petkan написа:Абе Ицето е готин чичка, ама отвреме навреме му изключва релетоНе му/ни се сърдете. От възрастта е
И вас ще ви застигне
Щях да го оправдая с възрастта,ако се случваше и на теб. Или твоето реле скоро е сменяно ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:Абе Ицето е готин чичка, ама отвреме навреме му изключва релетоНе му/ни се сърдете. От възрастта е
И вас ще ви застигне
subzero написа:petkan написа:Абе Ицето е готин чичка, ама отвреме навреме му изключва релетоНе му/ни се сърдете. От възрастта е
И вас ще ви застигне
Щях да го оправдая с възрастта,ако се случваше и на теб. Или твоето реле скоро е сменяно ???
petkan написа:subzero написа:petkan написа:Абе Ицето е готин чичка, ама отвреме навреме му изключва релетоНе му/ни се сърдете. От възрастта е
И вас ще ви застигне
Тц, още си карам с оригиналното, ама не знам кога ли ще откажеПроблема е, че почвам да давам други дефекти...
И вас ще ви застигне
burgazliqta написа:Ами сипи де. Тамън слагам салатката.
hristo1306 написа:petkan написа:Абе Ицето е готин чичка, ама отвреме навреме му изключва релетоНе му/ни се сърдете. От възрастта е
И вас ще ви застигне
Благодаря, Петьо ! Знам,че ти си истински фен, за разлика от много лалажии ! Другия, е моя приятел елгреко - честно, всичко друго е комуфлаш ! Нека не съм обидил някой - мое мнение е !
burgazliqta написа:Не се притеснявай. Мога да нося. Наздраве.
п.п. Другите сигурно са пазят за неделята.![]()
п.п.2 Вече и мен ме бройте за мачаС мен ще е още едно момче.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост