Дарик и Гонг плащат билета на Бербатов?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Re: Дарик и Гонг плащат билета на Бербатов?

Мнениеот tihomires » 27 сеп 2012 21:06

Страшен ПР трик от страна на Гонг. В стила на Бербатов създадоха "смут" и реклама на сайта. Не знам защо има възмущение от всички, просто Гонг се намесиха в отношенията на Бербатов и Фиорентина като Фулъм. Остана само една пресконференция да направят, за да са спокойни всички.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2012 21:27

Groucho написа:
ros написа:Аз го казах и в горния си поуст.. Всеки сам решава какво да прави. Ти смяташ ли тази инициатива на Дарик за нещо по-сериозно от медиен трик, целящ рейтинг, пари и реклама? Същото е и всеки по-умен намира начин да печели нещо. Сега гонг дали не печели от вдигането на шум около Фиорентина?

Остави ги Гонг и Дарик, разбрах те за тях. Лично мнение за вдигането на такъв шум от страна на Бербатов, теоретично и за всеки футболист, ако искаш? Бягаш от директен отговор по очакван за мен начин. Аз не одобрявам гоненето на цели по такъв начин. Ще дам малко силен пример от твоята област. Да речем, че реша да даря някой орган на някого и след 2-3 дни: сори, исках да вдигна малко шум :mrgreen: Та, лично мнение за подобни похвати и действия?

ОК - навлезе в деликатна и болезнена за много хора тема с донорството, пример, който няма нищо общо със събитието коментирано до сега, но както и да е.
Ако си следил БЕЗПРИСТРАСТНО медийните изяви на Бербатов, в което се съмнявам, трябва да ти е направило впечатление начина му на говорене, изказа, интелекта ... Трудно е да се анализира това от предубедени хората, но хайде да предположим, че не си такъв. Та Митко умело може и създава новини така, че да бъдатдадени и евентуално разбрани посланията. Събира всички медии накуп, а не като много от останалите "звезди" да говори пред приятелите си от медийните среди, поставя проблемите така, че да бъде разбран и от голямата част сеирджии, присъстващи на тези срещи и с премерена реч казва - три дни писахте за мен, пълнихте вестници, сайтове, емисии с моя трансфер, не с този на Божинов, не с този на Рангелов, не с този на Домовчийски примерно. Ако не бях аз нито щяхте да сте тук, нито да има за какво да говорите. Ето ние тръгнахме за Флоренция, но АЗ ДА НЕ СЪМ ИМ КАЗВАЛ!!! Аз работя за вас, създавам ви новини, вие ги отразявате - пито - платено. Естествено много от медиите не го разбраха и се насочиха да съжаляват бедните италианци, видите ли и там е криза, и те онеправдани, и те смутени от решението му да не се прикачи от Мюнхен за Флоренция.
Оставям настрана Фиорентина - те също са страна в спора и ако толкова много са засегнати има начини да си търсят правата. Първата тема беше ПИСМОТО НА ДАРИК. Него коментирахме!!! А относно примера с донорството - отново ще се върна към Бербатов. Той е показал, че умее да използва думите така, както борави с топката - елегантно и премислено. Поведението му по сериозни проблеми трябва да е пример за всички!!! Донорството е такъв и аналогията ти с репликата му, за да е по-разбираем за глуповатите медии е неуместна.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 сеп 2012 21:44

Ros (няма да цитирам, за да не стане дълго), отново даваш мъгляв отговор на един прост въпрос, който изисква лично отношение и едносричен отговор. Но и липсата на отговор е отговор, нъл' тъй? Благодарско за написаното. За донорството - споко. Написах, че ще дам силен пример. С някои неща не се шегувам.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2012 21:50

Groucho написа:Ros (няма да цитирам, за да не стане дълго), отново даваш мъгляв отговор на един прост въпрос, който изисква лично отношение и едносричен отговор. Но и липсата на отговор е отговор, нъл' тъй? Благодарско за написаното. За донорството - споко. Написах, че ще дам силен пример. С някои неща не се шегувам.

За мен Бербатов е прав за себе си като човек, слагащ подписа си за нещо което зависи от него, а не от някой друг!!! И най-подробно обясних, че за да бъде духовит и да не е скучен, обяснявайки ВЗАИМНАТА ПОЛЗА ЗА НЕГО И ЗА МЕДИИТЕ каза това. Фиорентина не бе част от пресконференцията тогава. Както искаш така ме разбирай! Всеки носи глава на раменете си и говори и прави това, коетосметне за добре. Това направиха Гонг, това направи и Бербатов
[offtopic]по отношение на примера ти - той не е силен, той е неадекватен и несъпоставим със събитията, които коментираме ;)[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 сеп 2012 22:00

ros написа:За мен Бербатов е прав за себе си като човек, слагащ подписа си за нещо което зависи от него, а не от някой друг!!! И най-подробно обясних, че за да бъде духовит и да не е скучен, обяснявайки ВЗАИМНАТА ПОЛЗА ЗА НЕГО И ЗА МЕДИИТЕ каза това. Фиорентина не бе част от пресконференцията тогава. Както искаш така ме разбирай! Всеки носи глава на раменете си и говори и прави това, коетосметне за добре. Това направиха Гонг, това направи и Бербатов
[offtopic]по отношение на примера ти - той не е силен, той е неадекватен и несъпоставим със събитията, които коментираме ;)[/offtopic]

Последно: ти ако имаш уговорена среща и са ти изпратени билети за пътя, ще се явиш ли на нея? Само с "Да" или "Не" ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2012 22:03

Groucho написа:
ros написа:За мен Бербатов е прав за себе си като човек, слагащ подписа си за нещо което зависи от него, а не от някой друг!!! И най-подробно обясних, че за да бъде духовит и да не е скучен, обяснявайки ВЗАИМНАТА ПОЛЗА ЗА НЕГО И ЗА МЕДИИТЕ каза това. Фиорентина не бе част от пресконференцията тогава. Както искаш така ме разбирай! Всеки носи глава на раменете си и говори и прави това, коетосметне за добре. Това направиха Гонг, това направи и Бербатов

Последно: ти ако имаш уговорена среща, ще се явиш ли на нея? Само с "Да" или "Не" ;)

Когато тръгна за срещата и ми кажат, че съпругата ми ражда ще се върна при семейството ми, затова отговорът ми е НЕ ;)
[offtopic]това не е казус, на който някой е длъжен да отговори само с ДА или НЕ, просто нещата покрай нас се променят динамично и съм сигурен, че и ти си пропускал срещи в последния момент ;) дори с хубаво момиче[/offtopic]
Последна промяна от ros на 27 сеп 2012 22:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 сеп 2012 22:23

Въпросът не опира до пари, а до некоректност. Нея не може да я оправи никой друг, само този, който я сътвори - Бербатов. Сами по себе си тези пари са жълти стотинки за Фиорентина и не е проблемът точно в това.

Голяма излагация на Гонг.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Lionheart
Контакти:

Мнениеот Lionheart » 28 сеп 2012 12:46

Жалка работа. Милият Митьо, бедният той. Няма кой да му плати билетчето.
А този смешен опит да унижите Фиорентина, които са абсолютно прави, само ви излага.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 29 сеп 2012 15:06

каквото и да направи Бербатов, чарът му пред неговите коленопреклонни последователи остава постоянен.
- отказ от национален отбор;
- очевидна некоректност с партньори,
- ашлашко отношение на пресконференция - намерете си друг нападател, ще дойда да ви оправя футбола и т.н.
- доказан играч за малки мачове без характер - примери да искаш.
а да, и ако някой казва тези истини се превръща в анти-българин.
коленопреклонните фенове на Барби му прощават всичко. те го обичат, обичат - и като играч, а кой знае - може би и като мъж :o .
да сме живи и здрави.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”