Локомотив Сф - Левски 29.09.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив Сф - Левски 29.09.2012
Браво на момчетата. Зарадваха ме много. Поздрави за това че не са се отказали до последно(на домакинства извън ст. Локомотив не стъпвам).
Хахахахаха...СУПЕР СЪМ ЩАСТЛИВ!!!По-най гадния начин им изравнихме.Точно си мислех,че не знам от кога не сме измъквали мач в края!!!Честито на всички левскари и най-вече на SANDI_94!!!!!! 

Ударихме ги точно когато съдията вече не можеше да им помогне,ясно е че в посткомунистическа България трудно ще бием сините ,техните футболни правила срещу нашите футболни умения 1:1.А SANDI_94 милата не я закачайте тя ни е най-ревностния фен.
Последна промяна от james на 29 сеп 2012 19:12, променено общо 1 път.
Честита точка на всички локомотивци.
james написа:Ударихме ги точно когато съдията вече не можеше да им помогне,ясно е че в посткомунистическа България трудно ще бием сините ,техните футболни правила срещу нашите футболни умения 1:1.А SANDI_94 милата не я закачайте тя ни е най-ревностния фен.
А бе като се сетя по рано как ги тупахте по 0:3 на герена, защо да не можете?

Тогава бяхме с 10 класи над тях и квото и да правеха съдиите не им се получаваше ,сега сме само с класа отгоре и е по-лесно да докара мача до равен.
james написа:Тогава бяхме с 10 класи над тях и квото и да правеха съдиите не им се получаваше ,сега сме само с класа отгоре и е по-лесно да докара мача до равен.
Кога ви е последната победа над нас? Сериозно питам, наистина съм забравил.
По релси лази,Левски гази ?

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА