УБА - Ливърпул (26 Септември ; 22:00)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: УБА - Ливърпул (26 Септември ; 22:00)

Мнениеот Gil-galad » 27 сеп 2012 00:09

Sahin said he was struggling for fitness, in the pre-match presser, & was a few games away from finding his rhythm. When he does..
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 27 сеп 2012 00:12

домакини сме на Суонзи следващия кръг ;)

8Steve8
Контакти:

Мнениеот 8Steve8 » 27 сеп 2012 00:21

Честита победа! Аз откога се надявах Кралицата да започне да пуска момчета като Стърлинг и Сусо, ама не, то друго е Данчо зализания и Чарли едносезонния.
Брендън Роджърс ми харесва много като мениджър и ми допада как работи с младите. За по-малко от три месеца научи отбора да си подава топката, а това е нещо, което не се бе виждало след уволнението на Рафа Бенитес. Само остана да вземем вратар и нападател, а за всички останали постове, на които куцаме и ни трябват добри играчи, можем да се обърнем към школата - Сусо, Стърлинг, Уиздъм и младоци като Йешил и Коатес например.
Като цяло: Брендън наложи хубав стил, само дето нямаме голаджия, който да реализира положенията и вратар, който да внася стабилност отзад. Ако имахме мушкач, до с'я да бяхме спечелили 8-9 точки и красивата ни игра с много динамични пасове щеше да води до много голове и разгроми, но уви.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 сеп 2012 00:35

Ами изиграхме горе долу перфентен мач за капацитета който има тази си формация.
В зашита.. Карагър за мен с липсата на мачове все повече се губи,но Коатес си изигра приличен мач и успя да му покрива грешките.На бековете бяхме горе долу прилични.Уиздъм с Даунинг направиха по-добро преливане и добре си помагаха.От другата страна сякаш не им се получи толкова добре,но те там са си за мен такъв тип играчи.Робинсън не е точно атакуващ защитник,а и Асаиди по принцип май не обича много да помага в защита.
В средата Хендо и Сахин си свършиха работата на прилично ниво и що годе успяваха да контролират мача.
В нападение Пачеко и Йесил си бяха на приливи и отливи.При Пачеко сякаш обаче са повече отливите и явно е имало причина и в скромен отбор Райо Валекано да е твърда резерва.Йесил като цяло направи приличен мач като за дебютант.За мен може би е по-добър вариант от Морган.
Сусо като резерва направи добро включване и явно и за в бъдеще доста ще се разчита на него.

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 сеп 2012 00:52

лично на мен,малките със всеки изминал мач ми харесват все повече...роджърс доказа,че има топки-със мангала пусна сусо,след картона на шелви,а сега пусна 16 годишен юноша бледен...мисля си,че доста хора ще пробият във първия отбор,особено след като махнем и последните дупки-данчо,стю,рейна,джоунс,енрике,карагър,коул...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 сеп 2012 04:06

Не гледах мача,ама следях статистиката и май второто полувреме сме ги понамачкали.Във всички сайтове и чатове хвалят Асаиди,Сусо и Коатес.И естествено Шахин,мнг големи надежди му възлагам да навлезе във форма и да почне да прави мачове,като този(втория ми любим отбор е Дортмунд и го знам какво може...и той като Синклер днес,влезе на 16г-най-младия играч и малко по-късно голмайстор в Бундеслигата) В предвид контузиите и наказанията сигурно поне 3ма от тези ще са титуляри с/у Норич.Браво на малките и дано титулярите са се замислили днес...дали ще са такива и занапред :lol:
Браво на Роджърс,че избра Робинсън пред Енрике.Този човек ми се струва,че има доста набито око,кой става и кой не.Само имам един призив към форума-спестявайте си епитетите към Джейми Каръгър,всички го виждаме че е изпята песен,но имайте уважение към човека,толкова е дал на клуба.А и в момента няма кой по-добре да научи тези малките,какво значи да се раздаваш за Ливърпул.Мисля,че и точно това иска Роджърс от него,напоследък мнг говори за него в интервюта и каза,че той има още работа за вършене.Мисля,че догодина даже ще е играещ треньор със минимум участия.Но няма смисъл да го псувате този човек!!!

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 27 сеп 2012 07:22

Това за Кара си прав и има логика,но при Даунинг нещата за мен не стоят така нещата.Асаиди при втория си мач и вече има асистенция и има повече минавания 1:1 от колкото него за целия си престой при нас.Абсолютни всеки път играе по един и същ начин.гони топката и я рита безцелно.Няма защитник в ПШ кой да не знае какво ще направи.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 27 сеп 2012 08:08

Страхотен мач! Браво момчета! Вчера преди мача си казах, че дори и да загубим не е страшно, важното е да се да играят младите момчета, но по време на мача (когато ни поведоха и при 1-1), вътрешно чувствах че няма да загубим. Не само защото рядко футболистите на У.Б.А. ни застрашаваха, а защото виждах, че момчетата могат да отговорят и да вкарат гол след като подаха.
Хубаво е да гледаме 2 различни отбора на Ливърпул. А ако Ливърпул отпадне от Лига Европа и купите, за мен трябва направо да пускат почти целия този отбор в първенството. От първия отбор трябва да се запазят само Джерард, Суарез, Шкъртъл и Агер.

Вчера доста ме разочарова Даунинг, въпреки че исках да го видя да играе - еми видях го 8-)
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 сеп 2012 09:38

crazy_one написа:Страхотен мач! Браво момчета! Вчера преди мача си казах, че дори и да загубим не е страшно

Страшно е ;) Важно е да стигнем колкото се може по-напред за купите и в ЛЕ - тези момчета имат нужда да играят ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 сеп 2012 11:30

Изображение

Sick note for bunking school? Bitch please, I spent last night playing for Liverpool Football Club.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”