ЦСКА ще вземе лиценз за Европа! Анкета: Заслужен ли е той?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Заслужен ли е лиценза?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
skank
Контакти:

Re: ЦСКА ще вземе лиценз за Европа! Анкета: Заслужен ли е той?

Мнениеот skank » 28 сеп 2012 10:37

flo написа:
russia написа:
flo написа:Много ми е интересно кой ще се преебе така да се подпише, че си е взел заплатите. Нали после тия пари никога няма да ги видят :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На вас ви замазаха очите за 3 дена ,ама аз само чакам 1 октомври. Фатмаците пак се вързаха :mrgreen:

И 17.02. чакаше, но яде казъка тогаз! Сега си чакай 1.10., после чакай 30.02. - за тебе специално ще дойде и тази дата! :lol: :lol: :lol: И като отнемат лиценза на ЦСКА за Европа кво ще стане? То пък вие като сте с лиценз голям праз - срам след срам! Голяма кярия викаш?

Мен ме топли мисълта ,че всяка сутрин ставате обляни в пот и мисълта за агонията, с треперещи ръце обикаляйки всички спортните сайтове и се молите да не са ви закрили все още.
Това е моя теория и не ангажирам никой с нея! Според мен, на всички чорбари, им има по нещо.

А ти младеж как ставаш сутрин: обикаляш спортните сайтове и се молиш да са ни закрили, белким ни минете по титли. Смешници смешни.

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 28 сеп 2012 10:43

Ivo-Chernomoretz написа:И на Черноморец дали са платили ми е много интересно ?

Защо? Да не ти дължат пари?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 28 сеп 2012 10:45

САМО ЦСКА написа:

А не не въобще не ни дължите пари хич ! Ти явно не си наясно с нещата ? Как ти се струват 700 000 лв ?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 28 сеп 2012 10:45

пиринска бундеслига написа:Къде изчезна анкетата ?

[offtopic]Милките обилно я наакаха и тя изчезна! :mrgreen:[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 сеп 2012 10:47

Modors написа:
leski написа:За 16-те манипулирани мача с дейното участие на ФК Левски ли говориш ? ;)

Хайде сега извади доказателства за тези манипулирани мачове ;)

Немогат ... Защото нямат !
Значи към момента спокойно можем да им викаме клеветници.
В някои страни, клеветниците се разчекват ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CSKA72
Контакти:

Мнениеот CSKA72 » 28 сеп 2012 10:51

Ще успеем ли да изчистим дълговете си до края на работния ден туй е въпроса?Това е най-честия въпрос в последните 24часа,и в следващите ПОСЛЕДНИ-6часа.ЗАЩО ПОСЛЕДНИ?МИ НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ, КОЯ ,БАНКА ЩЕ РАБОТИ ПРЕЗ УИКЕНДА?ТАКА ЧЕ УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,ОЧАКВАЙТЕ УБИЙСТВОТО НА ЛЮБИЯ ОТБОР,СЛЕД САМО ОСТАВАЩИТЕ 6-РАБОТНА ЧАСА.КАКВО ЛИ ЧУДО ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ?ОФ ДАНО СТАНЕ ЧУДОТООО

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 28 сеп 2012 10:52

Ivo-Chernomoretz написа:
САМО ЦСКА написа:

А не не въобще не ни дължите пари хич ! Ти явно не си наясно с нещата ? Как ти се струват 700 000 лв ?

Имах предвид Черноморец на теб лично дали ти дължат пари, че си толкова загрижен! :idea: И като им ги върнат, това какво ще промени в твоя отбор? Няма да "лягате" на Левски може би, знаеш ли кога?

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 28 сеп 2012 10:54

CSKA72 написа:Ще успеем ли да изчистим дълговете си до края на работния ден туй е въпроса?Това е най-честия въпрос в последните 24часа,и в следващите ПОСЛЕДНИ-6часа.ЗАЩО ПОСЛЕДНИ?МИ НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ, КОЯ ,БАНКА ЩЕ РАБОТИ ПРЕЗ УИКЕНДА?ТАКА ЧЕ УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,ОЧАКВАЙТЕ УБИЙСТВОТО НА ЛЮБИЯ ОТБОР,СЛЕД САМО ОСТАВАЩИТЕ 6-РАБОТНА ЧАСА.КАКВО ЛИ ЧУДО ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ?ОФ ДАНО СТАНЕ ЧУДОТООО

Тази събота/утре/ е работен ден,..а има и онлайн разплащания.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 28 сеп 2012 10:55

CSKA72 написа:Ще успеем ли да изчистим дълговете си до края на работния ден туй е въпроса?Това е най-честия въпрос в последните 24часа,и в следващите ПОСЛЕДНИ-6часа.ЗАЩО ПОСЛЕДНИ?МИ НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ, КОЯ ,БАНКА ЩЕ РАБОТИ ПРЕЗ УИКЕНДА?ТАКА ЧЕ УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,ОЧАКВАЙТЕ УБИЙСТВОТО НА ЛЮБИЯ ОТБОР,СЛЕД САМО ОСТАВАЩИТЕ 6-РАБОТНА ЧАСА.КАКВО ЛИ ЧУДО ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ?ОФ ДАНО СТАНЕ ЧУДОТООО

Вземи въздух бе, кво си се развайкал! В събота също се бачка! То да има кой да дава пари, пък ще намерим банка да ги вземе! :mrgreen:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “ЦСКА”