Петков написа:Голям плач, голямо нещо...
Загубихме две точки с човек по-малко, чудо голямо. Къде пише, че трабва да вземем всички мачове? Всеки изпитва трудности в даден момент, никои не е застрахован от такива срещи! Яд ме е , но дори Гаджев не обвинявам. Да, можеше да се сдържи, но провокацията, честите груби влизания и авантите на съдията биха отприщили и мен! В мач с 10 играчи за 45 мин. и слаб съдия, хиксът си е направо добре.
Предлагам провокаторчетата и всички, които хулят в момента, да изчакат още два кръга и тогава да плюят

"Един хикс и форумните фенове почнаха да плачат ;("
...
Не е задължително "Левски" да побеждава във всички мачове. Но отборът би трябвало да изглежда по съвсем различен начин на фона на непрекъснато изразяваните претенции за изграждане на нов, шампионски състав, способен за достойно представяне в ЕКТ. По съвсем различен начин би трябвало да се анализират победите и загубите. Уви, критиката е насочена към "форумните фенове", "провокаторчетата" и "всички, които хулят". Тези, които не изпаднаха в екстаз от победата срещу "Сараево" и уверенията на самообявилите се за "истински левскари", че "сме много по-добри и на реванша ще ги смачкаме", а си позволиха да критикуват отбора, да посочват многото слабости. След една седмица... Тези "разбирачи" вместо да се възторжено да сипят пламенни дитирамби за шестте поредни победи отбелязваха неубедителната игра на отбора и в частност на някои от провъзгласените и провъзгласяване за легенди.
Естествено, че Гаджев не трябва да бъде обвиняван.
Той отбеляза гол на "Лил"!!! Той получава непрекъснати похвали от ръковоството и "най-верните фенове". Какво като специалитетът му е да си изкарва картони? В интерес на истината не може да се отрече, че много често му се спестяват. Какво като трудно може да се посочи с какво друго, освен с нежеланието на никой отбор да го привлече, заслужава мястото си в отбора? Той е много добър!
Някои си позволяват да критикуват Христо Йовов. Те спомнят ли си гола му срещу "Олимпик"? Той може да даде още мнооого на "Левски". Трябва да играе във всички мачове. За да му честваме много юбилеи. След 10 години и 500 мача със синята фланелка. Ако намалят броя на отборите, респ. мачовете в "А" група може и след 12 или 15 години.
Няма смисъл да продължавам с други легенди. Априори трябва да се приеме невинността на ръководството. То не е виновно за озадачаващите състави и странните трансфери... За всичко са виновни другите отбори, терените, времето, необиграния състав (вече е средата на полусезона!), съдиите (дори и днес!!!)...
Аз обаче ще си позволявам да критикувам когато не съм доволен от играта и резултата. Няма да чакам още два кръга. Без да плача и да плюя. Въпреки че сигурно ще получавам обидни квалификации. Защото съм привърженик на "Левски". Обикновен привърженик. Не съм от най-големите, най-истинските, непрекъснато поучаващи ни
фенове. Някои от които аз наричам обикновени клакьорчета. Бих употребил и другото значение на добилата гражданственост английска дума. Само да не се наложи след два кръга да се убеждаваме, че невинаги може да се побеждава, но ние сме "Левски" и ще се борим докрай т.н. Познато нали. От няколко сезона.