Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
SuperSpurs написа:Честита победа на всички фенове на Тотнъм.
Бих искал да поздравя и феновете на Юнайтед за играта на отбора Ви през 2-рото полувреме.
Страхотен мач като цяло и спиращи дъха 95 минути. Чакаме Ви на Уайт Харт Лейн за дубъла
MuFc1878 написа:United_rz написа:Две 100 % дузпи и 2, които са 50 на 50, да видим къде са сега мишоците дет реваха какъв съдийски отбор сме :Д Та за мача -> Истината е, че с тая игра и с тези играчи, не мисля, че имаме шанс да станем шампиони, освен ако не бъде привлечен класен защитник и дефанзивен полузащитник зимата(като Фелайни например)!
Според мен ще се вземат такива играчи... вижда се, че там имаме сериозни проблеми!
Bianco написа:Честита победа на феновете на Спърс.
Смешното в цялата ситуация обаче е че очевадните дузпи в полза на Юнайтед не се споменяват от скаузъри и т.н Ама иначе Фърги=ФА,нали?
rebel_ написа:MuFc1878 написа:United_rz написа:Две 100 % дузпи и 2, които са 50 на 50, да видим къде са сега мишоците дет реваха какъв съдийски отбор сме :Д Та за мача -> Истината е, че с тая игра и с тези играчи, не мисля, че имаме шанс да станем шампиони, освен ако не бъде привлечен класен защитник и дефанзивен полузащитник зимата(като Фелайни например)!
Според мен ще се вземат такива играчи... вижда се, че там имаме сериозни проблеми!
Дано, ама според мен няма да вземат. Пък и имаме доста контузени защитници. Като се оправят, нещата там ще тръгнат. Остава обаче проблема при средните
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта