Манчестър Юнайтед - Тотнъм | Събота, 29.09.2012 | 19:30
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Тотнъм | Събота, 29.09.2012 | 19:30
momchil написа:Нито смятам да се оплаквам от футболистите,нито смятам да се оплаквам от решенията на Фърги,нито пък от съдията.Само искам да благодаря на момчетата че показаха този хъс който ни липсваше през първата част,е,този път не се получи,но няма никакво значение.
UNITED TILL AND DIE!
+1878
Честито на феновете на шпорите.

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
- cantonaFAN
- Контакти:
momchil написа:Нито смятам да се оплаквам от футболистите,нито смятам да се оплаквам от решенията на Фърги,нито пък от съдията.Само искам да благодаря на момчетата че показаха този хъс който ни липсваше през първата част,е,този път не се получи,но няма никакво значение.
UNITED TILL AND DIE!
!!!

I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.
THAT'S WHY I LIVE UNITED
Две 100 % дузпи и 2, които са 50 на 50, да видим къде са сега мишоците дет реваха какъв съдийски отбор сме :Д Та за мача -> Истината е, че с тая игра и с тези играчи, не мисля, че имаме шанс да станем шампиони, освен ако не бъде привлечен класен защитник и дефанзивен полузащитник зимата(като Фелайни например)!
- MagicMoments
- Контакти:
Оф не не не не ...Браво АВБ ............... Браво на Тотнъм и футболистите успяха.................Юнайтед се хвърлиха много здраво второто полувреме и само 2 греди спасиха Тотнъм от загубата на мача,но и двата гола които допуснахме бяха ама многооо леки.Оф какво вълнение самопървото и второто бяха котренно протиоположни...нямаше дузпа за ръката на Сандро,както и това на Кагава,единствените претенции към рефера са за ттова полужение от първото.Първа победа от 2001 над Юнайтед и първа от 1989 на театърааааааааааа
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

United_rz написа:Две 100 % дузпи и 2, които са 50 на 50, да видим къде са сега мишоците дет реваха какъв съдийски отбор сме :Д Та за мача -> Истината е, че с тая игра и с тези играчи, не мисля, че имаме шанс да станем шампиони, освен ако не бъде привлечен класен защитник и дефанзивен полузащитник зимата(като Фелайни например)!
Според мен ще се вземат такива играчи... вижда се, че там имаме сериозни проблеми!
United_rz написа:Две 100 % дузпи и 2, които са 50 на 50, да видим къде са сега мишоците дет реваха какъв съдийски отбор сме :Д Та за мача -> Истината е, че с тая игра и с тези играчи, не мисля, че имаме шанс да станем шампиони, освен ако не бъде привлечен класен защитник и дефанзивен полузащитник зимата(като Фелайни например)!
Еми един път в живота и вие да разберете какво е чувството, макар че 4 дузпи да не са ви дали граничи с история за някой фантастичен филм.....
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- MagicMoments
- Контакти:
Коя е другата 100%.Аз видях само на Нани някъде към 70% дузпа,това на Сандро не беше дузпа за това на Уокър имаше съвсем илюзорен контакт....Е и за на Галас положенията не бяха дузпи
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.

Не успях да гледам мача, но ще гледам репортаж.
Честита победа на феновете на Тотнъм.
Честита победа на феновете на Тотнъм.