Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот kartago » 25 сеп 2012 02:48

terata написа:
vaskonti написа::lol:
1. Ти наясно ли си как точно се дава линк към дадено мнение, което според теб нарушава правилата?
2. Какво, според теб, се полага за изказването "тъп чорбар"?
3. Какво, според теб, се полага за публичен коментар на модератор?
4. Какво, според теб, се полага за реклама на някакви сайтове във форума на Гонг?

Иначе типичен червен отговор - "а вие що биете негрите". Въпреки това, ще ти отговоря:

1. Да, наясно съм, но тъй като ти си ги знаеш не е нужно аз да ти отварям очите. Това е ТВОЯ работа
2. Каквото и за "говедо". Всеки да си носи последствията, банван съм за такива обиди и сигурно ще продължа да бъда за подобни провинения, но не мрънкам а си изтърпявам наказанието.
3. Ти за какъв се имаш тук, че не може да се коментира твое действие, в случая БЕЗдействие?
4. Рекламата е в подписа и е на мой познат. Ако толкова ти вади очите ще я махна, след което предполагам ТИ лично ще се погрижиш и другите с подобни "реклами" да я свалят, или тва важи само за мен?

Та, въпроса ми не беше към теб, но може и ти да отговориш? Докога ще толерираш обидите към левскари с израза "говеда" в подфорум ЦСКА?

1. Не разбрах, чия работа е???? Хайде само някой път се опитай, да прочетеш ама ВСИЧКИ мнения във форума, а? Защото не си си направил труда да дадеш линк към мнението, което те е засегнало и веднага е друга работа ли?! Смешно!
2. Като има такива обиди, затова е тази тема за да има и сигнали, и ние сме хора като вас и не можем всичко да видим, но.........не ни карайте да обикаляме ВСИЧКИ теми и да търсим, ние не сме "патрулите", а сме фенове като вас! А, като си виновен и не спазваш правилата, ами ще си носиш наказанията, все пак като си влизал в този форум си се съгласил с правилат, нали така?!
3.Той е модератор, а това ти мнение показва, че не си се запознал с правилата!!!! ( само да добавя, че е МНОГО читав модератор!!!!) .... та за правилата ми беше думата, чети:
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.

11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.

4. Чел ли си правилата за рекламата или пак трябва да ти ги цитирам?! На твой "приятел" било! Хахахахахаха, отдавна не бях чел такова смешно обяснение! А, ти само един форум ли четеш или както ти отърва? 100% мога да ти докажа, че именно vaskonti банира червени фенове за израза "говеда", друг е въпроса, че скоро и ти ще попаднеш за "чорбари", нали?!
П.П.: Недей да търсиш "под вола теле"! Пича си върши работата, а че ти за СЕГА не си малко читав....това е друг въпрос! Не търси причината в другите, потърси я в себе си!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 25 сеп 2012 19:08

Аз да попитам как да задам въпрос на модератор като не знам кой ми е изтрил мнението, което по никакъв начин не противоречи на форума, а в темата имаше поне 10 мнения с псувни и след това най-учтиво помолих да ми се обясни кое правило съм нарушил и получих бан за седмица?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 сеп 2012 23:42

stn написа:Аз да попитам как да задам въпрос на модератор като не знам кой ми е изтрил мнението, което по никакъв начин не противоречи на форума, а в темата имаше поне 10 мнения с псувни и след това най-учтиво помолих да ми се обясни кое правило съм нарушил и получих бан за седмица?

Ако има нарушение с мнения с псувни и други нарушения на правилата на форума можеш да ги цитираш тук придружени с линк към тях. Ако искаш да питаш за конкретно модераторско действие можеш да зададеш въпроса си на ЛС към някой от модераторите, той ако може ще ти отговори. Ако към момента не знае, в случай, че събере необходимата информация също ще ти отговори. Но търсенето на обяснения свързани с модераторски действия на обща носи незабавни санкции.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 сеп 2012 18:34

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 28 сеп 2012 11:49

gong/viewtopic.php?f=35&t=116803

niki87 написа:В събота и неделя времето ще бъде хубаво- излезте, поразходете се, идете на мач. Вечерта пийте бира. Пред телевизора, гледайки смехотворни отбори като м. юнайтед, само се затъпява.
А от изброените мачове внимание заслужават единствено Бремен и Байерн.

Малка буква... даже букви

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 28 сеп 2012 12:35

Нека някой мод да слее тези две теми http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=116845 http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=116797
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 29 сеп 2012 21:17

viewtopic.php?f=53&t=116995&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Fridtjof Nansen написа:
stn написа:С едно такси или и собствен превоз се стига много по-бързо до болницата!

Аба момче, ти хем си тъпо, хем упорито... :lol: Нали в линейката лекарят оказва неотложна медицинска помощ на болния (пострадалия) и през времето, докато тя пътува към болницата, как ще стане това в таксито или в собствената кола!?.... :o По-добре не се изказвай неподготвено по въпроси, от които хал хабер си нямаш. 8-)

cristely написа:
stn написа:С едно такси или исобствен преввоз се стига много по-бързо до болницата!

Ей, голям си кретен! Представи си, че самотната ти баба има нужда от бърза помощ и не може да се помръдне. Чудно как ще си извика такси, дали шофьора ще слезе за да я натовари като чувал с картофи в колата и ще ли я заведе до болницата безплатно (може жената да няма достатъчно пари) и последно - след колко време ще стигне до там?!
Както казах в началото - голям кретен си!!!
Оуигофуен!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 сеп 2012 21:33

Seryosly написа:Манафите си получиха това което заслужава още с Ливърпул .... голям мач на ТОТНЪМ !!!!!!

manchesterutd/viewtopic.php?f=25&t=116767&st=0&sk=t&sd=a&start=210

haha

Мнениеот haha » 29 сеп 2012 23:55

litex/viewtopic.php?f=3&t=117029&st=0&sk=t&sd=a&start=10#p3912383

от flo на 29 Сеп 2012 23:46
Следващия мач ще има е***и селяни и КюрдАт Стоичков Пееерас Пеерас
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”