме да стигнат необезпокоявани до наказателното ни поле и едва тогава се опитвахме по-сериозно да им отнемем топката. Днес мина, но по подобен начин играха халфовете ни срещу Арсенал и помните какво стана.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 сеп 2012 10:25

Karsa Orlong написа:Аз пък за триото в центъра не съм съгласен. Някак не могат да се синхронизират засега в дефанзивен план, при много атаки на Норич ги оставяхме да стигнат необезпокоявани до наказателното ни поле и едва тогава се опитвахме по-сериозно да им отнемем топката. Днес мина, но по подобен начин играха халфовете ни срещу Арсенал и помните какво стана.

Ами нормално.От това трио в дефанзивен план не може да се очаква кой знае колко много.Тримата са по скоро офанзивни играчи.Все пак като цяло за мен що годе стабилно стояха(поне от това което гледах нали..).

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 30 сеп 2012 10:52

styopa написа:
Karsa Orlong написа:Аз пък за триото в центъра не съм съгласен. Някак не могат да се синхронизират засега в дефанзивен план, при много атаки на Норич ги оставяхме да стигнат необезпокоявани до наказателното ни поле и едва тогава се опитвахме по-сериозно да им отнемем топката. Днес мина, но по подобен начин играха халфовете ни срещу Арсенал и помните какво стана.

Ами нормално.От това трио в дефанзивен план не може да се очаква кой знае колко много.Тримата са по скоро офанзивни играчи.Все пак като цяло за мен що годе стабилно стояха(поне от това което гледах нали..).

Викаш друго си е със световна класа като Хендерсън и Адам. :)

Потребителски аватар
shelvey33
Контакти:

Мнениеот shelvey33 » 30 сеп 2012 11:12

liverpool96 написа:
styopa написа:

Викаш друго си е със световна класа като Хендерсън и Адам. :)

Те са "таланти" к'во знаеш ти :lol:
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 30 сеп 2012 12:59

Викам друго си е с Лукчо ;)

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 30 сеп 2012 14:13

Преди мача:
Джерард: След мача с Юнайтед, ще почнем да побеждаваме
Суарес: Ще почна да вкарвам и победите ще дойдат
Няма какво повече да се каже, честито, с малко закъснение! :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 30 сеп 2012 16:01

Karsa Orlong написа:
john barnes написа:
styopa написа:Аз поради проблем с интернета гледах само първото полувреме + головете.
Поздравления за момчетата изнесоха доста силен за възможностите си мач.Като цяло много стабилно стояме от това което гледах с малки изключения.
Положителните неща са доста.Триото Алън-Сахин-Джерард изигра страхотен мач.Всеки си имаше добрите моменти и доста си помагаха един на друг.За малко време което са заедно показаха днес идеален синхрон.Суарес му тръгна мача и отбеляза доста голове.Сусо и Стърлинг в офанзивен план също се справиха на добро ниво.В защита има на къде да се работи,но там след напускането на Стив Кларк е нормално да сме по-слаби спрямо предната година.Все пак Агер макар и не на 100% си беше много стабилен,а Джонсън като цяло си владееше лявото крило.
Отрицателните неща според мен са в дясно на крилото в защитата стояхме като цяло зле.Сусо почти не се връщаше да си покрива човека,а Уиздъм на моменти беше леко неориентиран.Все пак и двете момчета това са им кажи речи дебютни срещи и е нормално да си правят грешки.Друго отрицателно е Рейна.За вратар от такава класа е недопустимо да влиза в такава дупка каквато е в момента.Може би няколко сухи мрежи биха му се отразили добре.При него всичко е въпрос на време... класата и опита си го има.

нищо не си гледал,щом казваш,че уиздъм е бил неориентиран.през неговата зона,норич нямаха свястна атака...даже си беше много стабилен за дебютант във лигата.

Аз пък за триото в центъра не съм съгласен. Някак не могат да се синхронизират засега в дефанзивен план, при много атаки на Норич ги оставяхме да стигнат необезпокоявани до наказателното ни поле и едва тогава се опитвахме по-сериозно да им отнемем топката. Днес мина, но по подобен начин играха халфовете ни срещу Арсенал и помните какво стана.

Беше голям кеф да се гледа как играем вчера,и как израстваме със всеки следващ мач.В нападение бяхме перфектни,само на Стърлинг му трябва гол,за да почне да атакува и вратата не само да финтира и подава...Но във фаза защита положението хич не е розово.Наистина Лукас липсва,Алън се нагърбва с неговите задачи,и въпреки че се справя добре,не е типичен разбивач,да спира контри.Сусо( като всяко техничарче) не му се помагаше мнг,мнг в защита,първите 20 мин Уиздъм няколко пъти липсваше в зоната си и Шкъртъл трябваше да го покрива,но им е простено тепърва ще си изчистват играта малките.Въпросът е,че пак пуснахме голове след свръх елементарни грешки и пак са обичайните заподозрени-Рейна,Шкъртъл(следващия мач ще е Г.Джонсън)-добре,че Суарез имаше супер ден и му влязаха положенията,иначе пак щяхме да си скубем косите след поредните пропуснати точки.Пуснали сме 12 гола досега,само два отбора са с повече.Това си е направо трагедия.Дано се подобрим и в защита,а както споменахте в предната тема наистина С.Кларк липсва мнг,защото супер я чува защитата и със скромния УБА е пуснал само 4.Аз се радвам за него,защото отдавна заслужаваше да е станал старши...Ама както и да е- супер играхме и беше наистина кеф да се гледа такъв Ливърпул :!:

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 30 сеп 2012 17:46

Стивън Кларк е страхотен специалист, но никакъв лидер, тъй че погрома за УБА предстои. Иначе за помощник цяла Англия го призна за най-добрият.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 30 сеп 2012 19:54

Отново същият стил със същите подавания предимно в защита. Добре, че имахме късмет при 3 от головете иначе отново най-много точка. И поредното доказателство, че единствено Сусо гледа топката да се разиграва зад центъра

Върни се в “Ливърпул”