Избухва война ЦСКА - национален отбор заради мениджърски инт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Избухва война ЦСКА - национален отбор заради мениджърски инт

Мнениеот tprodanov » 03 сеп 2009 14:42

Нещо със защитата не съм съгласен. Топчо ако е изчерпан, Вальо Илиев е умрел. Никакво място няма в какъвто и да е било отбор. Топчо и Тунчев е вярната двойка, като може да се мисли и за Котев. Иван Иванов с неадекватните си изчиствания не знам какво му харесвате, ама то скоро ще стане ясно и за него..

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 03 сеп 2009 14:49

tprodanov написа:Нещо със защитата не съм съгласен. Топчо ако е изчерпан, Вальо Илиев е умрел. Никакво място няма в какъвто и да е било отбор. Топчо и Тунчев е вярната двойка, като може да се мисли и за Котев. Иван Иванов с неадекватните си изчиствания не знам какво му харесвате, ама то скоро ще стане ясно и за него..

Явно не си гледал последните мачове на Иван Иванов да казваш, че е с неадекватни изчиствания. За сравнението между Топчо и Вальо Илиев, няма нужда да се коментира, единия се върна от Израел в България и си подритва по селските ни ниви, като играе по 3-4 сериозни мача на сезон, като за 90 минути играе с топката само в половината на противника, а другия играе успорвани мачове всяка седмица и играе като защитник. Отново фенщина и отново...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 сеп 2009 14:51

Никаква война няма - просто капацитета Мъри не ще армейци...Жив и здрав и НАЗДРАВЕ. А защо младите не играят при Иван Колев - ами и те като Ники Михайлов. Къде и поради каква причина не беше на мача с Израел?... Според управата - губел мотивация и бил за мъжете помните ли. Е кво искат тогава от БФС? За татьовото може - за Ванката не може... ЦСКА ЩЕ ПРОДАВА ФУТБОЛИСТИ НА ГОЛЕМИ ОТБОРИ И БЕЗ ВИЗИТКА КАТО НАЦИОНАЛИ... За останалите успех момчета в квалификациите и дано ви върже
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 03 сеп 2009 15:00

Момчета колкото и да пишем тези мнения ги гледаме само ний ФОРУМНИЦИТЕ А НЕ МЪРИТАТА МИХАЙЛОВЦИТЕ И.Т.Н

Потребителски аватар
Adam Ant
Контакти:

Мнениеот Adam Ant » 03 сеп 2009 15:04

На 9 Май го видяхме какъв играч е Звезделинчо. Освен това в националния схемата не е с 3 дефанзивни халфа и 4 бега, та за нашето момче да няма много работа.
aka DrAvalanche

Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

mitko007
Контакти:

Мнениеот mitko007 » 03 сеп 2009 15:07

Напълно прав е Иванов да откаже поканата. Този състав е пълна подигравка с футбола. Докога сте го търпиме този нещастник Mr. Proper. Как може да повика Ил.Стоянов вместо Ив.Иванов......кога го гледа Ил. Стоянов в Япония бе Каун????? Освен това с оглед на почти загубения цикъл обиграването на младите момчета в състава е задължително ыа следващите квалификации. Да не говорим zа имена като Телкийски, Николов, Кишишев..........трагедия !!!!!!!!!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 03 сеп 2009 15:57

redrOck написа:трябва ни треньор чужденец!

На такъв треньор не могат да плащат заплатата и да му казват кой да пуска ;)
Мое мнение: след ЦСКА, Любо ще бъде следващият национален селекционер :roll:

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 03 сеп 2009 16:06

Tom Kruz написа:За вратяря Михайлов съм съгласен с него защото 2 мата други са вече стари Иванков не е вече никак добър а на Петков след мачовете с Дебрецен му нямам доверие.
По мое лично мнение Божидар Митрев е в пъти по-добър от тоя Михайлов ,който е в национала заради татенцето !
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 03 сеп 2009 16:07

не съм съгласен че Благо е по добър от Велизар, въпреки че съм левскар но и не знам как играе сега в Украйна, Иван Иванов е добре в офанзивен план и зле в защита, мисля че и при вас прави доста грешки, колкото до Тунчев ако не беше контузен щеше да е титуляр разбира се , по това спор няма сега не е готов и толкова. Зетя не е лош футболист като за бек.Иван Стоянов беше супер зле като беше в Сливен и всички ревнаха що го викат а сега стана добър , не разбирам как стават тия работи. Може да е добър може да не е аз не знам, има време да докаже, според мене от квартета от Сливен играча е Коста Янев, последно нека дъртите си изкарат тия мачове то не остана много и като ще се прави отбор да се прави после. И последно колкото и да ми е черен пред очите Михайлов е вратар, и ще става още по добър , мястото му е в националния.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 03 сеп 2009 16:09

baltimore написа:
redrOck написа:трябва ни треньор чужденец!

На такъв треньор не могат да плащат заплатата и да му казват кой да пуска ;)
Мое мнение: след ЦСКА, Любо ще бъде следващият национален селекционер :roll:

По-скоро няма да могат да му казват кой да пуска, това със заплатата просто не е сериозно. Щом една Грузия може да си позволи да назначава и уволнява треньори като Клаус Топмьолер и Ектор Купер, значи и ние ще можем да вземем някой по-клесен треньор.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “Национален отбор”