Дарик и Гонг плащат билета на Бербатов?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Дарик и Гонг плащат билета на Бербатов?

Мнениеот ros » 27 сеп 2012 19:51

"Решихме да вдигнем малко смут, някои се бият по кръчми, ние го направихме така, вдигнахме малко шум" - това каза Митко на онази пресконференция... Колко близко, да не кажа аналогично е положението и с това "уникално" писмо. Ефектът от двете - Бербатов се чувства щастлив и истински се наслаждава на футбола, а Дарик и Гонг ще понамажат от кликванията върху статията. Не се учудвайте ако в края на месеца Томислав отново се похвали с рекорден брой влизания в сайта. А колко пари се печелят от това - СТРАШНО МНОГО!!! И Бербатов ще преживее плюнките по негов адрес, и медията ще понапълни касичката си.
Нито Фиорентина ще изпратят отговор, нито Дарик ще продължат напред - в дни като този, в който новините са еднообразни, тази "новина" вдига рейтинг. ОК - няма лошо, всеки сам решава какво да прави. Това стори и Бербатов, така решили и Русев и Александров. Живи и здрави!!!

И отново малко от Бербатов: "Чудя се как да започна. Но явно щом всеки в България разбира от футбол, дава оценки и компетентно мнение, а през живота си тези хора не са ритали футболна топка, така и аз ще почна да давам път на моето мнение...Та тази статия е точно за тези всички "разбирачи", всички завистници, всички злобари, хора, които не могат да спят, когато видят някой човек да преуспява. Е, аз съм един от тези успели хора, които изпитват злобата и омразата на свой гръб.
Има много успeли хора в България и предполагам, че и те се чувстват по същия начин. Аз не мога да говоря от тяхно име, така че ще говоря за себе си. Наслушах се и се начетох на доста неща, особено по мой адрес, идващи точно от такива хора, злобни и завистливи, но както казва един от любимите ми поети: "I AM THE DOG YOU LOVE TO HATE, BECAUSE I AM A BIG SUCCESS". Единственото, което мога да изпитвам към тях, е съжаление...Пиша и за всички тези "журналисти", които си позволяват да интригантстват по мой адрес, хора, които трудно признават успеха ми и не показват респект и уважение. Е, няма как да го получите и от мен.Пиша го това, тъй като много хора трябва да бъдат поставени на мястото си, всяко нещо си има граници". ;)

Е, едва ли Бербатов ще се трогне от тази инициатива. Жалкото е, че уважавана медия като Дарик реши да прави имидж и рейтинг отново на гърба на Митко, прикривайки се зад тази "благородна кауза"... Но както казваше Батето "Айде живи и здрави"!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 27 сеп 2012 19:51

От Гонг ,въобще нямат право да се месят в отношенията м/у Бербатов и Фиорентина! Бербатов е решил да не им плаща и това е! Може да си има някаква причина за това ,която не е известна на всезнаещите български журналисти!
По принцип Гонг ми е основен източник за спортна информация, харесвам повечето журналисти на медията, но в случая ми се струва ,че се изявиха като типични селяндури! :oops:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2012 19:52

шивача написа:вместо да си правят реклама на гърба на най- великият централен нападател в историята на България, да ги дарят на убитият от Гугутката мъж :!:

Да ме извиняваш много, но първо Стоичков е най-великият нападател в историята на България и второ никой нищо няма да плаща!Според мен целта на това писмо е по-скоро осмиване на Д.Бербатов и правене на ПР.. ;)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 27 сеп 2012 19:54

RedeviL написа:
шивача написа:вместо да си правят реклама на гърба на най- великият централен нападател в историята на България, да ги дарят на убитият от Гугутката мъж :!:

Да ме извиняваш много, но първо Стоичков е най-великият нападател в историята на България и второ никой нищо няма да плаща!Според мен целта на това писмо е по-скоро осмиване на Д.Бербатов и правене на ПР.. ;)

Да ме извиняваш много, но първо Гунди е най-великият нападател в историята на България.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 27 сеп 2012 19:56

Уникална излагация от страна на медията, връх на простотията. Нито един от журналистите не е водил преговорите и не си е отлепил задника от удобното столче в студиото, а само е звънял по телефончета и чел по сайтчета и как така решиха да се врат в търговски преговор? Що не платите исканата гаранция от Бойко Борисов ( 200 млн само за среща с него ) и да продължи строежа на АЕЦ "Белене"? Абсолютно същото е.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 27 сеп 2012 19:57

Според мен това е по скоро подигравка с претенциите на Фиорентина ,който не са я закъсали толкова много ,че да си търсят парите от 2 билета за самолет.Томислав винаги има позиция и я защитава. Иначе в журналистиката жалко че е левскар и това му пречи да е обективен.Но в сравнение с Грънчаров е направо цесекар.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 сеп 2012 19:59

amoros написа:Според мен това е по скоро подигравка с претенциите на Фиорентина ,който не са я закъсали толкова много ,че да си търсят парите от 2 билета за самолет.

Да. Обаче требва да имаш повече от 2 байта ум, за да го схванеш....
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 сеп 2012 19:59

RedeviL написа:

извинен си :) но Стоичков е ляво крило, иначе е най-великият Бг футболист за всички времена. Затова конкретизирах поста" централен нападател" ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот itsoVIII » 27 сеп 2012 20:00

amoros написа:Според мен това е по скоро подигравка с претенциите на Фиорентина ,който не са я закъсали толкова много ,че да си търсят парите от 2 билета за самолет.Томислав винаги има позиция и я защитава. Иначе в журналистиката жалко че е левскар и това му пречи да е обективен.

Подигравка е и с Бербатов, и с агента му. Но след като са го написали и са го пратили, ще си понесат и последствията
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 сеп 2012 20:00

T&T написа:

И откъде разбра, че Гугутката е убил някого? Ако си приказваш просто за да се заяждаш, то не ти прави чест.

ами, след като той е управлявал колата, кой да е???
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”