Благо: Готов съм да преосмисля решението си за националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Благо: Готов съм да преосмисля решението си за националния

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 сеп 2012 13:30

MoNteSo написа:Ма кой те иска, та че си преобмисляш "решението" ? Жалко подобие на футболист. Не знам с Кадиров каква им е играта, ама чеченеца му прави подаръци като на гадже, а нашия и статистиката не може да открие кога за последно е вкарвал гол.

Е явно ти си по-голям разбирач от милионер като Кадиров, отиди му дай акъл :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Мнениеот Modors » 26 сеп 2012 14:04

Върнете и онази табуретка, Чавдар Янков :twisted:
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 сеп 2012 14:29

Viktor4o_Rs написа:Разбира се, не очаквам от феновете на другите отбори да реагират добре, те никога не са харесвали Благо, както и Чавдар Янков, както и Рангелов. Които с нищо не са по-слаби и даже са доста по-класни от футболисти като Гаджев, Галчев, Сърмов, Хичо и т.н. Но просто не са минали през Левски и ЦСКА, това им е проблемът. ;)
Знам че ще кажете, че съм пристрастен, но хайде да видим - дали пък Благой не е поне 2 класи над гореизброените Гаджев, Сърмов и Галчев, загърбете малко клубните пристрастия и погледнете реално. Щом такива играчи попадат в националния, защо Благой да няма място в него ? Просто някои хора никога няма да се примирят че техните звезди стигат максимум до Турция или Израел, а други са твърди титуляри в елитен руски отбор и са играли в Първа Бундеслига и Примера Дивисион 8-) Колко от сегашните ни играчи са титуляри в чуждестранните си отбори с изключение на Малката Перука и Иван Иванов ? Нито Мицански, нито Манолев, нито Ивелин Попов ... Така че не виждам защо Благой да не бъде извикан, ако разбира се Любо Пенев реши да му гласува доверие :roll:
Искам да бъда разбран правилно, за мен и славистите като цяло никога не е било фикс идея да имаме само наши момчета национали. Просто ме дразнят двойните стандарти на много от феновете ;)

Знаеш ли, аз в оценката си за даден футболист рядко се интересувам от клубната му принадлежност или поне когато става дума за нашия национален отбор. (всъщност за чуждите по-скоро не е вярно :lol: но както и да е ) Вярно е че Благо поне доколкото разбирам в момента е в добра форма, а и неведнъж е измъквал националния от трудна ситуация. Само че той е от тези, които олицетворяват всичко лошо в съвременния български футболист - а именно че е по-известен с изявите си извън терена, отколкото на него (по същия начин като Божинов, Ники Михайлов и мн. други). Това са хора, които твърде надценяват своите способности, които поставят егото си над националния отбор и които оставят впечатлението, че дългият им стаж в отбора се дължи повече на мениджърски интереси, отколкото на техните качества. Според мен от такива футболисти този отбор, който гради Любо полза няма.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 26 сеп 2012 14:39

Ти си готов да дойдеш да играеш ,ама ние не сме готови да те гледаме ...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 26 сеп 2012 14:48

ало славистчето наистина ли смяташ че рангелов е мн класен футболист..................да ти припомням ли какво пишеха за него в швейцария преди няколко седмици!???................и това с мачовете в примера и бундеслигата ......айде моля ти се общо има не повече от 10 –15 мача ..........и мн ми е странно как така изведнъж реши да се връща .......това да не е концерт по желание ......да е жив и здрав да си играе за терек
Последна промяна от rabex на 26 сеп 2012 14:52, променено общо 1 път.

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 26 сеп 2012 14:50

[center]Благо Георгиев плаши с връщане в националния[/center]
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 сеп 2012 14:52

Viktor4o_Rs написа:Разбира се, не очаквам от феновете на другите отбори да реагират добре, те никога не са харесвали Благо, както и Чавдар Янков, както и Рангелов. Които с нищо не са по-слаби и даже са доста по-класни от футболисти като Гаджев, Галчев, Сърмов, Хичо и т.н. Но просто не са минали през Левски и ЦСКА, това им е проблемът. ;)
Знам че ще кажете, че съм пристрастен, но хайде да видим - дали пък Благой не е поне 2 класи над гореизброените Гаджев, Сърмов и Галчев, загърбете малко клубните пристрастия и погледнете реално. Щом такива играчи попадат в националния, защо Благой да няма място в него ? Просто някои хора никога няма да се примирят че техните звезди стигат максимум до Турция или Израел, а други са твърди титуляри в елитен руски отбор и са играли в Първа Бундеслига и Примера Дивисион 8-) Колко от сегашните ни играчи са титуляри в чуждестранните си отбори с изключение на Малката Перука и Иван Иванов ? Нито Мицански, нито Манолев, нито Ивелин Попов ... Така че не виждам защо Благой да не бъде извикан, ако разбира се Любо Пенев реши да му гласува доверие :roll:
Искам да бъда разбран правилно, за мен и славистите като цяло никога не е било фикс идея да имаме само наши момчета национали. Просто ме дразнят двойните стандарти на много от феновете ;)

И аз искам да бъда разбран правилно:
1. Такива класни футболисти като Благо и Митко предадоха националния отбор веднъж, поставяйки личните си интереси над интересите на България. Какво гарантира, че няма да го предадат втори път? Да носиш националната фланелка е чест, за която се воюва, а не се иска благоволението на Сульо: Ами готов съм да преосмисля, ами може би ще облека пак националната фланелка.... 8-)
2. Никога не съм делял националните играчи на "левскари" и "други". За мен те са 11 българи, които за 90 минути трябва да изядат тревата на терена, но да победят, или да загубят с чест.
3. Не държа в националния отбор да е пълно с играчи на "Левски", както беше през 1994 г. в САЩ. ;) Напротив, предпочитам играчите на "Левски" да имат повече възможност за почивка и да се предпазят от контузии в националния отбор, за да могат да се съсредоточат в първенството и ЕКТ.
Това е.... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 26 сеп 2012 14:53

durex написа:Докато падахме никакъв го нямаше, сега видя че играем добре и побеждаваме и изведнъж му се прииска да се връща...алоо Благо, това да не ти е концерт по желание, да си ходиш и да се връщаш когато на теб ти скимне. Айде няма нужда от такива като теб, които само пречат!
+
1

Потребителски аватар
reh4o
Контакти:

Мнениеот reh4o » 26 сеп 2012 16:35

Любо Пенев няма да го повика изобщо,защото няма никаква нужда от тоя мазен педал в отбора.Така сме си добре нека играят младите момчетата във важните и напрегнати мачове и ако не тези квалификации то на следващите може и да се борим за място на голям форум(разбира се ако нещата вървят в тази положителна посока от първите два мача)
ЛЕКУВАМ МАНИЯ ЗА ВЛИЧИЕ С УРИНОТЕРАПИЯ !!!

peteralex
Контакти:

Мнениеот peteralex » 26 сеп 2012 17:03

Тоя па манекен, га беше тежко положението в националния - плъхчето първо напусна кораба, а сега след толкова усилия накрая мааалко живнахме (не, че сме големи вече) и ТОЙ щял да си помисли. Благо, ако четеш във форумите какво мислят феновете, разбери - не заслужаваш и не зависи само от теб да си в националния. Защо си мислиш, че Любо Пенев ще те извика след отказването ти???? Да не си Меси, та без теб да не можем???? Ае нема нужда - седи си у ТЕРЕК.

Върни се в “Национален отбор”