durex написа:
Класата я има, схемата на игра я няма. Имаме много по-добри футболисти от Фиорентина, Рома, Наполи, Милан, само с вас може да се конкурираме в това отношение, просто Страмачони не може да напипа схемата на игра. Играем дефанзивно, защото схемата ни е такава, а не че неможем. Ако излезем с 4-2-3-1 или 4-3-3, със сигурност ще атакуваме повече, но Страмачони нещо го играе предпазливо и не залага на офанзивни схеми. Едно е да играят офанзивни играчи като Снайдер, Милито, Касано, Коутиньо и Алварез, друго е да играят Гаргано, Камбиасо, Гуарин, Нагатомо, Мудингай - хора които могат да рошът играта на противника и да спират атаки, но немогат да направят такива и за това играем на контри.
За мен този ви отбор няма бъдеще

Санети , Милито , Станкович , Снайдер , Камбиасо , айде Касано няма да го включвам , са изпяти песни . В момента вършат работа , но след 1-2 сезона са аут . От сегашния ви отбор потенциал има в Кутиньо , Перейра и Фреди Гуарин , останалите не са нищо особени . Страмачони според мен го е страх да не изпадне в ситуацията на Гасперини и Раниери , но това не го оправдава . Ама мен така си ме кефите

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!