terata написа:vaskonti написа::lol:
1. Ти наясно ли си как точно се дава линк към дадено мнение, което според теб нарушава правилата?
2. Какво, според теб, се полага за изказването "тъп чорбар"?
3. Какво, според теб, се полага за публичен коментар на модератор?
4. Какво, според теб, се полага за реклама на някакви сайтове във форума на Гонг?
Иначе типичен червен отговор - "а вие що биете негрите". Въпреки това, ще ти отговоря:
1. Да, наясно съм, но тъй като ти си ги знаеш не е нужно аз да ти отварям очите. Това е ТВОЯ работа
2. Каквото и за "говедо". Всеки да си носи последствията, банван съм за такива обиди и сигурно ще продължа да бъда за подобни провинения, но не мрънкам а си изтърпявам наказанието.
3. Ти за какъв се имаш тук, че не може да се коментира твое действие, в случая БЕЗдействие?
4. Рекламата е в подписа и е на мой познат. Ако толкова ти вади очите ще я махна, след което предполагам ТИ лично ще се погрижиш и другите с подобни "реклами" да я свалят, или тва важи само за мен?
Та, въпроса ми не беше към теб, но може и ти да отговориш? Докога ще толерираш обидите към левскари с израза "говеда" в подфорум ЦСКА?
1. Не разбрах, чия работа е???? Хайде само някой път се опитай, да прочетеш ама ВСИЧКИ мнения във форума, а? Защото не си си направил труда да дадеш линк към мнението, което те е засегнало и веднага е друга работа ли?! Смешно!
2. Като има такива обиди, затова е тази тема за да има и сигнали, и ние сме хора като вас и не можем всичко да видим, но.........не ни карайте да обикаляме ВСИЧКИ теми и да търсим, ние не сме "патрулите", а сме фенове като вас! А, като си виновен и не спазваш правилата, ами ще си носиш наказанията, все пак като си влизал в този форум си се съгласил с правилат, нали така?!
3.Той е модератор, а това ти мнение показва, че не си се запознал с правилата!!!! ( само да добавя, че е МНОГО читав модератор!!!!) .... та за правилата ми беше думата, чети:
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.
11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.
4. Чел ли си правилата за рекламата или пак трябва да ти ги цитирам?! На твой "приятел" било! Хахахахахаха, отдавна не бях чел такова смешно обяснение! А, ти само един форум ли четеш или както ти отърва? 100% мога да ти докажа, че именно vaskonti банира червени фенове за израза "говеда", друг е въпроса, че скоро и ти ще попаднеш за "чорбари", нали?!
П.П.: Недей да търсиш "под вола теле"! Пича си върши работата, а че ти за СЕГА не си малко читав....това е друг въпрос! Не търси причината в другите, потърси я в себе си!