Bourgas написа:Дайте да се преброим от тук кои отиваме, поне да си направим уговорката?
Там съм, с автобуса.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Дайте да се преброим от тук кои отиваме, поне да си направим уговорката?
Искам си Акаунта написа:tyranta написа:Хайде бе чакам виМиро ти пък що се дръпна така от отбора ? От кога чакам да стане 30.09 така че .. аз съм на стадиона !!! И Черно Море са цъфнали и вързали ходих им на 2те домакинства с Лудогорец и Ботев .. ще пукнат топката цял мач .. не очаквам повече от 1 гол в мача . Твърдо под 2.5 гола !!!
А , не съм се дръпнал ... просто съм спрял да си давам зор да ходя на мачове . Ако смените ми и обстоятелствата го позволяват ( и звездите имат благосклонно разположение) , ходя на мачове . Ей на , бях на бурлеската* с Миньор
Даже впрегнах джедайските си способности ( за които най-вероятно не си чувал ) , за да предизвикам контузията на Боли , довела до спечелването на мача .
![]()
Конкретно за мача във Варна , ако Боли не успее да се възстанови , то Черноморец има голям шанс да спечели мача .![]()
* Бурлеска - литературно, драматично или музикално произведение, което се стреми да предизвика смях като окарикатурява стила или духа на сериозни творби .
anker1878 написа:Ще ходим с кола , може би ще вземем и контузения ни капитан с нас.
[/center]
[/center]Искам си Акаунта написа:Искам си Акаунта написа:tyranta написа:Хайде бе чакам виМиро ти пък що се дръпна така от отбора ? От кога чакам да стане 30.09 така че .. аз съм на стадиона !!! И Черно Море са цъфнали и вързали ходих им на 2те домакинства с Лудогорец и Ботев .. ще пукнат топката цял мач .. не очаквам повече от 1 гол в мача . Твърдо под 2.5 гола !!!
А , не съм се дръпнал ... просто съм спрял да си давам зор да ходя на мачове . Ако смените ми и обстоятелствата го позволяват ( и звездите имат благосклонно разположение) , ходя на мачове . Ей на , бях на бурлеската* с Миньор
Даже впрегнах джедайските си способности ( за които най-вероятно не си чувал ) , за да предизвикам контузията на Боли , довела до спечелването на мача .
![]()
Конкретно за мача във Варна , ако Боли не успее да се възстанови , то Черноморец има голям шанс да спечели мача .![]()
* Бурлеска - литературно, драматично или музикално произведение, което се стреми да предизвика смях като окарикатурява стила или духа на сериозни творби .
Е ... звездите се подредиха благосклонно
калпазанчо написа:Тихомирски, с тебе ще се видим в сектора за гости, нали? Да не отидеш при домакинската публика![]()
п.п. Айде да се видим да се запознаем вече и на живо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта