Титан! Честни сини очи!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Титан! Честни сини очи!

Мнениеот blue magic » 03 сеп 2009 14:30

Коментарът е много точен - къде е икономическата изгода от такива "безплатни трансфери"? И колко ще получи (по-точно с колко ще бъде ощетена) държавата?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 14:33

Айде обяснете ми само как като се подаряват футболистите-Данчо Митко Събев и Галчев си намалят данъците.Аз доколкото разбирам е точно обратното -колкото по-скъпо е продаден, толкова по-голям разход имам дадената фирма, т.е. по-малки данъци,или не съм прав?
Последна промяна от cska_90 на 03 сеп 2009 14:35, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 03 сеп 2009 14:34

wiseman написа:Направо не е за вярване какви симпатяги влезнаха в БГ футбола! На фона на разни Митьовци,Ганьовци,Дебели свини и какви ли не президенти,тези от Титан направо са Брад Питовците на БГ футбола! Така де! Как иначе! Ами в лакомията на Българския футбол,където всеки гледа да продаде звездите от отбора си за торба пари,Титаните намериха цаката: Пеят химни и гледат мило с "Честните си сини очи"! Така и най-коравите президенти на клубове омекват и .... дават абсолютно без пари звездите си на пичовете от Титан! :o Ако някой си мисли,че не това е истината,ще му кажем НЕЕЕЕ! Не си и помисляйте,че това е поредната маневра да се покрият данъци или да се наложи да се обясняват откъде са тези или онези мангизи! ;) Истината е че президенти и треньори от ранга на Лече,Бала,Галчев и други просто са пленени от чара на Титанаджийте и милите им слова за бъдещи мангизи от трансфери! Песимиста би попитал: А когато сняг забръска? /Разбирай ,наложи се да се вадят пари кеш за кой ли не и какво ли не/ Е тогава ще виновен Батков,БФС, КГБ,ЦРУ и кака Пена,че и била висока заплатата! :lol: Живи здрави,нали ще взимат лига Европа! :lol:

Виж кво теляга. Що не си гледате мижавото отборче,а се бъркате и коментирате където не ви е работа? видяхте правилна политика, потплатена с привличането на качествени играчи и страха ви мирише чак. Пак редовните глупости. Стой си на село и не мисли много.
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 14:35

blue magic написа:Коментарът е много точен - къде е икономическата изгода от такива "безплатни трансфери"? И колко ще получи (по-точно с колко ще бъде ощетена) държавата?

Абе кой ви каза че са безплатни бе- :evil: :evil: :evil: :evil:
Делев е под наем -ти колко искаш да плащаме-5 млн???
За тези от Сливен сумата е 1.2евро+% от бъдещ трансфер-това малко ли ти се вижда???
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 сеп 2009 14:36

cska_90 написа:Айде обяснете ми само как като се подаряват футболистите-Данчо Митко Събев и Галчев си намалят данъците.Аз доколкото разбирам е точно обратното -колкото по-скъпо е продаден, толкова по-голям разход имам дадената фирма, т.е. по-малки данъци,или не съм прав?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Силно се надявам да не се занимаваш с икономика, планиране или счетоводство :mrgreen:

wiseman

Мнениеот wiseman » 03 сеп 2009 14:37

Не съм целял да засегна нито една лесно ранима душица! Просто сега е момента да се замислят някои,как да реагират след 7-8 месеца на неизбежното! Защото: Нека допуснем чисто хипотетично ама мнооого хипотетично,че: По някаква случайност или съдийска несправедливост или по заповед на мустака или Цру! Цска не успее да вземе тази година Лига Европа а догодина ШЛ! Тогава какво става? Ами няма галактически продажби,няма астрономически приходи! И тогава? Лече,Галчо,Малчо и Ала-Бала ще си чакат мангизите ли? Не те са ги взели,само че ние и хазната не знаем! :lol: Е не,че възможен такъв провал за хипер Евробоеца! ;) И ако някой пак не разбира нещо,не съм виновен аз! Заклевам се! ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 14:39

wiseman написа:Не съм целял да засегна нито една лесно ранима душица! Просто сега е момента да се замислят някои,как да реагират след 7-8 месеца на неизбежното! Защото: Нека допуснем чисто хипотетично ама мнооого хипотетично,че: По някаква случайност или съдийска несправедливост или по заповед на мустака или Цру! Цска не успее да вземе тази година Лига Европа а догодина ШЛ! Тогава какво става? Ами няма галактически продажби,няма астрономически приходи! И тогава? Лече,Галчо,Малчо и Ала-Бала ще си чакат мангизите ли? Не те са ги взели,само че ние и хазната не знаем! :lol: Е не,че възможен такъв провал за хипер Евробоеца! ;) И ако някой пак не разбира нещо,не съм виновен аз! Заклевам се! ;)

Питах те нещо?
Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 сеп 2009 14:40

tprodanov написа:
cska_90 написа:Айде обяснете ми само как като се подаряват футболистите-Данчо Митко Събев и Галчев си намалят данъците.Аз доколкото разбирам е точно обратното -колкото по-скъпо е продаден, толкова по-голям разход имам дадената фирма, т.е. по-малки данъци,или не съм прав?

Силно се надявам да не се занимаваш с икономика, планиране или счетоводство :mrgreen:

А дано. :roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 14:41

tprodanov написа:

Не нямам нищо общо но доколкото разбирам е така-пак казвам не разбирам кой знае колко.
Но според мене коклото са по-големи разходите са по-малко данъците(защото печалбата намалява)-поправи ме ако бъркам някъде!
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 сеп 2009 14:42

Айде обяснете ми само как като се подаряват футболистите-Данчо Митко Събев и Галчев си намалят данъците.Аз доколкото разбирам е точно обратното -колкото по-скъпо е продаден, толкова по-голям разход имам дадената фирма, т.е. по-малки данъци,или не съм прав?

ТИ ОБАЧЕ май нарочно го правиш,когато има сделка има комисионни има ДАНЪЦИ втая държава които се плаща процент при дадена сделка,има мениджъри които си искат процентите е как да си ги вземат като няма сделка.цска затова обявиха зимата че не искат никакви мениджъри,затова изгонихте дори данчев.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Футбол - България”