Браво Ванка!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

FIDEL
Контакти:

Re: Браво Ванка!!!

Мнениеот FIDEL » 03 сеп 2009 18:30

cska_90 написа:Съгласен съм с Иван Иванов!
Определено това е подигравка-викнаха го при мъжете,после го пратиха при младежите!И аз да съм и аз ще откажа!

Що не заключиш тази УМНА тема? Изби ли комплекса зад компа, с цялата "власт", която имаш - модераторската.....? мишленце.....

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 18:31

Защо да играе?
За да се изтъпани онзи алкохолик Колев след мача и да заяви че Ванката бил провалил отбора- :lol: :lol: :lol: -при положение,че само той игра на ниво тогава.Или да каже че Карджата е некадърен вратар??
Напълно нормално е д аоткаже!!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 18:32

FIDEL написа:
Определено това е подигравка-викнаха го при мъжете,после го пратиха при младежите!И аз да съм и аз ще откажа!

Що не заключиш тази УМНА тема? Изби ли комплекса зад компа, с цялата "власт", която имаш - модераторската.....? мишленце.....

И защо трябва да я заключвам тази тема?А за комплексари недей да говориш-видяхме те с мнението в предната тема- ;)
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 03 сеп 2009 18:36

BGarmy написа:
a boy named goo написа:Абе, оставете Стоилов, способен треньор е, каквото и да си говорим е един малкото качествени български специалисти. Нека вика когото си поиска, в крайна сметка, неговата глава е на дръвника, ако се провали изхвърча.

Значи до там я докарахме щом е бил качествен треньор. :shock:
Тоя човек не може да мотивира никой, да изоре тревата, да замирише на изгоряло след това,видя се мадона може но не и зетя и синът.
Иначе браво на Ванката,ясно се вижда че няма място при играчи които играят в Б група и В.

За съжаление към този момент нямаме по-качествени.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

FIDEL
Контакти:

Мнениеот FIDEL » 03 сеп 2009 18:39

cska_90 написа:
FIDEL написа:

И защо трябва да я заключвам тази тема?А за комплексари недей да говориш-видяхме те с мнението в предната тема- ;)

Защо да не я заключиш? Всеки нормален гражданин на България ( не розов фен ), би се възмутил от решнието на супер-героя Ванката.... А тук се издига на пиадестал.... Това е анти-българищина. Но за теб това е УМНА тема... Какво комплексарско видя бе, тарикат? Пускаш ли си SNAP - The power, когато заставаш зад компа и си турбо гъзар? Властта на модератора... На бас , че си трътлест, с очила, пъпчасал и бицепс 18 см....

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 18:47

[offtopic]Fidel,

Сори ама не позна-58 кила съм,без очила и пъпки и СНАП не съм го чувал ками ли да го слушам.А сега на бас че ще си починеш 7 дена![/offtopic]
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 сеп 2009 18:48

Съвсем нормална реакция на Иванов. Мишките първи се крият при потъващ кораб. И по-добре, без неадекватната му игра в националните гарнитури ще имаме повече шанс. Не знам как играе в цска и не ме интересува, но последните мачове караджов, иванов и тошев като че ли играха за противника.

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Мнениеот red leno » 03 сеп 2009 18:52

Браво ВАНКА данети пука какво пишат ГОВЕДАТА ти нямаш място в отбор с треньор МЪРЛЬО и директор ПУРАТА с педераската обеца на когото теренът на В. ЛЕВСКИ му миришело на умряло при този треньор след мача в събота и отбора ще замирише на умряло. След мача в събота националния ще има нов треньор.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 18:52

tprodanov написа:Съвсем нормална реакция на Иванов. Мишките първи се крият при потъващ кораб. И по-добре, без неадекватната му игра в националните гарнитури ще имаме повече шанс. Не знам как играе в цска и не ме интересува, но последните мачове караджов, иванов и тошев като че ли играха за противника.

Караджов-ти нормален ли си -за 5 мача къде видя грешка на Карджов пък ти- :shock: :shock: :shock: :shock:
При положение че е допуснал за 5 мача един гол!
Изображение

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Мнениеот red leno » 03 сеп 2009 18:53

Браво ВАНКА данети пука какво пишат ГОВЕДАТА ти нямаш място в отбор с треньор МЪРЛЬО и директор ПУРАТА с педераската обеца на когото теренът на В. ЛЕВСКИ му миришело на умряло при този треньор след мача в събота и отбора ще замирише на умряло. След мача в събота националния ще има нов треньор.

Върни се в “Национален отбор”