Дарик и Гонг плащат билета на Бербатов?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Дарик и Гонг плащат билета на Бербатов?

Мнениеот Levskar_90 » 27 сеп 2012 18:34

Червени_шампиони написа:
Levskar_90 написа:Гонг е най - тъпия сайт. Лижат задниците на Тонев и Батков.

И на "Титан", и на "Титан"! Тема против тях неможе да се задържи повече от 30 минути.

Да и това го отбелязах. Томислав е на хранилка при батков, а Александров при ТИТАН. Обаче и двамата го играят фенове - дреме им за Левски и ЦСКА, като им пълнят гушите 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 27 сеп 2012 18:38

Левски над всичко! написа:
Levskar_90 написа:Да и това го отбелязах. Томислав е на хранилка при батков, а Александров при ТИТАН. Обаче и двамата го играят фенове - дреме им за Левски и ЦСКА, като им пълнят гушите 8-)

Съвсем скоро ще имаш бан. :lol:

Аз съм над тия неща :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
supportforever
Контакти:

Мнениеот supportforever » 27 сеп 2012 18:46

Не съм писал тук повече от година,но това наистина ме възмути.Вместо да ги дарят за благотворителност или да помогнат с тях на българския футбол,гонгаджиите решили да платят билета на тоя капут и онова влечуго,размотаващо се е него!!!Сещам се как агитириха преди мача България-Италия да се помогне на българите от Босилеград да могат да присъстват на стадиона,вместо сега да дадат тези пари за билета на Барби за транспорт Босилеград-София за мача с Дания,те си правят някакъв тъп PR...

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 27 сеп 2012 19:00

Фиорентина не е опряла до 500 еуро на бившето дърво на МЮ , просто връщането на билетите има някакъв подтекст.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 27 сеп 2012 19:01

Не знам, кой на кого какво ще връща, но да се забиеш в тъпия Лондон вместо да си изкараш старините в уникалната Флоренция си е идиотия от всякъде!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 27 сеп 2012 19:02

Абсолютни глупости...по-голяма тъпотия не бях чел...

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 27 сеп 2012 19:03

Само сметките да не излязат криви. Билети първа класа може и да им струват по 1000-2000 евро : )
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 сеп 2012 19:11

Фиорентина е отбор, който безкрайно уважавам, както и Митко, както и Гонг. Моето скромно мнение е че Фиорентина почнаха да прекаляват с това пискане. За мен случилото се с Митко е едно нормално развитие на нещата, когато даден футболист е искан от не един отбор и то в продължение на много много време. Въпреки че не харесвам английския футбол, а харесвам италианския съм доволен от неговия избор, най-вече защото това е най-доброто решение за неговото семейство. Иначе това което искат да направят Дарик и Гонг според мен не е необходимо, съгласен съм с някои мнения, че би било по-скоро обида към Митко и Фиорентина не виждам с какво толкова са ощетени, та да заслужават да им върнат тия пари, още повече че се отнася за дребна сума.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 27 сеп 2012 19:18

Едно голямо, огромно браво. Най-накрая намериха страхотен начин да се изгъбаркат с Бербатов.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 сеп 2012 19:20

Зле бил сайта , Гонг-а , Томислав....Ами що влизате и пишете коментари във форума , че и Батмана има 6 ник-а , не излиза от форума ден и нощ , ама сайтът бил зле ... Аман от болни хора , търсещи самоизява... :twisted:

ПП: Който си мисли , че някой ще плаща нещо е пълен тъпанар и най-добре да се скрие някъде . Фиорентина не искат парите на Берба , хората са честолюбиви и искат да покажат , че Берба не бил прав :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”