Ванко да ви е проблема на вас.
Има много предпоставки за да смятам както аз, така и други, че във Враца :"стана нещо".
1 - Върна се Антони Здравков, който също като нашия тренер си е възпитаник на Левски.
2 - Едни футболисти си отидоха други се върнаха и като цяло отборът им беше на 3-4 тренировки
3 - Поведението на нашите футболисти на терена
4 - Договорка по гербова линия ББ не беше ли скоро при тях и не се ли зае и тях да спасява или се бъркам
Като ги насложиш тези неща, какво толкова трудно има човек да се усъмни в загубата ни там.
Достатъчно е да погледнеш и смените на Кокала - същите като срещу ЦСКА на Лаута.
Така, че никак не са малко предпоставките да се усъмни човек в редовността на мача.
Треньорите ще минават ли на детектора? Искам Велев да мине да го видим.
Знам каква "селекция" направихме, гледал съм ги нашите и знам, че не играят като Арсенал, но се иска от тях да вземат един важен мач при това срещу разпадащ се отбор, макар с нов треньор и футболисти и да не можем да ги бием?!

На мен наистина ми е странно и ми е много трудно да повярвам.
Най-вече поведението на самите наши футболисти на терена буди най-много съмнения.
Чисто и просто си споделих мнението - не претендирам за правота.
Колкото до извинение мога и аз като Емил Велев да кажа, че не вярвам в детектора на лъжата, а на честната дума на футболистите.