Станишев е новият президент на ПЕС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Станишев е новият президент на ПЕС

Мнениеот blue magic » 29 сеп 2012 16:09

С избирането на Станишев ПЕС определено олеква. Представител на бивша комунистическа партия, син на висш комунистически функционер без пет минути трудов стаж. Явно изповядващите соц идеология на запад продължават доста лековато да се отнасят спрямо проводниците на проруската имперска политика. Но след като са си го избрали, сега да си го търпят, но после да не се оплакват.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 сеп 2012 16:11

RedeviL написа:
Ca7alano написа:трудно проумявам как такъв човек може да бъде избран за ръководен пост. Единствената причина според мен е, че такъв човек най лесно се манипулира и насочва от скритите фигури.

А какъв човек очакваш да изберат?Може би някой като Боко Тиквата..Ако това е твоят образец за подобен пост, не ми се мисли просто!? :o

Не, че го защитавам, обаче наистина ли според теб Станишев и Борисов са единствените два типа хора?Проумейте, че българската действителност е много далеч от европейската и нашите "отговорници" не са единствения тип...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 сеп 2012 16:12

blue magic написа:С избирането на Станишев ПЕС определено олеква. Представител на бивша комунистическа партия, син на висш комунистически функционер без пет минути трудов стаж. Явно изповядващите соц идеология на запад продължават доста лековато да се отнасят спрямо проводниците на проруската имперска политика. Но след като са си го избрали, сега да си го търпят, но после да не се оплакват.

Само че Станишев е ПРЕИЗБРАН, определено ти олекна тук...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 сеп 2012 16:14

Определено е странен избора на Станишко за лице на ПЕС, от него нищо не става и комунягите само губят че той им водач.
За мен би било наистина стряскащо обаче ако тиквеника стане водач на ЕНП !!!
:lol: :lol: :lol:

Иначе за похвала е длъжността на И.Бокова.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 сеп 2012 16:28

futbolqga написа:
RedeviL написа:
Ca7alano написа:трудно проумявам как такъв човек може да бъде избран за ръководен пост. Единствената причина според мен е, че такъв човек най лесно се манипулира и насочва от скритите фигури.

А какъв човек очакваш да изберат?Може би някой като Боко Тиквата..Ако това е твоят образец за подобен пост, не ми се мисли просто!? :o

Не, че го защитавам, обаче наистина ли според теб Станишев и Борисов са единствените два типа хора?Проумейте, че българската действителност е много далеч от европейската и нашите "отговорници" не са единствения тип...

Никъде не съм казал, че Станишев е образец за подръжание, но като се замисля що за човек управлява България, възмущението на колегата над мен ми се струва доста странно.. :)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 сеп 2012 17:12

1912plovdiv написа:
doktora25 написа:
1912plovdiv написа:Сближаване :?: Както сближи милиарди български левове със съветските му господари по проекта Белени ли :?: Чинно изпълнение на заповеди от москва не е сближаване , мой човек, тоя номер в ЕП няма как да мине ;)

Говоря най-вече за икономическо сближаване. Руският пазар да стане по-достъпен за европейските производители и обратното.
И също така политическо сближаване - да бъде разчупен най-после тоя еднополюсен модел на управление на света и силите да бъдат по-уравновесени.
И ако за тебе АЕЦ Белене е "проект", за мен е национална кауза.

Типичен червен демагог със заучени фрази като по-достъпни пазари, сближаване и още един тон празни глупости :lol: А резултатите :?: Видяхме ги за 4 години това сближаване и тия пазари . Ама много добре ги видяхме :lol:
Иначе си прав, че Белене не е просто "проект" . Белене е гнусна продажба на български интереси в посока москва ;)

Може би Станишев не бе постигнал кой знае колко голям напредък откъм сближаването, но поне не действа в противоположната посока като настоящото правителство. И ще ти дам пример с най-големия отрасъл в икономиката ни - туризма. Много добре знаеш, че най-големият дял от чуждестранните туристи по Черноморието заемат руснаци/украинци/молдовци/белоруси и едва след тях са представителите на страните от ЕС. Миналата година имах възможността да отида на 2-3 места на морето и от разговорите си с хора от бизнеса се информирах, че правителството е увеличило туристическите визи на нечуваните до този момент 80 евро на човек (640 лв. на 4-членно семейство), което е донесло огромни загуби. Кризата с 2-те туристически фирми и безсилието и неадекватните действия на държавния апарат показаха пълно неуважение към тези туристи. Във вторият ни по важност отрасъл - енергетиката можеш сам да си дадеш отговорите кой какво е направил.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 29 сеп 2012 17:19

Не ме изненадва тази новина. Все пак в Европа уважават интелигентните хора. Мутрите, тиквите и простите хора са уважавани само в България. По-добра икономическа система от социализъм - комунизъм няма. Затова в Германия и Скандинавските страни са построили комунизма. А ние понеже сме много по-умни от тях живеем в див капитализъм. :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 сеп 2012 17:48

RedeviL написа:
vaskonti написа:
stn написа:Никакви познания нямаш от социализъм. Онова, за което говориш е тиранията на Ленин и Сталин. Вземи да прочетеш "Капиталът" и пак се обаждай

От край време в Европа и всъщност по целия свят се случва едно и също - когато десните са на власт, започват с икономии и финансова дисциплина, което води до натрупване на капитали в държавата. Но от тези икономии населението в един момент започва да недоволства, поради което от време на време избират социалисти да ги управляват. Социалистите, обаче, започват да "вдигат" заплати и пенсии, като използват натрупаните от десните капитали. В един момент парите привършват, от което населението отново е недоволно и отново избират десните, които да натрупат капитали.
И така този кръговрат не спира - едните правят пари, а другите ги харчат като се правят на социално ангажирани.

Много интересно тогава кой, как и защо предизвика световната финансова криза?Защо финансовият пазар в страни като Гърция и Испания е пред колапс?

Гърция фалира точно защото типично по социалистически вдигаха заплати, раздаваха премии и 14 и 15 заплата без всичко това да е оправдано икономически. Къде другаде в Европа и въобще по света го има това нещо, каквото беше в Гърция? Там са свикнали на хиляди екстри и сега са недоволни, че им отнемат 14 и 15 заплата? Екскюзми! Абсолютни наглеци, при това мързеливи колкото си искат! Виж какво става в момента - преди 2 години си договориха първия транш заем, с който да се оправят, а сега преговарят да им се опрости тоя дълг защото са тупани и не са се оправили, а на всичко от горе искат и още пари! Е кажи ми, какво е това? Няма такива нахали!
Освен това аз говоря по принцип, като цяло. Естествено, че винаги можеш да ми покажеш някои изключения, но самата природа на дясната идея е да се правят пари чрез финансова дисциплина, а природата на лявата идея е парите първо да се харчат за доходи и ако остане нещо за инвестиции, тоест за бъдещето, тогава може и да се задели някой лев.
Pichichi написа:vaskonti не е вярно това което си написал !!!
И примера е България, когато Симеон смени Костов фискалния резерв на България никакъв го нямаше -> клонеше към 0 !!!
Управлението на НДСВ и на комунягите оставиха фиск. резрев т.е. пари които не са похарчени почти 8 млрд. лева !!!

А ти помниш ли Костов в какво състояние взе България? Помниш ли какво направи преди него социалистът Виденов?
НДСВ управляваше в периода на огромен икономически растеж в цяла Европа, когато имаше и работа, имаше и пари. Не може да сравняваш един такъв период с такъв като сегашния, когато цял свят е в криза и да заявяваш, че тогава сме били управлявани добре, а сега не. Ще ти припомня, че и благодарение на същото това НДСВ и "гениалната" сделка с облигациите на Велчев, другата година ще плащаме стотици милиони ей така, за нищо.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 29 сеп 2012 18:02

През 2008г. при управлението на Станишев, живота беше 3 пъти по-добър-ФАКТ. Вземете си магистралите, заврете си ги в дирниците и ни освободете от присъствието си!

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 29 сеп 2012 18:03

През 2008г. при управлението на Станишев, живота беше 3 пъти по-добър-ФАКТ. Вземете си магистралите, заврете си ги в дирниците и ни освободете от присъствието си!

Върни се в “Свободна зона”