VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kашчей

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот Kашчей » 26 сеп 2012 19:02

BRF написа:Що да съм нагъл?Щом за обиди ще наказват,трябва да е еднакво за всички!То за всички е рецидив - на всеки мач на всеки стадион се псува и обижда!

Че кой говори за обидите в случая?В Ловеч хвърляхте факли и предмети и имаше пострадал.В Разград същата работа, ама понеже не е длъжностно лице, а и няма запален фен на Лудогорец, който да е обгорял, то ви се разминава само с глоба. :evil: :evil:

Относно обидите, то "Смърт за турците" е доста по-така израз, за разлика от "Червени боклуци" (а и вие, от агитката, не всички, но явно повечето, сте точно такива).

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 сеп 2012 13:39

Изображение

Срещу такива същества хвърляте ЗАПАЛЕНИ факли......Замислете се, няма какво повече да кажа...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 14:04

Kашчей написа:
BRF написа:Що да съм нагъл?Щом за обиди ще наказват,трябва да е еднакво за всички!То за всички е рецидив - на всеки мач на всеки стадион се псува и обижда!

Че кой говори за обидите в случая?В Ловеч хвърляхте факли и предмети и имаше пострадал.В Разград същата работа, ама понеже не е длъжностно лице, а и няма запален фен на Лудогорец, който да е обгорял, то ви се разминава само с глоба. :evil: :evil:

Относно обидите, то "Смърт за турците" е доста по-така израз, за разлика от "Червени боклуци" (а и вие, от агитката, не всички, но явно повечето, сте точно такива).

Ами това което беше пуснато,ставаше въпрос за обиди!Какво значи по-така израз?Или е обида или не е!Много си нагъл бе-единия обиждал,ама другия по-така обиждал :? !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 14:06

snakebite написа:Изображение

Срещу такива същества хвърляте ЗАПАЛЕНИ факли......Замислете се, няма какво повече да кажа...

Едва ли някое от тези красиви деца е хвърлило бутилката по лошите момчета!По-скоро е бил малоумния им татко,дядо или батко ;) !

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 27 сеп 2012 14:30

BRF написа:

Едва ли някое от тези красиви деца е хвърлило бутилката по лошите момчета!По-скоро е бил малоумния им татко,дядо или батко ;) !

Чета тук и не мога да повярвам! BRF - заявяваш, че си човек със семейство, с положение в обществото, но продължаваш да да се държиш като абориген! Искам да ми кажеш считаш ли за нормално и би ли хвърлил запалена факла срещу живи хора, ако някой те е уцелил с бутилка вода, колкото и да се съмнявам, че е била 1,5 литра? Само на стадиона ли би го направил или и в реалният живот? Мисля, че не би го направил, но тук се дразниш нарочно и искаш да ни убедиш, че всичко това е нормално! Аз не видях, някой от пишещите тук да каза, че да се хвърлят бутилки е нормално, но от обратната страна се говори за мъст, за ответна реакция! Не е нормално просто и затова е такава репутацията на червената агитка!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 14:50

mad forest написа:
BRF написа:

Чета тук и не мога да повярвам! BRF - заявяваш, че си човек със семейство, с положение в обществото, но продължаваш да да се държиш като абориген! Искам да ми кажеш считаш ли за нормално и би ли хвърлил запалена факла срещу живи хора, ако някой те е уцелил с бутилка вода, колкото и да се съмнявам, че е била 1,5 литра? Само на стадиона ли би го направил или и в реалният живот? Мисля, че не би го направил, но тук се дразниш нарочно и искаш да ни убедиш, че всичко това е нормално! Аз не видях, някой от пишещите тук да каза, че да се хвърлят бутилки е нормално, но от обратната страна се говори за мъст, за ответна реакция! Не е нормално просто и затова е такава репутацията на червената агитка!

Не е нормално!Колко пъти да ви го пиша!Както и не е нормално да целих хора с бутилки!Аз пък никой от вас не видях да напише това!Това ме изнервя!
Каква мъст бе човек!Кому беше нужно някой от вас да хвърля тази бутилка?Ако си бил там,а аз бях-палехме факли(знам,че са забранени,но не е това въпроса в момента)които горяха сред нас или отпред на бетона!Бяхме запалили около 15 и нито една не беше насочена към вас!Когато се хвърли тази бутилка(аз лично я видях) ви зацелиха с 2 факли!Дразните ме с това ,че се правите на света вода ненапита!Лошите гамени от ЦСКА!Кой откачалник от въпросния сектор хвърли тази бутилка и с това предизвика тази реакция(неправилна,но напълно предвидима и очаквана)!Седите ми насреща със средни пръсти и подивели погледи,викате ми "червен боклук" и после ми ревете,че ви обиждаме :shock: !
Искам сега ти да ми кажеш считаш ли за нормално да се целят хора с бутилки?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 сеп 2012 15:12

Започнахме да викаме мощно "Червени боклуци" едва след като изстреляхте факлите, и вече след гола - "Бий чорбата по главата' съвсем нормална реакция..просто нямаше как по друг начин да се реагира.....А това че отделни хора са показвали средни пръсти и са псували, и от двете страни е отделен въпрос. Имам снимка и на т.нар "шебек" който качен на оградата се вие в екстаз и с пяна на устата вика "Смърт за турците". Изстреляни факли срещу мирни хора и възгласи в екстаз "Смърт за турците"..срещу Червени боклуци и една бутилка.....
Искам да видя снимка с хвърляната бутилка, тогава ще ви се извиня от името на "Лудогорец", така доволни ли ще сте ??
Няма как да е бутилка от 1,5 л..защото се пускаха само от 0,500 л..с махната капачка...Може някое момче от кетъринга да е....там имаше, ако е била студена, оттам ще да е ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 27 сеп 2012 15:19

BRF написа:Искам сега ти да ми кажеш считаш ли за нормално да се целят хора с бутилки?

Разбира се , че не е нормално! Написал съм го 5 преди това, но не може да се отвръща със запалени факли! Не е нормално! Виждам, че го разбираш, но не искаш да го признаеш след всичките писаници цяла седмица! Дано да ви има до следващия мач на пролет!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 15:32

snakebite написа:Започнахме да викаме мощно "Червени боклуци" едва след като изстреляхте факлите, и вече след гола - "Бий чорбата по главата' съвсем нормална реакция..просто нямаше как по друг начин да се реагира.....А това че отделни хора са показвали средни пръсти и са псували, и от двете страни е отделен въпрос. Имам снимка и на т.нар "шебек" който качен на оградата се вие в екстаз и с пяна на устата вика "Смърт за турците". Изстреляни факли срещу мирни хора и възгласи в екстаз "Смърт за турците"..срещу Червени боклуци и една бутилка.....
Искам да видя снимка с хвърляната бутилка, тогава ще ви се извиня от името на "Лудогорец", така доволни ли ще сте ??
Няма как да е бутилка от 1,5 л..защото се пускаха само от 0,500 л..с махната капачка...Може някое момче от кетъринга да е....там имаше, ако е била студена, оттам ще да е ;)

Ами аз я видях бутилката като летеше към сектора!За какво ти е снимка!Незнам дали беше 0.5 или 1.5 но по начина на летене беше пълна и с капачка ;) !Казвам го още веднъж-на нас ни викат чорбари,червени боклуци и прасета на левскарите основно говеда,на черноморци-цаци или шарани,на нефтохимици-мазути и т.н. на вас турци!Това са просто скандирания и са еднакво обидни или безобидни!Това,че някой подскача на оградата какво-забранено ли е?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 сеп 2012 15:59

mad forest написа:
BRF написа:Искам сега ти да ми кажеш считаш ли за нормално да се целят хора с бутилки?

Разбира се , че не е нормално! Написал съм го 5 преди това, но не може да се отвръща със запалени факли! Не е нормално! Виждам, че го разбираш, но не искаш да го признаеш след всичките писаници цяла седмица! Дано да ви има до следващия мач на пролет!

И аз няколко пъти написах, че не одобрявам хвърлянето на бутилки от когото и да е, но момчето или не чете или моментално забравя каквото е прочел. Дори написах, че не одобрявам и скандирането на обиди и че не съм скандирал нито "Червени боклуци" нито каквото и да е срещу агитката им. Но той продължава едно и също да си бае и да не намира разлика мужду това да те удари пластмасова бутилка и запалена факла.
Още повече, че на записа, който предоставиха като доказателство от фенклуба им, ясно се вижда секунди преди момента в който казват, че хвърчи бутилката, че хората в домакинския сектор на Лудогорец се разбягват и сред тях гръмва бомбичка. След това е моментът с бутилката (както са го посочили като секунди), но аз там бутилка да излита от сектора на Лудогорец и да пада в сектора на гостите не виждам. Сигурно трябва да отида на очен лекар. Ако е имало - не одобрявам, макар и да искаме голяма търпимост от хора, които са били взривявани и палени...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”