Червени_шампиони написа:Не, и на футболни срещи да залагам и на какъвто и да е друг спорт никога не познавам, затова бях против Кубрат Пулев..суеверен съм.
Да си жив и здрав!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Червени_шампиони написа:Не, и на футболни срещи да залагам и на какъвто и да е друг спорт никога не познавам, затова бях против Кубрат Пулев..суеверен съм.
MORSKI написа:soad написа:Браво на Кубрат! Не разбирам много от бокс, но останах възхитен от ударите му. Нека има сблъсък с Кличко, едва когато се чувства напълно готов!
И един въпрос малко извън темата - защо няма професионален бокс на Олимпиадата?
защото на Олимпиадата няма професионалисти- с изключение на тениса, волея и баскетбола... Неслучайно футбола са до 21 годиниПоне такава е идеята- да е на аматьорски начала. Друг въпрос е, че откакто се появиха Болтове и Фелпси и химията нещата не стоят така!
Браво на Кобрата! Смаза го
Червени_шампиони написа:Устинов ще бие Кобрата.
veni__85 написа:MORSKI написа:soad написа:Браво на Кубрат! Не разбирам много от бокс, но останах възхитен от ударите му. Нека има сблъсък с Кличко, едва когато се чувства напълно готов!
И един въпрос малко извън темата - защо няма професионален бокс на Олимпиадата?
защото на Олимпиадата няма професионалисти- с изключение на тениса, волея и баскетбола... Неслучайно футбола са до 21 годиниПоне такава е идеята- да е на аматьорски начала. Друг въпрос е, че откакто се появиха Болтове и Фелпси и химията нещата не стоят така!
Браво на Кобрата! Смаза го
И от друга гледна точка , като гледаш този мач, за 12 дена едва ли има човек който да изиграе около 4 такива срещи (1/8 , 1/4 , 1/2 финали и финал).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост