Депутати от ГЕРБ обмислят да отпадне забраната за пушене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
leski

Депутати от ГЕРБ обмислят да отпадне забраната за пушене

Мнениеот leski » 27 сеп 2012 16:16

Депутатите от ГЕРБ обмислят да отпадне пълната забрана за тютюнопушене и да се върне стария регламент, при който пушенето беше позволено на определени места. Има вариант да бъдат създадени обособени зони, в които цигареният дим да бъде разрешен.
Напоследък множество собственици на заведения се оплакват, че оборотите им значително са спаднали заради забраната за пушене. Освен техните многобройни оплаквания, депутатите отчитат и факта, че идва зима и така пушачите ще бъдат поставени в още по-неприятни условия.

Преди дни Министерството на здравеопазването отхвърли молбата на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация да бъде върната частичната забрана. Въпреки това техните апели изглежда са трогнали депутатите, които обмислят промени в Закона за здравето.

Вероятно те ще бъдат внесени през ноември, съобщава Дарик. По този начин до края на годината промените могат да станат факт и на практика само шест месеца след влизането в сила на тоталната забрана на цигарения дим тя може да бъде отменена.

Разгеле ! Трябва да има места за пушачи и такива за непушачи. По голяма тъпотия от тоталната забрана няма.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: ОБМИСЛЯТ РАЗРЕШАВАНЕ НА ПУШЕНЕТО

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 сеп 2012 16:17

Едно се прави , а сега отново друго .. пф

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 27 сеп 2012 16:22

Ivo-Chernomoretz написа:Едно се прави , а сега отново друго .. пф

Ако имаш предвид,че заведенията се набутаха с хиляди левчета за преоборудване преди година, да съгласен съм с теб .Голяма простотия беше .

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 сеп 2012 16:23

leski написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Едно се прави , а сега отново друго .. пф

Ако имаш предвид,че заведенията се набутаха с хиляди левчета за преоборудване преди година, да съгласен съм с теб .Голяма простотия беше .

+1

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 27 сеп 2012 16:25

На закрито НЕ ТРЯБВА да се пуши! Пушачите не могат да разберат колко е отвратителен техния навик...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Enter
Контакти:

Мнениеот Enter » 27 сеп 2012 16:29

crap написа:На закрито НЕ ТРЯБВА да се пуши! Пушачите не могат да разберат колко е отвратителен техния навик...

+1
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 27 сеп 2012 16:30

Пълни глупости да връщат пушенето....
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Iv4o88
Контакти:

Мнениеот Iv4o88 » 27 сеп 2012 16:36

leski написа:
Депутатите от ГЕРБ обмислят да отпадне пълната забрана за тютюнопушене и да се върне стария регламент, при който пушенето беше позволено на определени места. Има вариант да бъдат създадени обособени зони, в които цигареният дим да бъде разрешен.
Напоследък множество собственици на заведения се оплакват, че оборотите им значително са спаднали заради забраната за пушене. Освен техните многобройни оплаквания, депутатите отчитат и факта, че идва зима и така пушачите ще бъдат поставени в още по-неприятни условия.

Преди дни Министерството на здравеопазването отхвърли молбата на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация да бъде върната частичната забрана. Въпреки това техните апели изглежда са трогнали депутатите, които обмислят промени в Закона за здравето.

Вероятно те ще бъдат внесени през ноември, съобщава Дарик. По този начин до края на годината промените могат да станат факт и на практика само шест месеца след влизането в сила на тоталната забрана на цигарения дим тя може да бъде отменена.

Разгеле ! Трябва да има места за пушачи и такива за непушачи. По голяма тъпотия от тоталната забрана няма.

Не съм съвсем съгласен с теб!!! Да те питам ти у вас пушиш ли при децата си(ако имаш деца де,ако не се замисли) не разбирате ли че пушачите пречат на всички останали пушете тровете се но тровете само себе си.И не ме разбирайте погрешно нямам нищо лично против вас но това е вредно за здравето в Англия могат да те осъдят за това нещо и там пъбовете са фрашкани с хора но на някой като му се допуши излиза за 3-5 минути пред заведението изпушва си цигарата и се връща обратно.Никой не е длъжен да се трови с тези боклуци.Разликата е че там хората са разбрани има си закон и се спазва а тук сега има закон но никой не го спазва защото българина се има за голям тарикат

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2012 16:44

Първо, ПУШАЧ съм. Второ, твърдо съм против да отпадне забраната. ГЕРБ за пореден път се доказаха като ментета и некадърници, иди ми доди ми. Управление на безхаберието, с това ще бъде запомнен нелегитимния пожарникарски режим.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 сеп 2012 16:44

От тия гробаджии какво очаквате освен простотии?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”