Марселиньо (Фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rglavchovski

Re: Марселиньо (Фен тема)

Мнениеот rglavchovski » 13 юли 2012 16:32

Между другото двамата бразилци, за които Гонг пише днес, са ваши сигурни нови попълнения. Днес преди обяд преминаха мед прегледи, а Евертон със сигурност в момента заминава с отбора. Доста са дребни и хилави, но все пак са бразилци, така че се не знае нищо. малко са поуплашени, но мисля, че това е нормално. Пожелавам ви успех в ЕКТ, дано влезете в групите. А в Бг шампионат- нека по-добрият победи, по-честният, по-професионалният клуб. Аз съм фен на Левски, но искрено се надявам Бг отборите да последват вашия пример и всички да да успеем да се представим много добре това лято, а защо не и напролет. Желая ви късмет.

p.s. Желая късмет и на ЦСКА включително, обичам Левски много повече, отколкото "мразя" ЦСКА...

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 13 юли 2012 23:33

Спорд мен точно Марселиньо ще направи разликата в двата мача с Динамо Загреб, уникален футболист за мен!

W@y
Контакти:

Мнениеот W@y » 26 юли 2012 13:13

Гочето1913 написа:Спорд мен точно Марселиньо ще направи разликата в двата мача с Динамо Загреб, уникален футболист за мен!

Направия да:) Разлика в броя на играчите:)
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 26 юли 2012 17:11

Чак уникален футболист не е.Има добър демараж,добър поглед върху играта и добър завършващ удар.Това за мен прави равно на един добър футболист,научен,има и фантазия.В България свикнахме да гледаме плява и когато се появи такъв футболист въздишаме по-него,но снощи се видя че и той си има своите кусури и те се дължат на манталитета на бразилските играчи.Глупаво изпросен първи жълт картон,радвам се че голът му с участието на ''дълго рамо'' остана скрит за съдята,защото сме били свидетели на какви ли не подобни бразилски изпълнения,но никога с участието на бг отбор,и накрая този малко пресилен втори жълт картон.Да,преигра малко но Марселиньо бе и ударен през краката,трябваше да остане изправен или да падне веднага,а той направи нещо по средата и това му изигра лоша шега,не само на него но и на храбрия Лудогорец,поздрави от Свищов и горе главите!!!Тази година ще сте шампиони отново,така поне мисля,привърженик съм на ПФК''Левски'',но не мисля че тази година ще са готови...Общо погледнато поне в началото на футболния сезон вие се отличавате със сработеност,избистрен състав,добри смени,фантазия в играта,отлична техника и комбинативност...Не бих казал нищо подобно за друг български тим!Успех!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 юли 2012 11:21

Марселиньо записа статистика - 2 евромача - 2 гола ;)
Жалко за червения картон, но да не го обвиняваме сурово. Аз съм сигурен, че го чукнаха отзад по ходилото. Просто взе неправилното решение да се просне, вместо да се задържи на крака. Но едва ли е очаквал, че така крайно ще го накажат, след като наистина се опитаха да го спънат.
За играта с ръка - също рисков момент. И двете случки не са проблем, ако преди това не беше получил картон. Не трябваше да забравя, че има този негатив. В желанието си да се раздаде максимално прегоря и с него и стопи и приноса си.
Между другото - при играта с ръка зад него имаше друг футболист, който опита от воле да стреля към вратата, но топката не стигна до него. Не видях обаче кой беше.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 юли 2012 19:18

Марсело прави тоя наш Лудогорец да има стил и импровизация ! Няма какво да се сърдя, толкова радост ни е доставил, че тоя нелеп картон е само щрих към пейзажа ..Дано да си вземе поука и да спре с тези симулации или гледане на всяка цена да спечели фаул или дузпа !!. Това ни беше ВТОРАТА загуба с него в състава в официален мач (другата с Литекс 1:2) от общо 38 играни мача !! Талисманче 8-)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 29 юли 2012 11:45

Mnogo tochno kazano @sneik!

P.S. Syjalqvam za latinicata...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 сеп 2012 12:29

Марселиньо:

Ако през декември се появи нещо интересно, ще седнем и ще говорим с президента Кирил До-мусчиев. Тогава може и да се случи нещо.

Според мен все още не сме готови да се разделим с този футболист. Видя се, че само той игра на ниво в ЕКТ и е ключов играч във важните мачове. Ако ще се го продаваме, дано поне да е другата зима след ЕКТ. В момента не вижам кой може да го замести пълноценно. Може би Деко, но и той е на годинки вече и трудно изкарва цял мач. Г.Костадинов направи един, два добри мача на тази позиция, но определено в някой по-заплетен мач ще се види разликата. Далеч съм от мисълта пък Петев да викне някое момче от ДЮШ и да го налага.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 28 сеп 2012 17:26

Срещу Литекс се видя че и Бургзорг може да играе на тази позиция.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 май 2013 13:52

Марселиньо се размина с тежка контузия

Една от звездите на Лудогорец – Марселиньо, стресна сериозно ръководството на шампионите в последния мач на тима. Бразилецът се контузи на загрявката преди срещата с Монтата, а поставената на място диагноза беше скъсан менискус.

Изследвания в София обаче показаха, че травмата му не е толкова сериозна. Той ще трябва да се подложи на артроскопия, но възстановяването му ще отнеме около 15 дни, като ще пропусне съвсем малка част от лятната подготовка на тима.

Заради операцията Марселиньо няма да се прибира до родината си, а ще прекара почивката в България. Още през тази седмица халфът ще замине за морето, където ке е със семейството си.

Все още притеснително обаче е състоянието на друг от играчите на шампионите. Роман Безяк се контузи срещу “Левски”, след което стана ясно, че има разтегнати връзки на глезена. Неговото възстановяване ще бъде малко по-дълго, но от ръководството на тима се надяват той да бъде на линия в най-скоро време. Безяк вече е в родината си Словения, където ще остане до началото на подготовката.

http://ludogorec.net/novina/1569-marsel ... a_kontuziq

Това е добре, защото в колкото и слаба форма да е бразилецът, то той си остава един от най-класните ни играчи. Добре е, че треньорът поне ще има избор дали да разчита на него в ЕКТ. Както видяхме миналата година, това беше един от най-добрите ни футболисти в двата мача. Може би мотивацията е ключът.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”